Kajakas Abikokk 2008-04-15 14:58:42 |
aga see pakett saadetakse vististi koju? Nii et liitu ikka proua söögisõltlane |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-04-15 15:00:10 |
Vandiste:
Vandiste - kampaanialehekülje andmetel saadetakse varustus kõigile 5. maiks postiga koju, nii et sellest pole hullu, kui Sa pealinnas ei ela.
Nii et kui osalemistasu muret ei tee, siis löö aga kindlasti kampa!! Seltsis segasem (isegi kui see "seltsing" virtuaalne on :) )
Täiendatud:
Ma ei paikne ju pealinnas, siis jälle jama selle varustuse kättesaamisega. Kuigi kasu oleks minust kindlasti - titevankriga kärutan ikka mitu korda päevas mööda metsi ja teid. Siis tekiks võib olla veel suurem motivatsioon kõndida? Kui te tiimi kokku ei saa (aga arvan, et kindlasti saate), siis löön kampa. Nii et pange mind praegu varuliikmena kirja. Kajakas:
Kajakas jõudis ette :)
aga see pakett saadetakse vististi koju? Nii et liitu ikka |
|
Vandiste Abikokk 2008-04-15 15:05:09 |
No ma lugesin välja (ridade vahelt :D), et võistkonna registreerimisel saadetakse stardikomplekt võistkonna aadressil. Aga kui te arvate, et saadetakse igale võistkonnaliikmele koju... siis pane mind kirja. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-04-15 15:08:00 |
Vandiste:
Panin kirja!
No ma lugesin välja (ridade vahelt :D), et võistkonna registreerimisel saadetakse stardikomplekt võistkonna aadressil. Aga kui te arvate, et saadetakse igale võistkonnaliikmele koju... siis pane mind kirja. |
|
Amööb Abikokk 2008-04-15 15:18:15 |
Aga ma pean teid hoiatama, et ma olen väga hädine individuaalkõndija. Võiks mingid päevad tiimiga ka koos kõndida ntx? :D Gurmaan, kes loeb kaloreid on nagu prostituut, kes vaatab kella. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-04-15 15:19:39 |
Amööb:
Mmhmm. Eriti kuskil seal Pirita ja Viimsi kaunites metsades, eksole :)
Aga ma pean teid hoiatama, et ma olen väga hädine individuaalkõndija. Võiks mingid päevad tiimiga ka koos kõndida ntx? :D |
|
Amööb Abikokk 2008-04-15 15:20:43 |
Pille:
Mhhh, eriti seal ;) Mmhmm. Eriti kuskil seal Pirita ja Viimsi kaunites metsades, eksole :) Gurmaan, kes loeb kaloreid on nagu prostituut, kes vaatab kella. |
|
Vandiste Abikokk 2008-04-15 15:25:18 |
Lugesin neid KKK-sid ja sain ikka nii aru, et võistkonnaga reistreerumisel on ainult üks postiaadress. Seega läheb kaugema kandi rahval ikka kätte saamisega jamaks. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-04-15 15:26:15 |
Vandiste:
Vandiste, kui tõesti nii, siis ma panen selle pakikese Sulle ise teele, nii et ära muretse!
Lugesin neid KKK-sid ja sain ikka nii aru, et võistkonnaga reistreerumisel on ainult üks postiaadress. Seega läheb kaugema kandi rahval ikka kätte saamisega jamaks. |
|
Vandiste Abikokk 2008-04-15 15:28:59 |
Sa, Pille, oled ikka tõeline ingel :D | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |