KOKKAME KOOS # 56: KÕRVITS ja kõrvitsatoidud

Pille
Nami-Nami peakokk
2011-10-25 14:57:24
Kodukana:
tahan teha kõrvitsakooki raamatust "toitvad ja tervislikud kõrvitsaroad", a seal on kirjas 700 gr kõrvitsat, mis tuleb ära keeta ja püreerida. mul on kodus juba kõrvitsapüree. palju ma seda püreed pean panema? mahuliselt siis?
Tiina kommenteeris vürtsikate kõrvitsaküpsiste retsepti juures, et kadu on u 30%. Võta 500 g, hea ümmargune arv :)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Kodukana
Kokaõpilane
2011-10-25 15:05:10
Pille:
Kodukana:
tahan teha kõrvitsakooki raamatust "toitvad ja tervislikud kõrvitsaroad", a seal on kirjas 700 gr kõrvitsat, mis tuleb ära keeta ja püreerida. mul on kodus juba kõrvitsapüree. palju ma seda püreed pean panema? mahuliselt siis?
Tiina kommenteeris vürtsikate kõrvitsaküpsiste retsepti juures, et kadu on u 30%. Võta 500 g, hea ümmargune arv :)
Palju see umbes mahuliselt on? ma olen äge kodukokk, köögikaalu ei oma..
Pille
Nami-Nami peakokk
2011-10-25 15:10:21
Kodukana:
Pille:
Kodukana:
Palju see umbes mahuliselt on? ma olen äge kodukokk, köögikaalu ei oma..
Kas Sul mõni poolekilone asi on kodus? Suhkrupakk? Jahukott? Vorstilatt? Võta ja võrdle ;)

Kärt
Abikokk
2011-10-25 15:47:35
Ma olen juba mitu portsu tapvalt head kõrvitsamüslit/granolat teinud, loodan, et saan täna-homme pilte ka jagada. Olenevalt sellest, kas ma saan oma arvuti uuesti normaalselt toimima või mitte. Offtopic: Inimesed, tehke oma kõvaketastest regulaarselt koopiaid ehk back-uppe! Seda on hea omada, kui ükspäev kõvaketas sussid püsti viskab ja kõik su aastatega tehtud pildid ja muu oluline ühel hetkel lihtsalt kadunud on ...

Kahekesi Kalamaja köögis

Pille
Nami-Nami peakokk
2011-10-25 17:42:34
Adonay:
Offtopic: Inimesed, tehke oma kõvaketastest regulaarselt koopiaid ehk back-uppe! Seda on hea omada, kui ükspäev kõvaketas sussid püsti viskab ja kõik su aastatega tehtud pildid ja muu oluline ühel hetkel lihtsalt kadunud on ...
Kärt, ma tean, mida Sa räägid. Minu armsa macbooki kõvaketas lendas umbes kuu aega tagasi. "Õnneks" olin siiski pool aastat tagasi ka backupi teinud ja "õnneks" ei olnud mul lapsehoolduspuhkusel oleva emana seal ühtegi tähtsat poolikut tööd. Õnneks olen pilte jõudumööda Flickrisse tõstnud ja õnneks on nami-nami materjal ju praktiliselt kõik veebis. Aga kõvakettajamale eelnenud päeval olin ma teinud maailma kõige lahedama sirmikuburksi foto ja selle kaotsiminekust on mul tõeliselt kahju :(

Kärt
Abikokk
2011-10-25 19:35:01
Mul oli õnneks kuu aja tagune back-up aga enne seda ... ma ei taha mõeldagi :O

Kahekesi Kalamaja köögis

Liisi
Abikokk
2011-10-25 21:46:53
Pisut jõulumaitseline kõrvitsa-šokolaadikook

Liisi Blogi

Kärt
Abikokk
2011-10-26 23:13:57
Tegin vürtsikat kõrvitsamüslit.

Kahekesi Kalamaja köögis

Jaanikaant
Abikokk
2011-10-28 14:04:35
Kõrvitsakõrsikud

Maitse asi

Cousinella
Kokaõpilane
2011-10-28 16:04:22
Kõrvitsakuklid - paraku taigen pärast kuklite vormimist enam kerkida ei tahtnud ja tulemuseks olid siis Kõrvitsa-Kalled. Maitsesid siiski hästi. Kõrvitsa-šokolaadi kook Kõrvitsa-kohupiimakook (ricotta kohupiimaga) Kõrvitsa-mascarpone kook - minu uus lemmik! Kõrvitsasupp kanafileega - tahaks proovida ka krevettidega Kõrvitsapüreesupp Röstitud kõrvits ja supp Ühepajatoit kõrvitsaga

http://cousinella.blogspot.com/

<< 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 >>