Pille Nami-Nami peakokk 2011-10-25 14:57:24 |
Kodukana:
Tiina kommenteeris vürtsikate kõrvitsaküpsiste retsepti juures, et kadu on u 30%. Võta 500 g, hea ümmargune arv :)
tahan teha kõrvitsakooki raamatust "toitvad ja tervislikud kõrvitsaroad", a seal on kirjas 700 gr kõrvitsat, mis tuleb ära keeta ja püreerida. mul on kodus juba kõrvitsapüree. palju ma seda püreed pean panema? mahuliselt siis? |
|
Kodukana Kokaõpilane 2011-10-25 15:05:10 |
Pille:
Palju see umbes mahuliselt on? ma olen äge kodukokk, köögikaalu ei oma.. Kodukana:
Tiina kommenteeris vürtsikate kõrvitsaküpsiste retsepti juures, et kadu on u 30%. Võta 500 g, hea ümmargune arv :)tahan teha kõrvitsakooki raamatust "toitvad ja tervislikud kõrvitsaroad", a seal on kirjas 700 gr kõrvitsat, mis tuleb ära keeta ja püreerida. mul on kodus juba kõrvitsapüree. palju ma seda püreed pean panema? mahuliselt siis? |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2011-10-25 15:10:21 |
Kodukana:
Kas Sul mõni poolekilone asi on kodus? Suhkrupakk? Jahukott? Vorstilatt? Võta ja võrdle ;)
Pille:
Palju see umbes mahuliselt on? ma olen äge kodukokk, köögikaalu ei oma..Kodukana:
Tiina kommenteeris vürtsikate kõrvitsaküpsiste retsepti juures, et kadu on u 30%. Võta 500 g, hea ümmargune arv :)tahan teha kõrvitsakooki raamatust "toitvad ja tervislikud kõrvitsaroad", a seal on kirjas 700 gr kõrvitsat, mis tuleb ära keeta ja püreerida. mul on kodus juba kõrvitsapüree. palju ma seda püreed pean panema? mahuliselt siis? |
|
Kärt Abikokk 2011-10-25 15:47:35 |
Ma olen juba mitu portsu tapvalt head kõrvitsamüslit/granolat teinud, loodan, et saan täna-homme pilte ka jagada. Olenevalt sellest, kas ma saan oma arvuti uuesti normaalselt toimima või mitte. Offtopic: Inimesed, tehke oma kõvaketastest regulaarselt koopiaid ehk back-uppe! Seda on hea omada, kui ükspäev kõvaketas sussid püsti viskab ja kõik su aastatega tehtud pildid ja muu oluline ühel hetkel lihtsalt kadunud on ... | |
Pille Nami-Nami peakokk 2011-10-25 17:42:34 |
Adonay:
Kärt, ma tean, mida Sa räägid. Minu armsa macbooki kõvaketas lendas umbes kuu aega tagasi. "Õnneks" olin siiski pool aastat tagasi ka backupi teinud ja "õnneks" ei olnud mul lapsehoolduspuhkusel oleva emana seal ühtegi tähtsat poolikut tööd. Õnneks olen pilte jõudumööda Flickrisse tõstnud ja õnneks on nami-nami materjal ju praktiliselt kõik veebis. Aga kõvakettajamale eelnenud päeval olin ma teinud maailma kõige lahedama sirmikuburksi foto ja selle kaotsiminekust on mul tõeliselt kahju :(
Offtopic: Inimesed, tehke oma kõvaketastest regulaarselt koopiaid ehk back-uppe! Seda on hea omada, kui ükspäev kõvaketas sussid püsti viskab ja kõik su aastatega tehtud pildid ja muu oluline ühel hetkel lihtsalt kadunud on ... |
|
Kärt Abikokk 2011-10-25 19:35:01 |
Mul oli õnneks kuu aja tagune back-up aga enne seda ... ma ei taha mõeldagi :O | |
Liisi Abikokk 2011-10-25 21:46:53 |
Pisut jõulumaitseline kõrvitsa-šokolaadikook | |
Kärt Abikokk 2011-10-26 23:13:57 |
Tegin vürtsikat kõrvitsamüslit. | |
Jaanikaant Abikokk 2011-10-28 14:04:35 |
Kõrvitsakõrsikud | |
Cousinella Kokaõpilane 2011-10-28 16:04:22 |
Kõrvitsakuklid - paraku taigen pärast kuklite vormimist enam kerkida ei tahtnud ja tulemuseks olid siis Kõrvitsa-Kalled. Maitsesid siiski hästi.
Kõrvitsa-šokolaadi kook
Kõrvitsa-kohupiimakook (ricotta kohupiimaga)
Kõrvitsa-mascarpone kook - minu uus lemmik!
Kõrvitsasupp kanafileega - tahaks proovida ka krevettidega
Kõrvitsapüreesupp
Röstitud kõrvits ja supp
Ühepajatoit kõrvitsaga
http://cousinella.blogspot.com/ |
|
<< < 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 > >> |