Pille Nami-Nami peakokk 2012-05-30 13:03:31 |
PRIIT, foorumiga on tõesti palju jama praegu. Esiteks kuvab kasutajanimeks te kontolt eesnime, mitte kasutajanime (retsepti kommenteerides lisas eile lausa ees- ja perenime) - selle info edastasin juba arendajatele. See, et tuleks uuesti sisse logida iga kord, ei kõlba kah kusagile. Postituste tsiteerimise võimaluse puudumisest juba teavitasin. Samuti sellest, et puudub võimalus avalehelt kohe viimase postituseni minna, et ei näita Nami-Nami auväärset kasutajastaatust (kokaõpilane, abikokk), et ei näita avatare jms. Kuna ma väga tahtsin, et retseptikogu ja foorum oleksin ühe süsteemi all, aga sellist foorumit noormehed ei leidnud, siis kirjutasid nad foorumi nullist. Ilmselgelt jäid neil päris mitmed asjad kahe silma vahele, mis kasutajate jaoks vajalikud olid. Loodame, et saavad asjad peagi korda ja täiustatud. Aga retseptikogu osa - võimalus hinnata retsepte (käige nüüd oma favoriidid ruttu üle ja klõpsake "thumbs up" nupul :)), salvestada lemmikutesse/ootejärjekorda, otsing kui selline, retseptide kuvamine väikeste fotodega ja sissejuhatava tekstiga? Kuidas need tunduvad? | |
Ilse Abikokk 2012-05-30 13:22:29 |
Tegelikult on ju väga hästi kõik;) Nullist selline foorum kirjutada on nii-ehk-naa vägev värk ja kindlasti võtab aega ja nokitsemist. Tervita poisse ja me oleme kannatlikud :) Tagasiside ju kindlasti aitab saada parim ja kasutajasõbralkuim foorum. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2012-05-30 13:23:17 |
Ilsu:
Ilsu, kas Sul ei ole postituse kohal sellist väikest pliiatsinupukest? Mul on ristike (kustuta) ja sellest vasakul on pliiatsike (muuda)?
(Tsitaadi tekitasin praegu ise (quote=Kasutajanimi)tsiteeritav tekst(/quote) abil, aga noo see on ju tüütu.. (Ümarsulgude asemel peavad olema nurksulud muidugi)..
No ja nuppu muuda postitus, kustuta postitus, tsiteeri... |
|
Silx Abikokk 2012-05-30 13:28:03 |
Professionaalne kretinism lööb välja. Muidu väga vinks foorum, kui eelpool toodud miniviginad välja arvata.
Ennast hakkas häirima ka paar asja: teemat avades hüppab see teema esilehele, mitte viimasele. Ning timestamp on ka foorumi esilehel puudu. Hea oleks näha, et kuhu alajaotusesse keegi on mis ajal midagi kirjutanud.
Üks mõte veel.. Teemas võiksid erinevad postitused olla üle ühe õrnalt erineva taustavärviga, siis oleks kergem lugeda. :) Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
|
Ilse Abikokk 2012-05-30 13:34:21 |
Pille, mul ei ole selliseid nupukesi :( | |
Karnivoor Abikokk 2012-05-30 13:44:49 |
Retseptide kuvamine piltidega on väga hea! Sellest olen ma nami-nami puhul kõige rohkem puudust tundnud :) Aga jah, Priidu väljatoodud võimalus näha kõiki uusi postitusi eelmisest sisselogimisest, on ka minu lemmikfunktsioon nami-nami foorumi puhul. Loodetavasti poisid suudavad selle taastada/ehitada :) | |
Ragne Abikokk 2012-05-30 14:22:37 |
see teema avamine esimesele lehele häirib veidi ka mind, ikka tahaks kõige viimase postituse juurde ju jõuda. Aga muidu ju täitsa ok (see pildi kuvamine eriti) Vajab veidi harjumist, aga see ju iga asja puhul nii:) | |
Vandiste Abikokk 2012-05-30 18:52:13 |
Mul pliiatsi moodi nupp puudub, seega ei mingit "muuda", "tsiteeri" ja muud sarnast. Ja nüüd ei näidanud sisse logimisel, et antud teemas on uusi postitusi (muidu on teema ees olev nupuke tumedamat halli värvi). Aga eks iga uus asi vajab harjumist :). Jõudu IT-poistele ja Pillele! | |
Ilse Abikokk 2012-05-31 20:24:50 |
Tegin postituse, näiteb, et ilsu on viimase postituse teinud aga postitust ei näita... äkki on abiks selline teave:) | |
Ilse Abikokk 2012-05-31 20:25:28 |
Postitus oli rabarberi kohta...aedviljade rubriigis | |
<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 > >> |