Pille Nami-Nami peakokk 2008-10-06 21:47:51 |
Ja Nami-nami foorumi 700. registreerunud kasutaja on Pinni. Tere tulemast! | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-10-27 11:09:31 |
[b]Annan teada, et sel nädalal kuulutan välja uue kooskokkamise teema ning kohe novembri alguses algab järjekordne Nami-Nami lugejakampaania paljude toredate auhindadega! Nii et püsige lainel[/b] :) | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-11-17 16:51:27 |
Ma sain täna suure teoga hakkama - täitsa iseseisvalt suutsin tekitada kirjeldused-pealkirjad kõikidele parempoolsetes veergudes olevatele retseptifotodele (kui hoiate hiirt pildi kohal, siis ütleb, mis retseptiga tegemist on; fotole klõpsates viiakse teid selle retsepti juurde). Ise olen väga rahul :) Nii vähe on õnneks vaja, eksole :P | |
Fre Abikokk 2008-11-17 17:10:16 |
Pille:
Tubli! Tavaliselt tekitavad sellised lihtsad asjad mõnusa "sain hakkama" tunde - mul aegajalt sama lugu. A-l ring ümber ja päev parem Nii vähe on õnneks vaja, eksole :P |
|
Marju Abikokk 2008-11-17 19:12:49 |
Pille:
Ma just paar päeva tagasi proovisin, et kas näitab mis asjaga on tegu, millegipärast ei tahtnud klikata ja sellelt lehelt lahkuda, kus ma parajasti olin. Nii et väga cool uuendus! :) Ma sain täna suure teoga hakkama - täitsa iseseisvalt suutsin tekitada kirjeldused-pealkirjad kõikidele parempoolsetes veergudes olevatele retseptifotodele (kui hoiate hiirt pildi kohal, siis ütleb, mis retseptiga tegemist on; fotole klõpsates viiakse teid selle retsepti juurde). Ise olen väga rahul :) Nii vähe on õnneks vaja, eksole :P |
|
Betty Abikokk 2008-11-18 21:51:46 |
Pille:
Nii tore! ja aitähh ;) Ise olen väga rahul :) Nii vähe on õnneks vaja, eksole :P |
|
Stardust Abikokk 2008-11-20 14:23:45 |
Pille:
Leidsin apsu - kirjade järgi on tegemist kihilise pohladesserdiga, tegelikult aga hoopis vorstistrooganoviga. Ma sain täna suure teoga hakkama - täitsa iseseisvalt suutsin tekitada kirjeldused-pealkirjad kõikidele parempoolsetes veergudes olevatele retseptifotodele (kui hoiate hiirt pildi kohal, siis ütleb, mis retseptiga tegemist on; fotole klõpsates viiakse teid selle retsepti juurde). |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-11-20 15:27:40 |
Stardust:
Aitäh, Stardust - nüüd on parandatud :D
Pille:
Leidsin apsu - kirjade järgi on tegemist kihilise pohladesserdiga, tegelikult aga hoopis vorstistrooganoviga.Ma sain täna suure teoga hakkama - täitsa iseseisvalt suutsin tekitada kirjeldused-pealkirjad kõikidele parempoolsetes veergudes olevatele retseptifotodele (kui hoiate hiirt pildi kohal, siis ütleb, mis retseptiga tegemist on; fotole klõpsates viiakse teid selle retsepti juurde). |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-11-23 21:48:28 |
Nami-nami foorumi 800. registreerunud kasutaja on Klatu. Tere tulemast! | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-12-30 18:53:28 |
Tatatataaa! Veel 2008. aasta eelviimasel päeval on Nami-nami foorumi 900. registreerunud kasutajaks Kuldnokk. Tere tulemast ja kaunist aastavahetust!! | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |