Pille Nami-Nami peakokk 2008-04-22 23:48:09 |
Vike:
:D :D Aga nüüd on kartul ja amarant teineteisest jälle lahutatud.
Pille:
Hmm aga äkki tuleb retseptist midagi põnevat sedasi välja ;)Nüüd on ilmnenud järgmine bugi - lisasin uue aineklassifikaatori 'amarant e. rebashein', aga see pookis end andmebaasis jälle kartulile külge ja nüüd käivad kõikides retseptides käsikäes. Palun hetkel amaranti ignoreerida :) |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-04-24 08:54:23 |
Nami-namis on nüüd 8000 retsepti! 8000. retseptiks oli Värvikirev amarant :D | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-06-30 11:19:53 |
Muudetud on viimati sisestatud retseptide kuvamist, samuti kuvatakse nüüd enim vaadatud ja enim kommenteeritud retsepte. Täpsemalt siin. | |
Ragne Abikokk 2008-06-30 15:58:06 |
Pille:
see oli väga hea idee lisada enim vaadatud ja kommenteeritud retseptid ka lehele vaatamiseks!
Muudetud on viimati sisestatud retseptide kuvamist, samuti kuvatakse nüüd enim vaadatud ja enim kommenteeritud retsepte. Täpsemalt siin. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-06-30 19:37:49 |
Nami-nami foorumis registreerus 500. kasutaja - Karmenikas Tartust :D Tere tulemast! | |
Fre Abikokk 2008-07-01 13:53:02 |
Pille:
Ma olen tõeliselt üllatunud, et siin nii vähe registreeritud kasutajaid on. Kusjuures üllatus on selles mõttes positiivne, et number ei vasta tavalisele foorumiloogikale mille kohaselt sajast paar inimest on aktiivsed postitajad, ca kümmekond kommenteerivad ja ülejäänud piiluvad niisama. Mulle tundus küll et siinse aktiivsuse jaoks peaks vähemalt tuhat kui mitte rohkem kasutajat olema. Nami-nami foorumis registreerus 500. kasutaja - Karmenikas Tartust :D |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-07-01 13:56:14 |
Fre:
Aga Nami-namil ongi ainult head kasutajad :) Tegelikult oleks suur number muidugi uhkem, kui läheks reklaamimüügiks. Aga samas on mul hea meel, et kõik kasutajad on ka tegelikud kasutajad (või et vähemalt suur osa on). Mul on 'peakokana' hetkel veel tunne, et kõik nimed tulevad tuttavad ette :)
Ise arvan ka, et kuna kuskil portaalile suurt reklaami pole teinud, enamus kasutajaid on meid ise leidnud ja registreerunud, nii et see 500 on vägagi kena ja viisakas arv. Ja retseptikogu kasutajate arv on kindlasti suurem, lihtsalt paljud ei ole registreerunud (sh enamik mu sõpradest ja sugulastest, kes aktiivselt retseptikogu kasutavad. Nad sellised häbelikud ja kangekaelsed.)
Ja kes tasa sõuab, see kaugele jõuab :)
Pille:
Ma olen tõeliselt üllatunud, et siin nii vähe registreeritud kasutajaid on. Kusjuures üllatus on selles mõttes positiivne, et number ei vasta tavalisele foorumiloogikale mille kohaselt sajast paar inimest on aktiivsed postitajad, ca kümmekond kommenteerivad ja ülejäänud piiluvad niisama. Mulle tundus küll et siinse aktiivsuse jaoks peaks vähemalt tuhat kui mitte rohkem kasutajat olema.Nami-nami foorumis registreerus 500. kasutaja - Karmenikas Tartust :D |
|
Proua Simpson Abikokk 2008-07-01 20:30:07 |
Minu arvates on 500 väga kenake hulk inimesi. Eriti, kui foorumiteemad aina kasvavad. Ma kardan küll, et üks hetk ma ei suudagi enam kõike läbi lugeda. Aga eks siis tuleb keskenduda sellele, mis ennast parasjagu huvitab. Pille, kuidas sina jõuad kõigel silma peal hoida? | |
Fre Abikokk 2008-07-01 23:30:20 |
Ma ei tea kas see on Nami Nami uudis aga ma vaatasin et uuskasutuskeskuse bänner ei tööta. Mõtlesin et hea lihtne klikkida ja vaadata uue kirbuturu aega .... | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-08-19 21:04:02 |
Hurraa! Täna liitus Nami-nami foorumiga 600. kasutaja - SwedPete. Tere tulemast!!! | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |