Pille Nami-Nami peakokk 2009-05-13 07:34:37 |
Uniquegirl:
Uniquegirl, Sa valad viina ju veel täiesti kuumadele makaronidele, see alkohol aurustub kiiresti ära, jättes aimatava ja huvitava järelmaitse. Viina maitse see pole, aga midagi on teisiti.. Proovi kindlasti :)
Toasoe või sulab ka ära, kui kuumade makaronide sisse segada.
PS Selliseid konkreetse retsepti juurde käivad täpsustavad küsimused võib esitada ka retsepti juures (tihti ma kopeerin need niiehknii sinna ka) - siis on tulevastel selle konkreetse retsepti vaatajatel ka parem otsustada..
mul küsimus seoses viinamakaronidega. Seal on kirjas "Nõruta makaronid, lisa viinasorts ja sega juurde või. Lisa tomatikaste ja serveeri koos parmesaniga" Kas ma siis lisan viina ja või makaronidele ja siis võib hakata sööma? Kas siis viina kuumutada ei ole vaja? Ega ta juhuslikult kangeks ei jää? |
|
Uniquegirl Abikokk 2009-05-13 08:42:07 |
Pille:
mul tegelikult oli mõte sinna küsimus püstitada aga kuna tahan neid teha täna lõuna ajal oma emale, siis kartsin, et sealt ei tule vastust nii kiiresti.
Tänud muidu vastuse eest. PS Selliseid konkreetse retsepti juurde käivad täpsustavad küsimused võib esitada ka retsepti juures (tihti ma kopeerin need niiehknii sinna ka) - siis on tulevastel selle konkreetse retsepti vaatajatel ka parem otsustada.. |
|
Mann Abikokk 2009-06-06 10:08:21 |
kodakondsete viimase aja lemmik- koorene puravikupasta. | |
Kristel Abikokk 2009-11-23 09:19:41 |
Kas keegi oskab nõu anda - kuidas valmistada toorest lõhest pastale koorest kastet? | |
Kätrin Abikokk 2009-11-23 10:03:02 |
Kristel:
Mina tegin eile Nigella sidrunipasta retsepti põhjal suitsulõhega pastat. Usun, et töötaks samahästi ka toore lõhega, ainult, et siis tuleks lõhe enne kuumtöödelda või pärast hästi nõrgal kuumusel lasta pastal koos kastmega tõmmata, et lõhe läbi küpseks, võtab see ju vaid mõne minuti.
Nigella sidrunipasta retsept on nami-namis olemas.
Mulle maitses.
See kaste on väga kreemine ja mõnus.
Kas keegi oskab nõu anda - kuidas valmistada toorest lõhest pastale koorest kastet? |
|
Seenekas Abikokk 2009-11-23 23:07:08 |
Minu tänane pastakaste oli just toore lõhega ja alljärgnev: 1 suur sibul või porru hakituna paar küüslauguküünt hakituna oliiviõli rõõska koort (kasutasin tavalist maapiima pealt koort) väiksemaid lõhetükke 200 g basiilikut ja peterselli kas hakitult või kuivatatuna Praadisin sibula klaasjaks, lisasin hakitud küüslaugu ja lõhetükid. Natuke veel praadida, siis lisada koor, kuumutada veidi, maitsestada soola-pipra ja üle puistada maitsetaimedega. Pastaks kasutasin tagliatelle. | |
Kristel Abikokk 2009-11-24 09:12:02 |
Minu eilne lõhe-pasta teema kulmineerus sellise kastmega: "küpsetasin" lõhefileed mikrolaineahjus ca 2-3 minutit, siis tükeldasin. Kuumutasin kohvikoore, kuhu segasin juurde toorjuustu ning kastme paksenedes lisasin lõhetükid. Tulemusega jäin rahule. See oli esimene kord mu elus kui midagi "küpsetasin" mikrolaineahjus (muidu kasutan seda ainult sulatamiseks/soojendamiseks) ja üllatusin kiire ning hea tulemuse üle! | |
Profa Abikokk 2009-11-24 11:09:18 |
Minu lemmik on carbonara. Ülilihtne, kuid samas ei saada paljudes söögikohtades selle valmistamisega millegipärast hakkama. | |
Kairit Abikokk 2009-11-28 13:56:19 |
Olen vaimustuses nendest pastadest, kodumaised ja mõnusad maitsepastad. Kirjutasin neist ka paari sõnaga oma blogis. | |
Cashmir Abikokk 2009-11-28 14:47:30 |
Kairit:
Kust neid saab? Olen vaimustuses nendest pastadest, kodumaised ja mõnusad maitsepastad. |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 > >> |