Jaanikaant Abikokk 2011-04-04 08:56:58 |
Pasta tuunikala kastmega | |
Jaanikaant Abikokk 2011-04-29 15:46:16 |
Mac'n'cheese ehk makaronivorm juustukastmega | |
Zapxpxau Abikokk 2011-06-11 10:46:33 |
Kas keegi kuulis Vikerraadiost seda intervjuud Eesti pastavalmistajatega? Need maitsepastad, nõgese, mustika, kukeseene jms. Mulle tuli veidra üllatusena, kui intervjuus öeldi, et need lisandid ei peagi maitset andma vaid on pigem värvi pärast.. et ongi ok kui sa lisandi maitset ei tunne. Tean, et see kõlab nagu vinguviiul, aga tundus mulle veider.. | |
Kiilike Abikokk 2011-06-11 14:17:23 |
Zapxpxau:
Selle peale võiks öelda, et jumal tänatud :) Ma kahtlen juba mõnda aega, et lisandid on aga maitset mingisugust (pole) pastadel . Kõige tugevama maitsega lisanditega pasta see kus lisandiks paprika(pole nüüd küll Eestis toodetud ).
Kusjuures ise tegin nädal tagasi karulaugupestoga pastat ja no maitse oli üli-üliõrn. Kusjuures pesto ise võttis pisara silmast välja .. oli hästi tugeva maitsega .
Kas keegi kuulis Vikerraadiost seda intervjuud Eesti pastavalmistajatega? Need maitsepastad, nõgese, mustika, kukeseene jms. Mulle tuli veidra üllatusena, kui intervjuus öeldi, et need lisandid ei peagi maitset andma vaid on pigem värvi pärast.. et ongi ok kui sa lisandi maitset ei tunne. Tean, et see kõlab nagu vinguviiul, aga tundus mulle veider.. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2011-06-11 15:18:56 |
Kiilike:
Mina olen paar korda ostnud nende kukeseenepastat ja minu arust on olnud täitsa mõnusalt (kergelt ja aimatavalt, aga siiski äratuntavalt) kukeseenene. Teisi pole proovinud..
Zapxpxau:
Selle peale võiks öelda, et jumal tänatud :) Ma kahtlen juba mõnda aega, et lisandid on aga maitset mingisugust (pole) pastadel . Kõige tugevama maitsega lisanditega pasta see kus lisandiks paprika(pole nüüd küll Eestis toodetud ).
Kusjuures ise tegin nädal tagasi karulaugupestoga pastat ja no maitse oli üli-üliõrn. Kusjuures pesto ise võttis pisara silmast välja .. oli hästi tugeva maitsega .Kas keegi kuulis Vikerraadiost seda intervjuud Eesti pastavalmistajatega? Need maitsepastad, nõgese, mustika, kukeseene jms. Mulle tuli veidra üllatusena, kui intervjuus öeldi, et need lisandid ei peagi maitset andma vaid on pigem värvi pärast.. et ongi ok kui sa lisandi maitset ei tunne. Tean, et see kõlab nagu vinguviiul, aga tundus mulle veider.. |
|
Kokkamas95 Abikokk 2011-09-14 20:18:10 |
Kreemjas suvikõrvitsa-tuunipasta | |
Jaanikaant Abikokk 2011-11-07 13:25:00 |
hakklihatäidisega cannellonid | |
Pille Nami-Nami peakokk 2013-01-19 12:22:42 |
Ma olen siin viimase nädala jooksul teinud kahte väga head pastarooga, mida soovitan teistelegi. Minu rumaluse tõttu on pildid hirmus kehvakesed, nii et avalikumalt (nt FB-s) hetkel reklaamida ei saa. Variatsioonid siis teemal lõhe-spinat-rõõsk koor-makaron. Makaronid külmsuitsulõhe ja spinatiga ning makaronid praetud lõhe ja värske spinatiga | |
Pille Nami-Nami peakokk 2014-03-13 12:40:23 |
Mari-Liisi retsepti järgi tehtud brokoli-singipasta. Oli väga mõnus! | |
Pille Nami-Nami peakokk 2014-04-04 22:50:23 |
Bon Appetit kogus oma lemmikpastakastmed kokku: Slideshow: favorite pasta recipes | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 > |