Dots Abikokk 2008-08-21 17:07:42 |
Olen teinud oma perele tomatiga kastet milles on erinevaid köögivilju: porgand, suvikõrvits, paprika, sibul ja rohkelt tomatit lisaks veel kas kanaliha või hakkliha. Koorekastmetest singikuubikute ja merevaiguga, teiseks variandiks kanafilee päikesekuivatatud tomatite ja rõõsakootega. Siin nimetatud retseptidest tahaks esmalt proovida seene- sinihallitusjuustu kastet. | |
Zapxpxau Abikokk 2008-08-23 16:12:01 |
Ostsin sellist huvitavat pastat nagu naturaalsete värvidega viievärviline trombette. Netist suht raske nende kohta infot leida, praktiliselt ainult koorekastmega retseptid. Sooviksin teha midagi, mis laseks selle pasta ilusal kujul ja värvil välja paista, aga oleks ka maitsev. Ju peab lihtsalt kõik hästi peeneks hakkima ja kasutama heledamaid kastmeid. | |
Reglisse Abikokk 2008-08-23 17:25:56 |
Carbonara tagliatellidega Pesto spagettidega Või koos trühvliga tagliatellidega Seened, suvikõrvits ja beebitomatid pennedega, vahel hea suuri krevette ka lisada või näiteks sparglit ja värske parmesaniga üle.. Sidruni ja tuunikalaga--ei ole hetkel retsepti käepärast, aga sinna läheb hästi palju sidrunimahla ja kvaliteetset tuunikala konservi ja kappareid.. Lemmik pastad on De Ceccolt ja Ciprianilt neil viimastel on imelised tagliatellid nii naturaalsed kui ka spinatiga | |
Tripsakas Abikokk 2008-08-24 11:29:53 |
Viimasel ajal on meie pere lemmikuks Nigella sidrunipasta. Pestoga pasta läheb ka alati hästi. | |
Liiseli Abikokk 2008-09-01 22:49:33 |
Pille:
Proovisin Ricotta Stuffed Conchiglioni Once Upon A Cakestand blogist. No hea oli! Ja blogi oli ka tore - pastaretsepte katsetasin sealt juba teisigi. Liiseli:
Liiseli küsis sellist asja.
Kui Sul on need kõige suuremad teokarbid, siis võid kasutada neid sarnaselt cannelloni või manicotti pastadeleErinevatele pastakujudele sobivad erinevad kasted. Kas keegi oskaks soovitada, millist kastet teha suure teokarbi kujulisele pastale? |
|
Leoola Abikokk 2008-11-06 23:04:50 |
Vanasti olid mu lemmikud pastad tomatikastmega, aga peale mu mereanni pastat, meeldib koorekaste. Aga Pille viinakastme pean raudselt ära proovima. | |
Juc Abikokk 2008-11-14 09:08:06 |
Tegin eile penne all'arrabiatat - tõeliselt lihtne, kiire ja väga maitsev!
http://jucjaco.blogspot.com/ |
|
Mann Abikokk 2009-05-12 13:34:22 |
Hetke uus armastus pasta tartufata. | |
Anu Abikokk 2009-05-12 13:51:50 |
Mu lemmik on penned kana-koorekastmes või kuumsuitsuforelli-koorekastmes. | |
Uniquegirl Abikokk 2009-05-12 23:12:21 |
mul küsimus seoses viinamakaronidega. Seal on kirjas "Nõruta makaronid, lisa viinasorts ja sega juurde või. Lisa tomatikaste ja serveeri koos parmesaniga" Kas ma siis lisan viina ja või makaronidele ja siis võib hakata sööma? Kas siis viina kuumutada ei ole vaja? Ega ta juhuslikult kangeks ei jää? | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 > >> |