Alkohoolsed joogid (sh erinevad kokteiliretseptid)

Mustpaike
Kokaõpilane
2009-12-29 04:59:41
Ütleks ka sõna sekka.. Nooremast peast ei läinud midagi, hakkas meeldima siis kui vanus lubas. Algselt oli üpris hea absint. 53% šveitsi absindi joomine külmalt on vahel harva endiselt meeldiv. Norde Centrumi õllevalik on ka enamuses läbi katsutud ja lemmikud leitud. Kord või paar kuus ehk saab õlut ka joodud. Veinist väikeses koguses Lõuna-Aafrika punased. Hispaania vahuveinid ehk kord aastas. Šampanjast oli hea tellida Prantsusmaalt ühest "väikesest" veinimõisast, mis toodab keskmiselt vist veidi üle 12000 kasti aastas. Eesti restoranidele täiesti tundmatu Jean Milan. Sai tellitud paar kasti 2002-2003 aasta veini nii paar aastat tagasi.. Minu jaoks parim šampanja üldse. Kui postikulu nii masendav ei oleks telliks praegugi. Praegu on minu põhiliseks lemmikjoogiks vähemalt kümneaastased šoti ühelinnaseviskid, mida aeglaselt-vaikselt nauditud saab, hinnaklassis nii kuni seitsesada eeku pudel. Korra nädala-kahe jooksul ikka saab klaasi või paar võetud, vahel tihedamini. See siis viimase poole aasta trend..
Cashmir
Abikokk
2009-12-29 11:54:31
Minu viimase aja parim leid on Moscato d'Asti, õrna mulliga kerge valge vein :)
AH
Kokaõpilane
2010-08-08 13:26:26
Kas kellelgi on ideid, kust võiks Tartus leida Hiina riisiveini? Või vähemalt kuiva šerrit? Šerridest olen näinud vaid magusaid variante (sweet cream nt). Õudselt mõnus oleks mõni väiksem pudel tegelikult, sest kasutaksin vaid toiduvalmistamisel, seal aga palju ju ei kulu.
Arz
Kokaõpilane
2010-08-13 11:30:18
Minu lemmikuteks on siiski õhtuti tv ette õlle ja sõpradega olles tume rum. Kunagi oli Atlantises üks tore baaridaam, kes tegi ise mingi joogi kokku kuid kahjuks puudub mul ülevaade sellest, et mis ta sinna täpsemalt sisse pani, igatahes sai seda jooki juua ilma alkohooli sisalduseta, kui ka alkohoolsena, see oli mul siis üks lemmikuid.

[color=#BF0000]Lastemööbel, lastevoodid, beebimööbel, narid, hällid[/color] - www.lastemoobel.com

Pille
Nami-Nami peakokk
2013-01-10 19:06:13
Nii. Veebruari esimesel päeval loosin siinse teema sõnavõtjate vahel välja kaks uut raamatut "Butterfly kokteilid: liblikad sinu kõhus" Tähelepanu, valmis olla, läks :)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Karnivoor
Abikokk
2013-01-17 02:00:11
Alkohoolsetest jookidest armastan üle kõige häid inglise siidreid. Eestis on kahjuks neid väga raske saada ja valik kesine. Seetõttu kasutan oma Inglismaa reisidel alati juhust kohalikke siidreid nautida. Mis aga polegi kõige lihtsam ülesanne, sest ka nt Londoni pubides on hea siider suhteliselt haruldane nähtus! Aga mõnes mõnusas maapubis praksuva kamina ees siidri pinti nautida on ülimõnus :)
Pille
Nami-Nami peakokk
2013-01-17 12:25:20
Karnivoor:
Alkohoolsetest jookidest armastan üle kõige häid inglise siidreid. Eestis on kahjuks neid väga raske saada ja valik kesine. Seetõttu kasutan oma Inglismaa reisidel alati juhust kohalikke siidreid nautida. Mis aga polegi kõige lihtsam ülesanne, sest ka nt Londoni pubides on hea siider suhteliselt haruldane nähtus! Aga mõnes mõnusas maapubis praksuva kamina ees siidri pinti nautida on ülimõnus :)
Karnivoor, kas Sa vanalinnas Drink Bar & Grilli poes oled käinud? Seal on ka mõned inglise siidrid müügil, nimesid hetkel meelde ei jätnud, sest ma olen olnud viimasel ajal non-stop kas rase või imetav ema ja alkoholitarbimine piiratud :) Aga mine uudista, äkki leiad midagi sobivat!

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Martiina
Abikokk
2013-01-17 13:40:44
Pille:
Karnivoor:
Karnivoor, kas Sa vanalinnas Drink Bar & Grilli poes oled käinud? Seal on ka mõned inglise siidrid müügil, nimesid hetkel meelde ei jätnud, sest ma olen olnud viimasel ajal non-stop kas rase või imetav ema ja alkoholitarbimine piiratud :) Aga mine uudista, äkki leiad midagi sobivat!
Selle rase/imetav ema staatus on mind lausa mõnda alkoholi igatsema pannud :D (Eh, see kõlas nüüd, nagu ma oleks alkoholilemb :D ) Tegelikult väga alkohoolseid jooke ei tarbi, aga Vana Tallinna maitset igatsen- see sobib hästi magustoitudesse ja nende kõrvale.
Kirsike
Abikokk
2013-01-17 15:34:00
Kokteilidest on viimasel kümnendil ainukesena minu suhu sattunud mimosa ja campari apelsinimahlaga. Aperol proseccoga ka, aga seda jooki ma veidi pelgan. Valge ja punane veini + mullijook + naturaalne siider on ainukesed alkoholi sisaldavad joogid, mida tarbin. Eelistusi ei saa välja tuua, neid on palju ja sõltuvad olukorrast. :)

Lindude toitmine

Karnivoor
Abikokk
2013-01-17 15:45:52
Pille:
Karnivoor:
Kõik Eestis müüdavad siidrid, sh Drink Shopi valik, on mul ammu proovitud :) Kahjuks James ei too ühtegi minu meelest tõeliselt head siidrit maale. Thatchersi valikus on palju paremaid siidreid, kui need, mis ta otsustas müügile tuua. Aga eks turg otsustab ja ma olen lihtsalt oma Inglismaal elamise ajaga ära täiesti ära hellitatud. Aga Westonsi valikus on õnneks mõned, mis mulle täitsa meeldivad, ehk saab hakkama :)
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 >>