Iiris![]() Kokaõpilane 2013-01-29 21:29:41 |
Pille:
Kohvi ja alkoholi juba ammu ei joo. Kuid kunagine unustamatu maitseelamus on ühe kindla baarmeni valmistatud üks kindel Sangria ühes kindlas baaris. Ma ei unusta selle joogi esimest sõõmu iial. Kuna tasapisi sai minust selle baari püsiklient, siis mul õnnestus selle Sangria retsept ka omale saada :)
Nii. Veebruari esimesel päeval loosin siinse teema sõnavõtjate vahel välja kaks uut raamatut "Butterfly kokteilid: liblikad sinu kõhus" ![]() |
|
Triin28![]() Abikokk 2013-01-29 23:09:02 |
Paar nädalat tagasi Rootsi kruiisil jõin ühte väga head mahedat kokteili- see oli segu Malibust, ananassimahlast ja veel millestki(ma täpselt ei jälginud, mida sisse pandi) ning sisse käisid veel kokteilikirsid. Tõesti hea oli, võib-olla on see midagi tavalist aga ma olen väike alkoholitarbija, seega pole eriti kokteilidega kursis :P Üldiselt eelistan hapukamat veini, vahel harva joon klaasi külma siidrit. | |
Kiilike![]() Abikokk 2013-01-30 12:48:36 |
Siidrit joon aga pole suutnud endale lemmikut leida :( . Meeldivad Lõuna-Aafrika paar punast ja Paar Tšiili valget veini, heast kuivast prantsuse punasest veinist ei ütle ka kunagi ära :) . Kokteilidest meeldib juba väga pikka aega Kahluat 35% koore ja jääga. | |
Ilse![]() Abikokk 2013-01-30 16:01:13 |
Ja mulle maitseb õlu :) Aga mitte üle 5% alkot ei tohi olla, siis enam ei maitse :D | |
Silx![]() Abikokk 2013-01-31 12:20:57 |
Aga vahel läheb ka üks hea Calvados peale. :)
Aga jätkuvalt heade veinide peal. :) Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
|
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2013-02-03 13:20:04 |
Iiris ja Triin28 - ResearchRandomizer arvas, et te võiksite raamatud endale saada. Ootan postiaadresse meilile info@nami-nami.ee :) | |
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2013-12-05 21:27:36 |
Midagi kokteilisõpradele. Bacardi Rumberry on kokteil, mis esindab Eestit Bacardi Legacy Cocktail Competition Baltikumi finaalis veebruaris 2014. Autoriks on Marge Mänd restoranist CRU.
![]() |
|
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2013-12-19 13:49:49 |
Taas midagi kokteilisõpradele!!
![]() |
|
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2014-06-24 23:16:33 |
Mul on sel suvel võimalus väga palju kokteiliretsepte siin Nami-Namis läbi testida ja piltidega varustada :)
Alustuseks Edinburghi-tudengipõlve avastus, viski & ginger ale:
![]() ![]() |
|
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2014-06-27 18:16:41 |
Pille:
Täna jagasin Facebookis retsepti, mida soovitas Pudel-baari peremees James Ramsden. Olla UKs tänavu eriti popp. Kuna ma ARMASTAN Fentimansi limonaade, siis lisasin retsepti ka Nami-Namisse - Hendrick's Gin & Fentimansi roosilimonaad
Mul on sel suvel võimalus väga palju kokteiliretsepte siin Nami-Namis läbi testida ja piltidega varustada :) ![]() |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >> |