Iiris Kokaõpilane 2013-01-29 21:29:41 |
Pille:
Kohvi ja alkoholi juba ammu ei joo. Kuid kunagine unustamatu maitseelamus on ühe kindla baarmeni valmistatud üks kindel Sangria ühes kindlas baaris. Ma ei unusta selle joogi esimest sõõmu iial. Kuna tasapisi sai minust selle baari püsiklient, siis mul õnnestus selle Sangria retsept ka omale saada :)
Nii. Veebruari esimesel päeval loosin siinse teema sõnavõtjate vahel välja kaks uut raamatut "Butterfly kokteilid: liblikad sinu kõhus" Tähelepanu, valmis olla, läks :) |
|
Triin28 Abikokk 2013-01-29 23:09:02 |
Paar nädalat tagasi Rootsi kruiisil jõin ühte väga head mahedat kokteili- see oli segu Malibust, ananassimahlast ja veel millestki(ma täpselt ei jälginud, mida sisse pandi) ning sisse käisid veel kokteilikirsid. Tõesti hea oli, võib-olla on see midagi tavalist aga ma olen väike alkoholitarbija, seega pole eriti kokteilidega kursis :P Üldiselt eelistan hapukamat veini, vahel harva joon klaasi külma siidrit. | |
Kiilike Abikokk 2013-01-30 12:48:36 |
Siidrit joon aga pole suutnud endale lemmikut leida :( . Meeldivad Lõuna-Aafrika paar punast ja Paar Tšiili valget veini, heast kuivast prantsuse punasest veinist ei ütle ka kunagi ära :) . Kokteilidest meeldib juba väga pikka aega Kahluat 35% koore ja jääga. | |
Ilse Abikokk 2013-01-30 16:01:13 |
Ja mulle maitseb õlu :) Aga mitte üle 5% alkot ei tohi olla, siis enam ei maitse :D | |
Silx Abikokk 2013-01-31 12:20:57 |
Aga vahel läheb ka üks hea Calvados peale. :)
Aga jätkuvalt heade veinide peal. :) Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2013-02-03 13:20:04 |
Iiris ja Triin28 - ResearchRandomizer arvas, et te võiksite raamatud endale saada. Ootan postiaadresse meilile info@nami-nami.ee :) | |
Pille Nami-Nami peakokk 2013-12-05 21:27:36 |
Midagi kokteilisõpradele. Bacardi Rumberry on kokteil, mis esindab Eestit Bacardi Legacy Cocktail Competition Baltikumi finaalis veebruaris 2014. Autoriks on Marge Mänd restoranist CRU. Foto: restoran CRU/Facebook Retsept ise selline: (Eesti vooru versioon) 4 cl Bacardi Superior rummi 6 cl Pago mustsõstramahla 1 tl Monini valge šokolaadi siirupit 1,5 tl Monini mündisiirupit (finaalvõistluse versioon) 4cl Bacardi Superior 5cl Pago Mustasõstramahla 1 bl Martini Bitter 1 bl Monin Menthe Graciale 0,75bl Monin Chocolat Blanc Mõõda ja vala kõik komponendid šeikerisse. Šeigi tugevalt rohke jääga. Serveeri jalaga klaasis. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2013-12-19 13:49:49 |
Taas midagi kokteilisõpradele!! Under The Clouds on samuti kokteil, mis esindab Eestit Bacardi Legacy Cocktail Competition Baltikumi finaalis veebruaris 2014. Autoriks on Angelika Larkina. Retsept ise selline: Under the Clouds 4 cl Bacardi Superior heledat rummi 1 cl Martini Rosato vermutit 2 cl Gustav Arctic Cloudberry (muraka) likööri 3 bl (baarilusikat) suhkrusiirupit 1 cl värsket laimimahla 2 tk apelsini koort (6-8 cm) Kaunistus: apelsini ja sidruni koorest lilleke (võib ka midagi lihtsamat) Serveerimisklaas: Cocktail e. Martini klaas Töövahendid: Sheiker, jääkuubikud, mensuur, baarilusikas, topeltkurnamise sõel, tsitruse press, nuga, lõikelaud. Kokteili valmistamine: Valada kõik koostisosad eelnevalt jahutatud sheikerisse, mis on täidetud jääkuubikutega vähemalt kolmveerandi ulatuses. Samuti lisada sheikerisse 1 apelsinikoore viil (ilma valge osata). Sheikida korralikult ja topeltkurnata eeljahutatud serveerimisklaasi. Enne kaunistamist piserdada teisest apelsinikoore tükist (valge osaga) kokteili pinnale eeterlike õlisid. Selleks võta apelsini koore tükk sõrmede vahele nii, et koore välimine osa oleks suunaga kokteili poole ja pressi kergelt. Seejärel "tupsuta" apelsinikoore välimise osaga üle ka klaasi servad ja jalg. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2014-06-24 23:16:33 |
Mul on sel suvel võimalus väga palju kokteiliretsepte siin Nami-Namis läbi testida ja piltidega varustada :) Alustuseks Edinburghi-tudengipõlve avastus, viski & ginger ale: Ginger Ale'ks soovitan midagi paremat ja mitte neid suuri plastpudeleid - need nii hirmmagusad. Ja väikesed "mikserid" on palju stiilsemad :) Eestis müüakse näiteks Fentimansi (Tallinna Kaubamaja, Selver Gurmee) ja Fever-Tree oma (Stockmann): | |
Pille Nami-Nami peakokk 2014-06-27 18:16:41 |
Pille:
Täna jagasin Facebookis retsepti, mida soovitas Pudel-baari peremees James Ramsden. Olla UKs tänavu eriti popp. Kuna ma ARMASTAN Fentimansi limonaade, siis lisasin retsepti ka Nami-Namisse - Hendrick's Gin & Fentimansi roosilimonaad
PS Fentimansi limpse saab Selver Gurmeest ning Tallinna Kaubamaja toiduosakonnast, midagi on vist ka NOPis olnud. Seda konkreetset jooki võib ka Pudel baarist tellida ;)
Mul on sel suvel võimalus väga palju kokteiliretsepte siin Nami-Namis läbi testida ja piltidega varustada :) |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >> |