NOP deli-pood, Köleri tn 1, Kadriorg, Tallinn

Eva
Abikokk
2008-11-28 10:06:14
Võta rendi-hinnad, nii kinnisvarale kui tasemel köögile, lisa juurde töötajate palgad ja vahendid tervisekaitse nõuete täitmiseks - söögikoha pidamine on kallis lõbu, millega kiirelt rikkaks ei saa.

http://www.perenaine.ee/

Pille
Nami-Nami peakokk
2009-01-20 14:50:28
NOP kutsub kohvikoolitusele sel neljapäeval (22. jaanuaril 2009). Panin kutse üles siia. (Vaatan, et see teema on pikalt varjusurmas olnud. Koht täitsa tegutseb - olen seal viimase paari kuu jooksul mõnusaid pikki tunde veetnud :))

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

JM
Abikokk
2009-01-20 19:23:21
Ja mina õpetasin oma emale NOP-is käimise selgeks. Tal on pidevalt kõhuga igasugused hädad, ei saa süüa ühte ega teist asja, kohe on midagi lahti või kinni või valutab. Aga NOP-is käib peaaegu ülepäeva beebiforelliga maiustamas...

An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field (Niels Bohr)

Pille
Nami-Nami peakokk
2009-03-25 09:13:10
NOP sai vahepeal aastaseks. Ka Eesti Ekspressis on sel puhul väike artikkel: NOP tähistab 1. sünnipäeva (19.3.2009). Mina veetsin seal üle-eelmisel nädalavahetusel paar mõnusat hommikutundi. Eriti mõnusad seepärast, et see oli mu esimene kohvikuskäik peale tütrekese sündi ja meil oli seal kohting vanaemaga :) Nautisin kohvi ja jõhvika-banaanikokteili ja üldse oli mõnusalt rahulik seal olla :)

Trlp
Abikokk
2009-03-25 17:02:12
Ja NOPi menüüs on munad benedicti moodi (või kuidas Eggs Benedicti eesti keelde panna?), mis viivad keele alla, eriti suurepärase suitsulõhe pärast.
Pille
Nami-Nami peakokk
2009-09-04 13:10:20
Laupäeval, 12.septembril kl 10-13 toimub NOPi hoovis esimene Gurmeehõnguline Turuhommik Kohapeal on võimalus saada rohkem infot ning maitsta ja kaasa osta tooteid, mis meile võibolla natuke võõramad, aga sellegipoolest väga head on. Kohal on Eesti eri paigus gurmeetooteid tootvad ja kasvatavad pere - ja väike ettevõtjad ja rahvusköökide esindajad. Sel ajal kui suured head ja paremat proovivad, saavad lapsed loominguliste tegevustega tegeleda ning kohal on ka ansambel Regatt, kes meeleolu eest hoolitseda lubas. NOP on Kadriorus, Köleri tn 1 asuv pood ja kohvik, mis keskendub kohalikule heale värskele ja kaasa arvatud ka mahedale toidule ning esindab erinevate rahvaste kööke. Lisainfo: Margit Aasmäe NOP tel 5108444

Fre
Abikokk
2009-09-12 23:06:50
Oh mulle tundus NOP täna nii tore. Kähmakad pidasid ennast taltsalt üleval ja ma sain turupeal uudistada ja pärast isegi kofikus kerge eine ja lausa kaks kohvi enne kui lapsed maja maatasa lammutada ähvardasid. Turul oli palju toredat kraami - tuntumat ja tundmatumad, mulle näiteks hakkas väga meeldima senikuulmatu bränd pealkirjaga "Mustjala Mustard".
Zapxpxau
Abikokk
2009-09-13 18:30:46
Fre:
Turul oli palju toredat kraami - tuntumat ja tundmatumad, mulle näiteks hakkas väga meeldima senikuulmatu bränd pealkirjaga "Mustjala Mustard".
Võin öelda, et see "Mustjala Mustard" on Saaremaal käsitsi tehtud, Dortmundist pärit Birgit Kutzera ja Andreas Wittke omavad Mustjalas suvekodu ning paar aastat tagasi hakkasid heast peast sinepit tegema. Loe siit.

Zap*

Uniquegirl
Abikokk
2009-09-13 22:24:12
käisin ka mina NOPi gurmeehõngulisel turuhommikul ja mulle meeldis väga. Mõnus oli uurida erinevaid tooteid ja maitsta ka. Kogu õhkkond oli väga positiivne. Laps värvis endal küll pluusi täiesti ära aga vähemalt oli ka tema õnnelik. Kui järgmine kord toimub selline turg, siis külastan seda kindlasti
Pille
Nami-Nami peakokk
2009-09-27 08:38:01
NOP annab teada, et 1. oktoobrist algab NOPis ametlikult sügis: Õhtud nüüd täitsa jahedad juba ning kohe tahaks kogu aeg midagi sooja. 1.oktoobrist on NOPis võimalik taas saada sooja toitu - telli kuni 19.30!!!! JA VEEL - HOMMIKUSÖÖK ON PÄEV LÄBI . Samuti 1. oktoobrist. Vahetevahel teeb hea soe pudru või pannkook ilmütlemata palju heameelt ka veel pärastlõunal!

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>