Kärt
Abikokk 2008-03-23 17:10:00 |
Minule meeldib ka täitsa tavaline leivasupp, ilma mahlata, leotada pole ka kunagi viitsinud. Aga rosinad peavad kindlasti olema :) Kaneel ka!
|
|
Kriimsilm
Kokaõpilane 2008-04-09 11:39:11 |
Kuskilt kokaraamatust kunagi lugesin, et leivasupi maitse saab parem, kui leiba ahjus enne röstida. Enamasti kasutan Pärnu leiba, lõikan selle väikesteks kuubikuteks, panen need ahju röstima ja seejärel keema. Mahla pole pannud, teen veega, ja eelistan paksemat sorti suppi, et saaks piimaga süüa. Rosinate asemel panen õunakuubikuid ja kaneeli. Adonay supp näeb väga hea välja :) | |
Liiseli
Abikokk 2008-04-09 13:48:27 |
Lisaks rosinaprobleemile (tumedad-heledad-ilma) ja mahl-vesi vastuseisule tõstataksin ka piim vs. hapukoor küsimuse. No kesse siis piimaga leivasuppi sööb!? Ikka paksu hapukoort on vaja ;) | |
Triinp
Kokaõpilane 2008-04-09 14:55:06 |
Piima-hapukoore puhul sõltub ilmselt sellest, kas supp ise on vedel või paks. Mina teen paksu supi ja tahan peale vedelat asja (=piima). | |
Vandiste
Abikokk 2008-04-09 17:26:52 |
Leivasupp on meiteperes paks ja süüakse hapukoorega. Igal perel on oma maitse ja selle üle ei vaielda, vaid kakeldakse ;) | |
Tiina
Abikokk 2008-04-09 19:05:40 |
Aga igatahes süüakse leivasuppi piimaga! Nagu süüakse puuviljakisselli vahukoorega, mitte mingi kohupiimakreemiga. ;) Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Vike
Abikokk 2008-04-09 19:33:36 |
Pakun välja kompromissi, mis siis meil kasutusel - leivasupp, hapukoor peale ja piima kõrvale juua ;) | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-07-07 22:28:11 |
See teema üle aasta varjusurmas olnud :O
See-eest olen ma usinasti leivasuppi (ja -kreemi) söönud. Lisaks "tavalisele" olen proovinud ka kõiksugu lisanditega varianti. Paar kuud tagasi oli laual õunatükkidega variant. Väga meeldis rabarbriga variant. Nädalavahetusel tegime maasikatega leivakreemi (valmis paksu leivasupi kloppisin läbi ja segasin juurde maasikapüree).
|
|
Redfox
Abikokk 2009-07-29 22:39:33 |
just üleeile tegin leivasuppi riivitud porgandiga ja panin pähklaid pääle. | |
Rebane
Abikokk 2015-07-02 17:22:03 |
Kuuma suvepäeva léouna lõpatuseks sobib imehästi magustoit leivakuubikutest ja keefirist. Ei teagi, kas tal mingi päris nimi on, aga minu peres on käibel leivapudi. Siin natuke eksootilisemas võtmes, banaani ja kookosega.
Jazzino. teen. naudin. |
|
| << < 1 | 2 > | ||