Sirliiz Abikokk 2009-07-31 09:35:50 |
Ostsin eile hoidiste raamatau Sahver, püsikliendi hind hetkel vaid 125 kr ja selle raha eest on raamatut rohkem kui küll. Kuna hoidiste teema on mulle veel väga-väga võõras, siis tundub raamat mulle päris sisukas. On traditsioonilisemat (E.Mihkelsilt) aga ka kaasaegsemaid (A.Arrolt ja A. Kangilt) retsept. Puhkuse ajal on plaanis mõned sealt järgi proovida. | |
Leoola Abikokk 2009-07-31 12:02:51 |
Sirliiz:
Samad sõnad mis Sirliiz, eile just ostsin Sahvri :) Ostsin eile hoidiste raamatau Sahver, püsikliendi hind hetkel vaid 125 kr ja selle raha eest on raamatut rohkem kui küll. Kuna hoidiste teema on mulle veel väga-väga võõras, siis tundub raamat mulle päris sisukas. On traditsioonilisemat (E.Mihkelsilt) aga ka kaasaegsemaid (A.Arrolt ja A. Kangilt) retsept. Puhkuse ajal on plaanis mõned sealt järgi proovida. |
|
Zapxpxau Abikokk 2009-08-02 19:41:02 |
Sain kätte ja "töötasin" otsast-otsani läbi Liam Tomlin "Season to Taste" Hea raamat. | |
Kätrin Abikokk 2009-08-13 21:49:02 |
Sünnipäevaga täienes riiul raamatutega Sepamaa Talu Köök 2 ja Nigella Feast. Viimast olen eriti pikka aega soovinud. On ikka võimsad söömaajad kokku pandud küll. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2009-09-15 18:11:30 |
Minu kaks uusimat raamatut pole otseselt küll retseptiraamatud. Nimelt saatis üks mu ingliskeelse toidublogi lugeja Saksamaal mulle tänutäheks (nii ta ise sõnastas :)) kaks raamatut, mis mul Amazon.co.uk wishlistis e. soovinimekirjas olid: Orangette'i autori Molly Wizenbergi "A Homemade Life: stories and recipes from my kitchen table" Michael Ruhlmani "Ratio: the simple codes behind the craft of everyday cooking" | |
Zapxpxau Abikokk 2009-09-18 14:57:51 |
Viimase paari kuuga on minu riiulisse kolinud 7 uut kokaraamatut. Tonia George "Breakfast and Brunch" Thane Prince "Jams and Chutneys: Preserving the Harvest" Suzanne Pirret "The Pleasure is All Mine: Selfish Food for Modern Life" - endine Jamie Oliveri restorani pastry chef, meenutab kentsakaid söögi ja restoranidega seotud lugusid oma elust. Väga lahe. Murdoch Books kirjastuse "Indulgence Cookies" - see raamat üllatas mind tõesti positiivselt, ostsin kõhklevalt, aga väga kena on. Gilles Pudlowski "Great Women Chefs of Europe" Nancy Silverton "Sandwich Book: The Best Sandwiches Ever" - noh see oli pisut pettumus, sest minusuguse fotofanaatiku jaoks on pilte vähem kui ma lootsin, aga retseptid tunduvad ok. Serge Dansereau "Bathers' Pavilion Menus and Recipes" - sain odavmüügist 6 usd ja olin jube rõõmus. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2009-10-08 16:36:41 |
Täna maabus mu raamaturiiulile mitu uut kokaraamatut. Esiteks mahukas kõvakaaneline "90 Years of KitchenAid - The Cookbook" - selle eest suur aitäh Erxile. :) Amazonist saabusid järgmised kauaoodatud raamatud: Clare Ferguson "Flavours of Provence" Raymond Blanc "Simple French Cookery" Akex Mackay & Peter Knab "Cooking in Provence" Christine Ferber "Mes Confitures; The Jams and Jellies of Christine Ferber" Eric Treuille & Victoria Blashford-Snell "Canapés: every way for every occasion" Stephanie Alexander "The cook's companion: the complete book of ingredients and recipes for the Australian kitchen" | |
Kätrin Abikokk 2009-10-08 16:42:09 |
Minul on ka kodus olnud mõnda aega juba KitchenAidi imeilus juubeli-kokaraamat. Sirvida sain seda aga alles mõni päev tagasi- seal on palju mõnusaid retsepte sees, mida kindlasti katsetada tahan. Aitäh Erx ja KitchenAid. | |
Kessu343 Abikokk 2009-10-21 21:50:54 |
Täna sai ostetud Koduleivaraamat - väga soe ja südamlik. Ja esmapilgul sirvides, tundus, et uusi ideid jagub. | |
Kätrin Abikokk 2009-10-23 19:48:11 |
Saime just Amazonist kätte raamatu: Chocolates and confections: formula, theory and technique for the artisan confectioner. | |
<< < 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 > >> |