Jaanikaant Abikokk 2010-03-30 13:07:15 |
Ma ka olen ostnud Zürichist ja ka Brüsselist. Kahjuks Prantsusmaale ei ole sattunud veel. Nad on nii ilusad värvilised...ja head ka. Ise olen juba ühe korra proovinud, aga ei tulnud nii ilusad, et pilte üles riputada. Lähiajal lähen teisele katsele... | |
Gea Kokaõpilane 2010-04-03 18:22:49 |
Stockmannis müügil uudistootena Reval Cafe makroonid. 3 tk ilusas pakendis 42.- Värvilt roheline, oranž ja punane. | |
Triin Abikokk 2010-04-05 10:31:30 |
mina olen söönud Bonapartest Tallinnas ostetud makroone ja Pariisist kahest erinevast kohast (üks neist kohtadest oli väga kallis ja peen ;)). Aga tõdesin, et Bonapartei omad olid kõige paremad :). Ise teha ei ole julenud. Aga ma usun, et saabub see aeg kunagi, mil selle keerulise töö ette võtan. Seniks imeteln kõiki teid, kes te sellega hakkama olete saanud :). | |
Trehvi Kokaõpilane 2010-05-05 11:28:50 |
Ehk oskate öelda palju Kristjani retseptist Munavalge 90 g Mandlid 110 g Tuhksuhkur 200 g Suhkur 30 g makaroone välja tuleb? :) |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-05-05 12:32:49 |
Trehvi:
Ma nüüd täpset arvu ei tea - eks see oleneb ka sellest, kui suure läbimõõduga makroone Sa küpsetad, aga nagu eelpool öeldud, saab kogusest 2 plaaditäit. Lisasin põhiretsepti nüüd ka Nami-Nami retseptikogusse: makroonid.
Ehk oskate öelda palju Kristjani retseptist Munavalge 90 g Mandlid 110 g Tuhksuhkur 200 g Suhkur 30 g makaroone välja tuleb? :) |
|
Trehvi Kokaõpilane 2010-05-05 13:42:10 |
Pille:
Suure tuhinaga jäi see 2 plaaditäit mul kahe silma vahele *punastab*.. Aitäh vastuse eest!! :) Trehvi:
Ma nüüd täpset arvu ei tea - eks see oleneb ka sellest, kui suure läbimõõduga makroone Sa küpsetad, aga nagu eelpool öeldud, saab kogusest 2 plaaditäit. Lisasin põhiretsepti nüüd ka Nami-Nami retseptikogusse: makroonid.Ehk oskate öelda palju Kristjani retseptist Munavalge 90 g Mandlid 110 g Tuhksuhkur 200 g Suhkur 30 g makaroone välja tuleb? :) |
|
Kätrin Abikokk 2010-05-27 18:15:58 |
Tegin ka makroone. Täitsa hästi kukkusid välja - kartsin hullemat. Suurim viga oli liiga suure tükiga mandlijahu - lihtsalt ei jahvatanud mu kodune masin enam peenemaks seda. Tainas sai magmakonsistentsiga, jalakesed tekkisid ilusti ja maitsesid ka nagu päris. Parim nipp, mille ohtra lugemise käigus teada sain oli munavalgete vanandamine ehk siis 2-3päeva hoidmine või mikrokas kuumutamine - vaht oli tõesti püsivam ja kuidagi lihtsamini käsitsetavam. Tellisin endale ka makrooni raamatu, tahan kindlasti veelgi katsetada. Pilt kah: |
|
Juc Abikokk 2010-06-10 10:41:04 |
Kuna siin teemas on ka kookosmakroonidest juttu olnud, siis mul on välja pakkuda üks pagana maitsev kookosmakrooni koogike. Nimelt tuleb küpsetada (nt Namis oleva retsepti järgi tehtud makroonitaignast) muffinivormides lohukesed. Siis need täita vanillikreemiga (vanilla vustard) ja peale viilutada värskeid maasikaid. Tõesti maitseb pagana hästi! http://jucjaco.blogspot.com/ |
|
Liisi Abikokk 2010-09-13 11:05:42 |
Mulle toodi makroonid otse Belgiast :) Ma miskipärast kujutasin neid ette kui hästi õhulised beseemaiused, kuid tegelikult on neis ikkagi mandlitükikesed tunda. Maitsesid hõrgult, kuid efektsest välimuse tõttu ootasin nagu rohkemat. Kunagi tahaks kindlasti ka ise makroonide tegemise ette võtta. |
|
Sweedie Kokaõpilane 2010-09-28 10:54:03 |
Proovisime Pariisis nii Ladureé kui Pierre Herme makroone ja pean tunnistama, et parimateks osutusid hoopiski monmartrel ühes pisikeses pagariäris pakutud minimakroonid. Häbi mulle, et nime kirja ei pannud. Aga hirmus kaupleja nagu ma olen (sai itaalias ühest üliheast pitsakohast retsept välja kaubeldud), sain ka sealt retsepti. Hurraa! Varsti katsetan ja jagan :) Minu hõrgutised: http://retseptikatel.blogspot.com |
|
<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 > >> |