Liiz17 Abikokk 2008-08-05 20:47:43 |
Minul hästi palju lemmikuid, kui midagi välja tuua siis: tortidest valge šokolaadi-maasikatort kookidest martsipani-õunakook Muffinitest rabarberi-kookose muffinid | |
Nämmu Abikokk 2008-08-07 18:30:47 |
Igavesed lemmikud on kohupiimakook juubeli tordipulbriga, siis pehme piparkook ja kõiksugu shokolaadikoogid. erinevad koogid-tordid kodujuustukreemiga, ka mõnusad. Poes müüdavatest meeldibki Pere leiva kodujuustu-vaarikakook. Kaie |
|
Katja Abikokk 2008-08-08 21:18:35 |
mulle meeldib ämma õunakook - tordipulber ja pannkoogijahu + vesi kokku segada, peale õunaviilud, suhkur, kaneel, soovi korral fariinsuhkrut või "puru" tordipulber annab hea maitse, pannkoogijahu teeb taigna kohevaks ja mitte niiväga magusaks. ja kui pikalt aega käes, meeldib šokolaadikooki teha.. hästi rammus, hästi võine, hästi šokolaadine aga nii suussulav, et tekitab sõltuvust. | |
Täpik Abikokk 2008-08-20 23:20:00 |
Lemmik Brigitta kook Minu versioonis on 2 munakollast (vastavalt ka valget) aga nisujahu 2 1/2 dl ja 2 tl küpsetuspulbrit ning 1 dl piima (mis võib ka 5 lusikatäit olla, vist). Pealmises kihis on lisaks munavalgele ka 1 3/4 dl suhkrut ja 1 dl hakitud pähleid, aga madlilaastud on ka head. Tegelikult suuremas osas ilma maasikateta - olen kasutanud nii vahukoort kui ka hapukoort täidisematerjalina. Igal juhul on hea... | |
Sbirgit Kokaõpilane 2008-08-27 12:59:39 |
Minu lemmik praegu Virsiku-Sõstra Kohupiimakook, retsept blogis. www.sbirgit.blogspot.com |
|
Katarinka Kokaõpilane 2008-12-13 12:18:09 |
Meie peres Kräsupeakook, kohupiima-juubelitordikook ja siis igasugu toorjuustukoogid. | |
Siirikene Kokaõpilane 2008-12-14 18:31:06 |
Minul on Kaks vaieldamatut lemmikut - kirsi-toorjuustu kook ja rabarberibiskviitkook. Juba umbes märstis hakkan unistama, et saaks juba rabarberikooki teha. Eelmisel kevadel oli isu nii suur, et ostsin isegi turult "hinge hinna" eest esimesi varsi, et kooki teha. | |
Tziiki Abikokk 2008-12-14 21:24:32 |
sellist suurt lemmikut vist ei olegi... hästi tehtud kohupiimakook rohkete rosinatega on alati hea :)
maitse poolest olen keeksi sõber.
ja kui ise midagi valmistama pean, siis meeldivad muretaigna koogid-reedel sai just tehtud siinse retsepti järgi aleksandri kooki ja tuli super hea...sõin peaaegu kogu koogi üksi ära :P As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Sandraliis Kokaõpilane 2008-12-14 21:46:40 |
Meie pere suur lemmik on kräsupeakook ja kohupiimakoogid on ka väga head. | |
Kiilike Abikokk 2008-12-14 21:57:24 |
Argipäeva maiustamiseks isiklik lemmik on šarlott aga kui ülejäänud pereliikmetega ka arvestama peab siis on minevamad koogid kohupiimaga, kohupiima ja rabarbriga ning loomulikult šokolaadikook. Pidulikuks puhuks on alati väga head napoleoni kook ja kirsi-toorjuustukook :P(märkasin üllatusega, et Nami-namis polegi sellist kooki ) | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |