Kõige lemmikumad koogid

Tiina
Abikokk
2009-04-15 14:07:35
Minu arvates oli küll rummine. Rummi kogus on ju päris suur.

Gruusia köök on siiski üle kõige!

Infanta
Kokaõpilane
2009-04-17 16:57:05
Kirsike:
Mina küll rummimaitset ei tundnud, aga üks sööja küsis küll, et kas on rummiga?! Aga ma ei leotanud rosinaid ka väga kaua.
Minu meelest oli küll igati tõhusalt rummine :)
Pille
Nami-Nami peakokk
2009-04-20 11:27:21
Kirsike:
Meie pere lemmikkook on läbi aegade see aprikoosikook. Teen seda virsikutega ja mõnikord panen hapukoore asemel vahukoort. Munad (panen 2 mitte 3) vahustan kohevaks enne lisamist, minu meelest tuleb täidis siis veel eriti kerge ja hea.
Proovisin ka selle koogi ära ja mugandasin üsna korralikult (nüüd andmebaasis minu versioon) - kohupiima võtsin topelt (tundus kuidagi vähe seda algretseptis, et õigustada kohupiimakoogi nime), konservivedeliku jätsin välja. Täitsa mõnus sai.
Tziiki:
aga selline küsimus, et mul on parasjagu vaja nädalavahetusel rummi austajast sõbrannale sünnipäevaks miskit küpsetada-kas see keeks on ikka mõnusalt rummine või tasub sinna näiteks mingi rummiglasuur veel peale teha?
Võta siis rummi 75 g ja leota rosinaid veidi kauem. Siis saab kindlasti rummine :P

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Kirsike
Abikokk
2009-04-20 12:47:16
Pille:
Proovisin ka selle koogi ära ja mugandasin üsna korralikult (nüüd andmebaasis minu versioon) - kohupiima võtsin topelt (tundus kuidagi vähe seda algretseptis, et õigustada kohupiimakoogi nime), konservivedeliku jätsin välja. Täitsa mõnus sai.
Uudishimu vaevab - kui suures vormis selle koogi tegid? Mul ei jää kunagi virsikud niimoodi ilusti pealt välja paistma. Kohupiima panen tavaliselt 300 g toru kõik ära ja muud kogused on samad. Ma teen 26cm läbimõõduga vormis. Kompotivedelikku ma pole ka kunagi pannud.

Lindude toitmine

Pille
Nami-Nami peakokk
2009-04-20 13:06:54
Kirsike:
Pille:
Uudishimu vaevab - kui suures vormis selle koogi tegid? Mul ei jää kunagi virsikud niimoodi ilusti pealt välja paistma. Kohupiima panen tavaliselt 300 g toru kõik ära ja muud kogused on samad. Ma teen 26cm läbimõõduga vormis. Kompotivedelikku ma pole ka kunagi pannud.
26 cm vorm (see retseptis ka kirjas). Äkki olid mul eriti kaunid ja suured virsikud (neid oligi suures purgis vaid 6 tk)? :D

Seenekas
Abikokk
2009-04-20 19:00:28
Minu koogi erinevus Pille koogist on sellevõrra, et lõikan virsikud tükkideks, segan kattesse ja hiljem panen tükke ka katte peale. Maitset ilmselt ei mõjuta, aga pilt on päris kena.
Pille
Nami-Nami peakokk
2009-04-21 10:16:53
Kas just kõige lemmikum kook (no seda on üldse raske defineerida :)), aga kindlasti üks väga maitsev ja eestlastele üsna tundmatu kook. Pärmitainakook rohke suhkru-võikattega Taanist, brunsviger. Soovitan soojalt!

Kirsike
Abikokk
2009-04-21 11:03:25
Infanta:
Kirsike:
Mina küll rummimaitset ei tundnud, aga üks sööja küsis küll, et kas on rummiga?! Aga ma ei leotanud rosinaid ka väga kaua.
Minu meelest oli küll igati tõhusalt rummine :)
Nüüd ma leotasind aprikoositükke u 20 tundi rummis ja maitse oli küll vahvalt rummine. Arpikoositükid maitsesid mulle isegi rosinatest rohkem ja särtsakam nägi välja kah!

Lindude toitmine

Juc
Abikokk
2009-05-29 21:19:17
Tervitused Brasiiliast! Siin osatakse banaanidest välja võluda jube häid küpsetisi. Üks, mille täna oma blogisse panin, on kindlasti nüüd üks minu lemmikkooke - banaanikook vanaema Mirette moodi

http://jucjaco.blogspot.com/

Silx
Abikokk
2009-06-04 08:47:16
Lemmikuks koogiks on keefiritaignal kookosekook. Ülilihtne ja samas väääga rammus. Retsepti internetist hetkel ei saa.. Kui suudan õhtul oma arvutist vastavad pildid üles leida, siis lisan blogisse. Teiseks meeldib mulle jõulude aegu piparkoogiplaadi-pohlamoosi-vahukooretort ning igat suve algust ja esimesi eesti maasikaid tähistame traditsiooniliselt biskviittaignal vahukoore-maasikatordiga. Tundub hirmmagus, eksole. :)

Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time

<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 >>