Liisu Kokaõpilane 2008-05-15 20:01:47 |
Kiidan ka Attimot, söögikoht ise küll omapärases kohas, maantee ääres, aga lastemenüü, lastenurk ja üldse lastesõbralik koht (toit oli maitsev!). Meie preilile toodi terve suur klaas kõrtega, kõrred on meil ühed lemmikud, jõi siis oma keefiri rõõmsalt, näksis kartulignocchisid ja käis pärast lastenurka piilumas. | |
Kika Abikokk 2008-05-22 14:32:10 |
aga soovitage sellist kohta, kuhu saaks vankris magava lapsega minna. ma mõtlen kohti, kus ma saaksin lapsevankri oma laua kõrvale panna ja ise rahulikult istuda. koht võiks olla vana- või kesklinnas. | |
Nipitiri Abikokk 2008-05-22 16:34:37 |
No mina võin oma ainsa NOPi külastuse järgi kinnitada, et seal oli magavate ja mittemagavate imikutega laudkondi vaata et üle poolte, lisaks mängis 2-aastaseid mängunurgas jne. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-05-22 16:40:32 |
Nipitiri:
Seal peaks olema teoreetiline võimalus laps vankriga hoovi peale magama viia ja siis ise selle akna juures olevasse lauda istuda, kust hoov näha on. Või mis?
No mina võin oma ainsa NOPi külastuse järgi kinnitada, et seal oli magavate ja mittemagavate imikutega laudkondi vaata et üle poolte, lisaks mängis 2-aastaseid mängunurgas jne. |
|
Nipitiri Abikokk 2008-05-22 17:02:43 |
Pille:
Kuna endal seda muret päevakorral ei ole, siis ei tutvunud võimalustega, hindasin ainult sees olevate vankrite ja imikute arvu visuaalselt :) Seal peaks olema teoreetiline võimalus laps vankriga hoovi peale magama viia ja siis ise selle akna juures olevasse lauda istuda, kust hoov näha on. Või mis? |
|
Krista Kokaõpilane 2008-10-01 20:00:58 |
ma juba teist korda võtan sellel teemal sõna. Ma ise olen suht laisk kokk ja seega on meie pere tihe väljas sööja. Hetkel on meie 2 vaieldamatut lemmikut Nop ja Vapiano. Nopis saab jah lapse käruga akna alla panna ja sees on natuke tegutsemisruumi ka... Aga ma tahaks näha seda last, kellel pizza ei maitse :)...nii et Vapianosse satume juba liiga tihti. Alati on seal palju lapsi ja ükski teenindaja pole veel pahandanud kui nad wc kardinatega mängivad. Mitteametlikult on seal isegi lastemenüü olemas. Ainult ma ei kujuta ette kuidas see info seal liigub :) Meil on seal üks tuttav töötaja, kes sellest informeeris. Lastele 3 erinevat varianti poole väiksema portsu pastaga... | |
Maris Abikokk 2008-10-13 23:43:52 |
Seewald on üks lihtsamat sorti koht, kuhu lastega sööma minna, kui on kiire ja väga palju raha ei taha kulutada. See asub Merimetsa Selveri hoones. Kõige muu hulgas on seal suur valik pannkooke, mis enamasti lastele maitsevad. Toidu kvaliteeti ma ei kiida, aga lapsed saavad mängida ja kõhu täis. | |
Fre Abikokk 2008-10-15 22:01:47 |
Maris:
See on üks väheseid kohti, kus ma olen teenindajatega tõeliselt sõnelenud. Tellisin pannkoogi sinihallitusjuustuga, toodi pannkook Merevaiguga. Ise seletavad, et see ongi sinihallitusjuustuga Merevaik. Latte oli nagu põrandapesuvesi, lõpuks sain kogu jama peale sinna ühe espresso lisaks. Episoodid ei ole kõige värskema, niiet äkki on olukord muutunud Seewald on üks lihtsamat sorti koht, kuhu lastega sööma minna, kui on kiire ja väga palju raha ei taha kulutada. See asub Merimetsa Selveri hoones. Kõige muu hulgas on seal suur valik pannkooke, mis enamasti lastele maitsevad. Toidu kvaliteeti ma ei kiida, aga lapsed saavad mängida ja kõhu täis. |
|
Evka Kokaõpilane 2008-10-24 11:26:01 |
Arendaks seda teemat natuke teises suunas, ehk siis meie restoranide lastemenüüd. Tuletage meelde, mida sealt tavaliselt leida võib.... Õige, valdavalt friikartulid viineritega, kalapulgad, spagetid (Bolognese). Heal juhul kartulipuder + lihapallid. Kui on ka midagi kanafileest, on tõsiselt vedanud. Tahakski kuulda infot/kogemusi kohtadest, mille lastemenüü sisaldaks midagi teistsugust (loe: tervislikumat). OK, meie kodus friikartuleid (peaaegu) ei valmista, nii et mõnikord väljas süües on laps saanud neid nagu midagi erilist.... Aga see häirib küll. Kui laps ikka juba menüüd oskab lugeda ja tahad lasta tal ise otsustada lasta, siis on valik teada... Aga ei tahaks ju seda harjumuseks kujundada. | |
Marju Abikokk 2008-10-24 12:24:11 |
Evka:
Jah, täiesti nõus, hea teemakallutus. Näiteks mina ei ole oma lapsele veel avalikustanud siiani, et on mingid nö lastetoidud menüüs. Lastepastast Truffe´is on ta teadlik ja seda ka alati soovib ja see on täitsa hea toit ka. Mõnes kohas tahab friikartuleid, mõnes sobivad hästi aurutatud köögiviljad. Enamasti jääb lastemenüü siiski kõrvale.
Hoian silmad lahti siis... Arendaks seda teemat natuke teises suunas, ehk siis meie restoranide lastemenüüd. Tuletage meelde, mida sealt tavaliselt leida võib.... Õige, valdavalt friikartulid viineritega, kalapulgad, spagetid (Bolognese). Heal juhul kartulipuder + lihapallid. Kui on ka midagi kanafileest, on tõsiselt vedanud. Tahakski kuulda infot/kogemusi kohtadest, mille lastemenüü sisaldaks midagi teistsugust (loe: tervislikumat). OK, meie kodus friikartuleid (peaaegu) ei valmista, nii et mõnikord väljas süües on laps saanud neid nagu midagi erilist.... Aga see häirib küll. Kui laps ikka juba menüüd oskab lugeda ja tahad lasta tal ise otsustada lasta, siis on valik teada... Aga ei tahaks ju seda harjumuseks kujundada. |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 > >> |