Kajakas![]() Abikokk 2008-12-14 14:47:52 |
meie käisime perekondlikult "Supiköögis", Reval Innis :)
Väga mõnusad olid täna: hernesupp ja kartuli-porrupüreesupp ja koorene seenesupp. Muid oli ka, aga neid ma ei söönud proua söögisõltlane |
|
pk![]() Kokaõpilane 2008-12-14 16:49:30 |
Koorene kanapasta seekord, pole fantaasiapäev. | |
Ragne![]() Abikokk 2008-12-14 18:35:54 |
Viimasel ajal on traditsiooniks saanud pühapäeviti koduse hamburgeri tegemine - aga on hea ka! | |
Berit![]() Abikokk 2008-12-14 18:57:33 |
Lõunaks supp kapsast, porgandist ja lillkapsast; seekord isekeedetud puljongiga. Õhtuks kuivatatud ploomid ja Activia maitsestamata jogurt tänavuse kirsimoosiga, mis oli nii maitsev, et pistsin ise paljalt pool purki nahka ;) | |
Zoozi![]() Abikokk 2008-12-14 19:16:47 |
Tahtsin midagi kerget - grillitud täidetud paprikad. Mulle eriti ei maitsenud, juust ei olnud ka mul kõige parem, mingi kohalik prooviks ostetud. Aga mees sõi küll isuga - saa nüüd mehe maitsest aru :)
Magusaks pidusai, mis kadus laualt minutiga. Täidist oleks võinud olla topelt kogus, muidu maitses hea.
![]() ![]() |
|
Mann![]() Abikokk 2008-12-14 19:16:57 |
Meil oli perekond Vernandaga lõunasöök Nokus, lisaks tumedale õllele pannkook singi juustuga ja praekartul muna-singiga. | |
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2008-12-14 20:52:44 |
Lõunasöök minu vanemate juures - ahjulõhe ja praekartulid. Kuskil on vist mingi kalakampaania praegu? Nad söövad juba mitmendat päeva lõhe nii- ja naapidi :)
Õhtuks tegin lambahakklihavorstikesi sumahhiga, mida sõime erinevate lisanditega (oliivid, tomatid, marineeritud kurk jms). Magustoiduks piparkoogine õunakrõbedik, lisandiks lihtne kohupiimakreem. Mõlemad olid mõnusad..
![]() ![]() |
|
Kiilike![]() Abikokk 2008-12-14 22:16:10 |
Õhtuks olid verivorstid kõrvitsasalatiga ja jõhvikamoosiga. Magusaks šokolaadi-riisipuding siinsest retseptikogust (see kardemoniga) serveerituna vaniljejäätisega. Magus ja tõsiselt kookose maitseline oli, küpsetasin 1,5h ettenähtud kuumusel ja veel 1,5 h 160 kraadises ahjus. Teinekord lisaks vist veidi värsket hakitud piparmünti :P
![]() |
|
Merilin![]() Abikokk 2008-12-15 08:04:28 |
Eile õhtul ja täna hommikul tomatitega juustupirukas. Oleks kuskilt kaubandusest veel kobaraga tomatid leidnud, oleks eriti ilus olnud, aga mida polnud, seda polnud.
![]() Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Täpik![]() Abikokk 2008-12-15 09:20:49 |
Proovisime Rimi täidetud pardi ära. Hapukapsast oli ikka mehiselt pardi sisse mahtunud. Hapukapsa sõbrad pole aga kahjuks on see ainus võimalus parti saada, kui sügavkülmutatud lindu ei taha. Samas on tunne, et küllap see lind on ka enne külmutatud olnud. kes see ikka kõike täpselt kirja paneb. Pardil polnud viga, aga mulle sobib ikkagi kalkun või hani rohkem. Magusaks sai toorjuustu-safranikattega peedi ning kreeka pähklitega kook (Pereköök, dets). Ei tea, kas vürtsid on aegnud, aga lootsin teravamat (vürtsisemat) maitset. Peeti polnud tunda (teadmiseks neile, kes seda köögivilja pelgavad). | |
<< < 248 | 249 | 250 | 251 | 252 | 253 | 254 | 255 | 256 > >> |