Verivorsti, veidi teisiti

Eestlaste traditsioonilist jõuluvorsti saab serveerida ka veidi mängulisemalt ning Nami-Nami retseptikogust leiad päris mitu toredat ideed verivorsti serveerimiseks.

Näiteks sobivad väiksemale jõulupeole või siis eelroaks lehttainarullid verivorsti ja pohlamoosiga. Jõuluperioodil võib laste armastatud viineripirukad asendada verivorstipirukatega - nendes on mugav kasutada poodides müüdavaid kestata väikeseid verivorste.  Nami-Nami toimetaja Ilse andis mõned aastad tagasi vahva idee lisada verivorstitükikesi keedutainapallikeste sisse - retsepti leiad siit.

Veidi rohkem nikerdamist vajavad hapukapsadekooriga verivorstitrühvlid. Väga efektsed on ka filotainast "verivorstikommid" -  nende valmistamiseks tuleks taas valida väikesed kestata verivorstid. Pikad ja peenikesed verivorstid sobiksid hästi verivorstitortiljade sisse.

Veel paar ideed, neist esimene küll retseptita. Vasakul on tikuvõileivad ahjukartulisektori, miniverivorsti ning pohlaželeekuubikuga. Keskel on Scotch eggs ehk üllatusmunad, kus tavapärasele hakkmassile on segatud hulka verivorstimassi. Paremal aga toredad verivorstiga tähekesesuupisted:

 

Kui soovid midagi toekamat, siis keera verivorst peekoni sisse või tee efektset verivorsti ja peekoniga sealiharulli:

Verivorstipirukaid kenasti sättides saate uhke verivorsti(piruka)pärja:

Loe veel:

Häid ideid mujal:

Artikkel ilmus 2015. aastal.

Pille Petersoo
Pille Petersoo
postitatud 24.12.2020 15:10 LISA KOMMENTAAR

Kommentaarid