Jõulutähekesed

Väga elegantne jõulusuupiste verivorsti, pohlamoosi ja verivorstiga. Meie soovitame siin verivorste Maks & Mooritsa tootevalikust.

Kogus
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

lehttainast

jämedaid verivorste

pohlamoosi

seesamiseemneid

määrimiseks muna

Valmistamine

Lõika lehttainast pisikese piparkoogivormiga tähekesed. Aseta ahjuplaadile, pintselda munaga, puista peale seesamiseemneid ning küpseta 220*C ahjus kuldseks.

Küpseta verivorstid vastavalt juhistele.

Lõika veidi jahtunud verivorstid ristipidi umbes 1,5 cm juppideks. Aseta verivorstitükid alusele, tõsta peale veidi pohlamoosi ning aseta peale lehttainatähekesed.

Kinnita suupistetikuga ja serveeri.

Tee ise:

Loe veel:

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.

LISA KOMMENTAAR

Martiina
postitatud 03.12.2017 10:27

Hästi maitsev amps! Valmib lihtsalt ka, mis on jõuluajal boonus :)

Liina
postitatud 06.12.2017 11:28

Vahvad serveerimisalused, kust selliseid leiaks?

Kaare
postitatud 06.12.2017 17:12

Kui ma õigesti mäletan, siis leidsin need alused Maximast, aga see oli juba mitu aastat tagasi.

Piret
postitatud 27.12.2017 09:06

Meie tegime seekord jõulutähekesi. Verivorstide asemel läks käiku verikäkk, mis oli veel hästi hea ja krõmps!