Kullaranniku burger

Popp Austraalia hamburger hakk-kotlettide, majoneesi, tomati, kurgi ja punase sibulaga. Gold Coast ("Kullarannik") on linn Austraalia idarannikul.

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Grillimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

6 burgerikuklit

12 hakk-kotletti või Maks & Moorits lihapihvi

6 sl majoneesi

12 viilu lihatomatit

18 viilu marineeritud kurki

6 viilu punast sibulat

Valmistamine

Grilli 12 lihapihve 10 minutit, keerates neid poole grillimise ajal.

Võta 6 hamburgerikuklit ja pane iga kukli vahele 2 hakk-kotletti või lihapihvi. Kotleti peale pane 1 sl majoneesi, 2 viilu lihatomatit, 3 viilu marineeritud kurki ja viil punast sibulat.

Serveeri.

Loe veel:

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.

LISA KOMMENTAAR

Hexy
postitatud 03.02.2014 15:19

Mulle tõsiselt see burger maitses(unustasin küll sibula), kuigi ma pole eriline burgerite sööja. Kotletid tegin veiselihast, lisasin peterselli, sibulat, soola ja pipart.

Kaare
postitatud 16.05.2016 20:19

Jumal tänatud, et materjali oli täpselt nii palju, et igaüks sai ühe burgeri. Nii maitsev oli, et kõik oleks vabalt veel ühe nahka pistnud :) Kotletid tegin ise, küpsetasin grillil. Tulid nii suured, et burgeri vahele mahtus üks, mitte kaks tükki.

Pille
postitatud 16.05.2016 22:13

Karnivoor on sellise pildi saatnud mais 2010: