Grilli 12 lihapihve 10 minutit, keerates neid poole grillimise ajal.
Võta 6 hamburgerikuklit ja pane iga kukli vahele 2 hakk-kotletti või lihapihvi. Kotleti peale pane 1 sl majoneesi, 2 viilu lihatomatit, 3 viilu marineeritud kurki ja viil punast sibulat.
Mulle tõsiselt see burger maitses(unustasin küll sibula), kuigi ma pole eriline burgerite sööja. Kotletid tegin veiselihast, lisasin peterselli, sibulat, soola ja pipart.
Jumal tänatud, et materjali oli täpselt nii palju, et igaüks sai ühe burgeri. Nii maitsev oli, et kõik oleks vabalt veel ühe nahka pistnud :) Kotletid tegin ise, küpsetasin grillil. Tulid nii suured, et burgeri vahele mahtus üks, mitte kaks tükki.
Kullaranniku burger
Popp Austraalia hamburger hakk-kotlettide, majoneesi, tomati, kurgi ja punase sibulaga. Gold Coast ("Kullarannik") on linn Austraalia idarannikul.