Sasha Abikokk 2013-03-11 00:20:05 |
Nonii, ma panin tomatiseemned maha. Paar piprataime ka naljaviluks. | |
Zapxpxau Abikokk 2013-03-11 19:32:58 |
Telekas keegi tädi manitses, et viimane aeg tomateid panna! no ma panin siis eile seemned külvikastidesse. Panin magusaid paprikaid, kõrvitsat, melonit, 5 sorti tomatit, mikrokurki, kurki, füüsalit.. hm. Mingid lilled ka. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2013-03-11 22:31:29 |
Zapxpxau:
Ma lootsin sel nädalavahetusel panna, aga ei jõudnud. Vaatan siin viimast Kodu&Aed numbrit, alates neljapäeva õhtust kuni laupäeva pealelõunani on nn viljapäevad, ehk jõuan siis panna (kuigi "istutusaeg" algab uuesti alles 20ndat märtsist. Saa siis aru :))
Ma varemgi aprillis seemneid maha pannud ja kenasti suvi otsa saaki korjanud :)
Telekas keegi tädi manitses, et viimane aeg tomateid panna! no ma panin siis eile seemned külvikastidesse. Panin magusaid paprikaid, kõrvitsat, melonit, 5 sorti tomatit, mikrokurki, kurki, füüsalit.. hm. Mingid lilled ka. |
|
Zapxpxau Abikokk 2013-03-12 18:05:05 |
Ma kahtlustan, et ma ei olegi nii varakult seemneid maha pannud, aga tänu lambile ma enam ei muretse et tomatid välja venivad. Mul vanaema teatas, et tal tomatitaimed üle 10cm pikad juba :O ei tea miks see aasta nii vara kõik on. | |
Aire1 Abikokk 2013-03-13 11:08:06 |
Sidrunhein, basiilika ja Vilma tomat on juba tõusnud. Eile külvasin kibepipart. See pühapäev tuleb suurem seemneta külvamine, siis panen kõik tomatiseemned mulda. | |
Ilse Abikokk 2013-03-13 14:20:32 |
Tomatid on tõusnud (külvatud 1 märts) Piprad ka paistavad. Mõningad suvelilled panin ka (eile). Plaanin veel maitsetaimi nagu sidrunhein ja erinevad basilikud, piprarohi ja rohemünt. | |
vurle maal Kokaõpilane 2013-03-21 14:47:25 |
Tomatid, paprika ning porrulauk peaksid varsti end näitama hakkama. Eile sai mulda pandud ka rooskapsas, hiidsibul, aedsalat (lillakas) ja aedaster.
Katsetan karulaugaga ka, panin seemned mulda ning potsiku pistsin sügavkülma. Äkki õnnestub see aasta juba mõni taim kasvatada. :) Maakas kohmitseb. |
|
Zapxpxau Abikokk 2013-03-24 15:40:27 |
Mõõdunud on 12 päeva ja mu kõrvitsatel on juba 3 pärislehte. Kõrvitsad ja kurgid olen ümber istutanud, suurtesse limonaadipudelitesse. Kõik on kenasti kasvamas, aga begooniat pole veel näha. Pakil oli kirjas, et kuni 60 päeva! Seemned olid tolmulaadsed, ei teagi kas said õigesse kohta :B | |
vurle maal Kokaõpilane 2013-03-24 17:30:07 |
Kas kurgi külvamiseks on juba aeg käes?
Maakas kohmitseb. |
|
Trlp Abikokk 2013-03-25 13:10:20 |
Ilsu:
Mul talvituvad need aastaid juba ilma igasuku kuuseokste ja muu katteta lumehanges, ei jõua sügiseti niipalju välja rookida, et peenrale ära mahuka:)[/quote]
Mul on ka kenasti vastu pidanud, aga eelmisel aastal läks suurem osa salveist välja ja tüümian juba kaks aastat selline projekt, et kevadel uued taimed maha, ja talvega kaovad jäljetumalt.
Aga jah...ma vist nüüd ka lõpuks hakkan külvama. Väga vähe taimi kasvatan sel aastal ise (aknaruumi on sellevõrra vähem, et väikse kuti näpud ulatavad suuremale osale aknalauast ja mõistust veel eriti ei jätku mitte potte kiskuda), nii et kui kellelgi midagi - tomatit vms liiga palju saab, siis ma oleks jagamise eest täitsa tänulik. Äkki võikski teha mingi taimekauplemise millalgi mais? Ma eelmise aasta Kalamaja päevade ajal mõtlesin, et sellel festivalil võiks oma aiakauba-nurk olla, täpselt õige aeg.
Uue sidrunheina peab maha panema, muidu ei saa sügiseks piisavalt suurt taime. Peab vist ennast ikka Hansaplandi või Hortese suunas asutama ükspäev... [2quote]Maitseainepeenral näis, kas salvei ja tüümian jäid kuuseoksa all ellu. |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 > >> |