Mngmng Kokaõpilane 2011-05-16 13:13:55 |
Lixey:
Mulle meeldib saiale panna heledat suhkrusiirupit ja siis seda juustu peale. Ja oi, kui hea see on. Kellele suhkrusiirup pole just meele järele võib selle meega asendada. Seenekas:
Gudbrandsdalsost. Paarisaja g pakk maksab u. 3,5 €.
Mulle meeldib seda süüa soolaste kreekeritega! :PRagne:
Ragne, kuidas selle juustu nimi on? Unustan pidevalt. :( Üks poeg pesitseb Norras ja tavaliselt toob meile seda, aga viimati väitis, et Eestis on see juust odavam kui Norras, et ostke ise. :DKusjuures müüakse küll - viilutatuna. Norras on muide see juust odavam kui Eestis:) http://mingimango.blogspot.com |
|
KatAnna Kokaõpilane 2011-05-16 18:57:27 |
Minu 2 lemmikvõikut viimasel ajal on: 1. Vändra röstsai, M&S crunchy maapähklivõi, viilutatud banaan; 2. Vändra röstsai, või, kodune pasteet, lutserni idud. | |
Karima Abikokk 2011-05-16 20:05:13 |
http://karimasfood.blogspot.com/2011/05/heigi-voileib.html | |
Kiilike Abikokk 2011-05-16 20:30:36 |
Kanavõileivatäidistest tegin kolm esimest ja lisaks miksisin kokku suitsukanafilee, oliivid ja tomati, kastmeks majoneesi. Meeldisid kõik tehtud variandid aga kordamisele tehtud kujul ei läheks ananassiga variant(veidi liiga magus - ananass võimutses) - vajaks maitseks midagi lisaks. | |
Martiina Abikokk 2011-05-17 18:19:29 |
Olen tegelikult selle kuu jooksul mitu korda võileibu teinud ja söönud, aga fotokat pole käepärast olnud. Sel nädalavahetusel käisin Tallinnas sõbrannal külas ja koos tegime karulaugu-tomatisaiu. Said väga mõnusad. Ja muuhulgas oli see minu esimene kord karulauku süüa- maitseb väga hästi ja tasuks endalgi peenral kasvatamist (ehk saan kunagi paanrad :D) | |
Kirsike Abikokk 2011-05-17 21:01:58 |
Ma võtan kooskokkamisest osa igal hommikul. :) Pühapäeval puhusin võileivagrillilt tolmu pealt ja sõime kuumi võileibu juustu ja singitäidisega. Väga menukad olid, lapsed ja mees tegid päevalgi mitu korda. | |
Kätrin Abikokk 2011-05-17 22:22:33 |
Kirsike:
Oi, meil on ka kuskil selline - otsi või välja.
Aga lisaks singile-juustule oli meil vahepeal lemmikuks hoopis hakkliha täidis.
Ehk siis ema tegi purki valmis hakkliha piruka täidise - liha, muna, maitseained, vahel ka natuke riisi ja tõstsime selle juba valmis täidise siis lihtsalt hommikul röstsaiade vahele, grilli ning oligi kiire lihapirukas valmis. Täitsa mõnus ja hea.
Ma võtan kooskokkamisest osa igal hommikul. :) Pühapäeval puhusin võileivagrillilt tolmu pealt ja sõime kuumi võileibu juustu ja singitäidisega. Väga menukad olid, lapsed ja mees tegid päevalgi mitu korda. |
|
Ragne Abikokk 2011-05-17 23:19:37 |
Mngmng:
Hmm, kusjuures mina just vaatasin et see kilone pakk, mis mina Norrast ostsin ja need väikesed pakid, mis Eestis müüa on (vähemalt Pärnus), siis siin on juust ikka kallim:) Mina olen sõltuvuses kooslusest värske leib+moos+pruun juust.
Kusjuures norrakad ise söövad juustu veel hommikusöögiks nii: purustavad sealsed traditsioonilised flatbrödid kaussi, segavad juurde riivitud pruuni juustu, siis valavad kaussi juurde piima, peale veidi moosi ja nii söövadki müsli asemel:)
Lixey:
Mulle meeldib saiale panna heledat suhkrusiirupit ja siis seda juustu peale. Ja oi, kui hea see on. Kellele suhkrusiirup pole just meele järele võib selle meega asendada.Seenekas:
Gudbrandsdalsost. Paarisaja g pakk maksab u. 3,5 €.
Mulle meeldib seda süüa soolaste kreekeritega! :PRagne, kuidas selle juustu nimi on? Unustan pidevalt. :( Üks poeg pesitseb Norras ja tavaliselt toob meile seda, aga viimati väitis, et Eestis on see juust odavam kui Norras, et ostke ise. :D |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2011-05-18 07:15:11 |
Kätrin:
:D See oli Edinburghis pikka aega mu hittroog. Pärast neljapäeva- ja reedeõhtuseid salsaklubiõhtuid jõudsime peale 3 öösel ühikasse tagasi ja kogunesime minu kööki kuume ahjuvõileibu sööma :D Mul olid seened ka kastme sees, riisi vahele ei pannud. Lihtsalt röstsaiale, hakklihakaste peale, juustuviil otsa ja ahju.
Kirsike:
Aga lisaks singile-juustule oli meil vahepeal lemmikuks hoopis hakkliha täidis.
Ehk siis ema tegi purki valmis hakkliha piruka täidise - liha, muna, maitseained, vahel ka natuke riisi ja tõstsime selle juba valmis täidise siis lihtsalt hommikul röstsaiade vahele, grilli ning oligi kiire lihapirukas valmis. Täitsa mõnus ja hea.Ma võtan kooskokkamisest osa igal hommikul. :) Pühapäeval puhusin võileivagrillilt tolmu pealt ja sõime kuumi võileibu juustu ja singitäidisega. Väga menukad olid, lapsed ja mees tegid päevalgi mitu korda. |
|
Aire1 Abikokk 2011-05-18 08:21:17 |
Minu ja mehe täna hommikused võileivad. Nõgesepesto ja singiga,munaga, suitsu seakeelega, sinihallitusjuustuga, veisepasteediga. | |
<< < 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 > >> |