Pille Nami-Nami peakokk 2011-06-28 14:17:10 |
Karima:
Homme, st kolmapäeval, proovin selle tähtsa ülesande ette võtta :)
kas loosimine on juba olnud ja vöitjad selgunud vöi on mul midagi kahesilma vahele jäänud.Vaatasin,et juba uus mönus kooskokkamis teema |
|
Blondie Abikokk 2011-06-28 15:59:39 |
Laurentzius:
See võileib näeb välja selline, et tahaks selle ahju pista veel ja natuke juustu sulatada ja saia krõbestada :) Jõudsin lõpuks minagi võileiba teha. Valmistasin F-hoone eeskujul Bruschettasid rabarberitšatni ja Brie juustuga. http://3.bp.blogspot.com/-BxMzPKUCq9Q/Tgjp6YFSQ8I/AAAAAAAAAIw/CoZjh0KjApg/s400/IMG_2047.jpg Retsept ka siin |
|
Laurentzius Abikokk 2011-06-28 17:09:40 |
Blondie:
Nii oli ka täitsa hea:)
Laurentzius:
See võileib näeb välja selline, et tahaks selle ahju pista veel ja natuke juustu sulatada ja saia krõbestada :)Jõudsin lõpuks minagi võileiba teha. Valmistasin F-hoone eeskujul Bruschettasid rabarberitšatni ja Brie juustuga. http://3.bp.blogspot.com/-BxMzPKUCq9Q/Tgjp6YFSQ8I/AAAAAAAAAIw/CoZjh0KjApg/s400/IMG_2047.jpg Retsept ka siin |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2011-06-29 10:51:01 |
Juhhei! Loosimine tehtud :) Igati populaarne kooskokkamine oli, kokku osales 47 nami-namikat! Võileivaideesid oli palju, mõned tuttavad, mõned päris uued ja mõned täitsa kummalised :) Kõige tublim võileivasööja oli selle pea pooleteise kuu jooksul LIISI, kes käis välja tervelt 19 võileivaideed. Rohkem kui viite võileivaideed jagasid veel Jaanikaant, Kiilike, Karima, Leoola, Zoozi, Aire1, Tullia, Liilia, ErleS Üllekas. Suur-suur aitäh kõigile! Meil oli kolm auhinda - Bourdaini raamat (kirjastus Varrak), 20 cm väga mõnus Victorinoxi nuga ja Koduleivaraamat (Kirjastus Pilgrim). Sel korral annan ühe auhinna LIISILE kui kõige tublimale kooskokkajale ja loosiõnn naeratas kasutajatele DOMORI ja TIINA. Kõigepealt saab auhinna valida Liisi (19 võileivaideed), siis Domori (3 võileivaideed) ja viimasena Tiina (1 võileivaidee). | |
Karima Abikokk 2011-06-29 11:53:08 |
Väga lahe kooskokkamine oli ja sain isegi nii palju häid uusi ideid Palju palju õnne võitjatele :) | |
Liisi Abikokk 2011-06-29 12:00:53 |
Pille:
:D Me oleme suured võileivasööjad küll :)
Aitäh Pillele auhinna eest - mulle meeldiks Viktorinoxi nuga.
Juhhei! Loosimine tehtud :) Igati populaarne kooskokkamine oli, kokku osales 47 nami-namikat! Võileivaideesid oli palju, mõned tuttavad, mõned päris uued ja mõned täitsa kummalised :) Kõige tublim võileivasööja oli selle pea pooleteise kuu jooksul LIISI, kes käis välja tervelt 19 võileivaideed. Rohkem kui viite võileivaideed jagasid veel Jaanikaant, Kiilike, Karima, Leoola, Zoozi, Aire1, Tullia, Liilia, ErleS Üllekas. Suur-suur aitäh kõigile! Meil oli kolm auhinda - Bourdaini raamat (kirjastus Varrak), 20 cm väga mõnus Victorinoxi nuga ja Koduleivaraamat (Kirjastus Pilgrim). Sel korral annan ühe auhinna LIISILE kui kõige tublimale kooskokkajale ja loosiõnn naeratas kasutajatele DOMORI ja TIINA. Kõigepealt saab auhinna valida Liisi (19 võileivaideed), siis Domori (3 võileivaideed) ja viimasena Tiina (1 võileivaidee). |
|
Tiina Abikokk 2011-06-29 17:53:57 |
Mis tore uudis! Aitäh!
Mina valiksin Bourdani raamatu, kui Domori nõus on :) Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2011-07-06 11:30:02 |
Tiina:
Tiina, kuna Domori pole reageerinud, siis saad peakoka otsusel Bourdaini raamatu ja Domori saab siis Koduleivaraamatu :) Liisi - ma võtan noa osas ühendust (nüüd mõtlen, et oleksin pidanud selle kuidagi Aivari & co kätte toimetama, sa käisid ju nädalavahetusel pealinnas :O)
Tiina, kas saadan raamatu salakohta?
Mis tore uudis! Aitäh! Mina valiksin Bourdani raamatu, kui Domori nõus on :) |
|
Liisi Abikokk 2011-07-06 12:07:21 |
Pille:
Jaa, kusjuures ma miskipärast arvasin, et te olete ka kõik pühapäeval Maasikafestivalil :o
Tiina:
Tiina, kuna Domori pole reageerinud, siis saad peakoka otsusel Bourdaini raamatu ja Domori saab siis Koduleivaraamatu :) Liisi - ma võtan noa osas ühendust (nüüd mõtlen, et oleksin pidanud selle kuidagi Aivari & co kätte toimetama, sa käisid ju nädalavahetusel pealinnas :O)
Tiina, kas saadan raamatu salakohta?Mis tore uudis! Aitäh! Mina valiksin Bourdani raamatu, kui Domori nõus on :) |
|
Tiina Abikokk 2011-07-06 19:11:30 |
Pille:
Jah, võid mulle salakohta saata. Tiina, kas saadan raamatu salakohta? Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
<< < 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 > >> |