Pille Petersoo / Nami-Nami kokaraamatud

Fre
Postitusi: 1233
Abikokk
2010-12-12 12:11:37
Pille:
Nüüdseks olen ma muidugi avastanud ka ühe fantoomlause ühe supiretsepti juures ja ühe vildaka retseptipealkirja. Oh jah. Ometi lugesin ise ja luges Kristjan selle käsikirja korduvalt läbi, aga no ju see nii käib ikka :)
Väike trükikurat on igas trükises sees ja ma mäletan et vanasti veidi trükindusega seotud valdkonnas töötades oli suurema/kriitilisema mahuga asja puhul lausa hea mee,l kui esimese ebaolulise näpuka leidsin - siis jäi lootus et kurat on ära käinud ja pole näiteks aastaaruandes bilansi mõnele reale täiendavat nulli juurde visanud. Raamatu soetamiseni veel jõudnud ei ole aga plaanis on see kindlasti. Lihtsalt seesama laste haiguste jada mis ei lasknud esitlusele tulla on jätkunud ja ei lase nüüd poodi. Võeh. Eks ma siis loen teiste arvamusi seni.
Marju
Postitusi: 870
Abikokk
2010-12-12 14:58:23
Tegin eile Pille raamatust kinoasalatit peediga ja siis pastinaagisuppi, millele lisasin ka porgandit, aga muidu üsna üks ühele. Mõlemad toidud olid imehead ja sobisid minu maitsemeeltega täiuslikult :) Raamatus on ikka hulga mõnusam kolada kui netis ja mina olen kokaraamatuga väga väga rahul. Ps Pille, minu raamatut luges vähemalt 10 korda nii kujundaja kui mina, ühe korra sina ja vähemalt ühe korra ka üks toimetaja - kaks viga leidsin siiski alles nüüd, kui raamat reaalselt paberil. Arvan siiski, et need pisivead (mida ma su raamatust pole veel märganud) on tühiasi, kui sisu on tiptop, retseptid õnnestuvad ja pooled koostisained ei jää kasutamata.
Pille
Postitusi: 16230
Nami-Nami peakokk
2010-12-14 08:29:34
Pille:
Rahva Raamatus oli peale nädalast müügilolekut enimmüüdud kokaraamat ("minu" järel tulid Anni Arro "Itaalias" ja Jamie Oliveri "Jamie kodus" :P) ning üldtabelis teisel kohal (kohe peale Kristiina Šmiguni elulugu :)) Aitäh teile kõigile!!! :)
Panen ka uue nädala "tulemused" kirja (see peaks siis 49. nädal olema) - Rahva Raamatus kokaraamatute edetabelis 3. kohal (peale Anni Arrot ja "Hõbedaste aastate kokaraamatut"), üldedetabelis 15. kohal. :) Tallinna Kaubamaja raamatupoes on raamat 10. kohal (edetabel; Hõbedaste aastate kokaraamat on 5. kohal ja edetabelis on vaid 2 kokaraamatut).

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Pille
Postitusi: 16230
Nami-Nami peakokk
2010-12-21 11:07:23
Ja jälle rõõmustan - Rahva Raamatu 50. nädala edetabelis kenasti jälle kokaraamatute edetabelis 2. koht (Anni Arro järel ja sushiraamatu ees) ning üldmüügitabelis 8. kohal :) Aitäh teile kõigile!!

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Fre
Postitusi: 1233
Abikokk
2010-12-27 09:43:11
Minul on ka nüüd. J. Vana vana tühm ei toonud, pidin ise poest ostma. Taustalugu päris huvitav. Läksin poodi konkreetse plaaniga osta tiramisu komponente. Enamik neist oli Selverist konkreetselt ära müüdud. Niisiis võtsin riiulist Nami-nami raamatu, sealt uue retsepti, käisin lahtine raamat näpus riiulivahedes komponente kokku korjamas ja lõpuks maksin ilusti kassas ära. Pean esmamulje alusel väga kiitma, lugedes oli pidevalt selline tunne et oh, hea idee, peaks proovima.
Liisi
Postitusi: 955
Abikokk
2010-12-27 10:00:17
Minule tõi jõuluvana :). Eile sirvisin läbi ja lugesin alapeatükkide tutvustusi. Väga meeldib lihtne ülesehitus ja raamatu lõpus erinevad sisukorrad, mille järgi retsepte otsida.

Liisi Blogi

Betty
Postitusi: 186
Abikokk
2010-12-29 18:13:32
Fre:
Pille:
Nüüdseks olen ma muidugi avastanud ka ühe fantoomlause ühe supiretsepti juures ja ühe vildaka retseptipealkirja. Oh jah. Ometi lugesin ise ja luges Kristjan selle käsikirja korduvalt läbi, aga no ju see nii käib ikka :)
Väike trükikurat on igas trükises sees ja ma mäletan et vanasti veidi trükindusega seotud valdkonnas töötades oli suurema/kriitilisema mahuga asja puhul lausa hea mee,l kui esimese ebaolulise näpuka leidsin - siis jäi lootus et kurat on ära käinud ja pole näiteks aastaaruandes bilansi mõnele reale täiendavat nulli juurde visanud.
Kuulsin kusagilt, et tänapäeval käivad trükihaldjad ka lisaks trükikuradile vimpkasid viskamas :)
Vandiste
Postitusi: 769
Abikokk
2011-01-01 13:51:58
Sain oma raamatu eile kätte :D. Täitsa põnev sirvida. Oma üllatuseks avastasin, et mu teadmised toatemperatuuril oleva munavalge kergemini vahustamisest on ekslikud. Eks siis harjutan end ümber, ikka külmkapikülmalt tuleb neid kohevaks ajada. Aga nii mitutki retsepti tahaks kohe järele proovida... Samas tuli mõte, et võiks ju üritada terve kokaraamatu "katsetamist" - sõbrannadega kooskokates, näiteks. Ainult meie kandis pole vist kõiki peene nimega produkte saada... Ja aega võtaks see ka kindlasti paar aastat :P. Muidu väga meeldiva väljanägemise ja ülesehitusega raamat. Tubli töö, Pille!
Marju
Postitusi: 870
Abikokk
2011-01-01 19:01:59
Päris palju häid retsepte ikka selles raamatus. Nüüd on juba mõlemad kinoasalatid ära proovitud (peediga oli parem!)ja makrapirukas proouga. Magusa poole pealt martsipani-kirsipirukas ja näib, et läheb samas vaimus edasi :)
Martiina
Postitusi: 939
Abikokk
2011-01-01 20:27:27
Mina olen ka nüüd Pille raamatu õnnelik omanik. Ei hakanud enne jõule ostma, jätsin päkapikkudele-jõuluvanadele võimaluse :D Aga aasta lõpus ostsin ikkagi ise. Ning mina olen selle raamatuga väga rahul- juba esimesest korrast, kui raamatupoes vaatamas-katsumas käisin, tundus raamat nii kodune ja hea. On seal ju palju retsepte, mida juba ammu proovinud ja korduvalt vaaritanud olen- tekitab nii "see-ongi-minule-mõeldud-raamat" tunde :) Sest olgem ausad, mulle meeldib iga kell rohkem raamatust retsepte vaadata kui arvutist :) Ja nagu ka Vandistel, tekkis minul ka mõte kogu raamat läbi proovida- mõtlesin, et kustuks tuttavaid külla ja paneks õhtu menüü ainult selle raamatu põhjal kokku. :) Seega, aitäh, Pille. Sinu raamat on minu majapidamises teine roosa asi, mille üle väga õnnelik olen (ja üldiselt roosat vältiva inimese jaoks on see juba midagi :D ) Aitäh! :)
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 >>