Trlp Abikokk 2010-09-19 10:48:01 |
Rotermanni kvartali mustas majas on üks mahekohviku-laadi paik, mis on ka hommikul 7.30st lahti, aga ma pole ka sisse jõudnud, ainult mööda jalutanud. | |
Marju Abikokk 2010-09-19 20:24:43 |
Juhtusin Pärnu mnt-l, tegelikult Luha tn alguses trepist alla pagariärisse Bibi pagarid, väga maitsvad pirukad olid neil, kuidagi oma hõnguga ja isegi pärmitainas maitses hästi ning seda oli ka parajas koguses (st mitte ülearu, nagu enamasti kombeks). Ning seegi koht avatakse juba pärast seitset hommikul. | |
Spiidi Abikokk 2011-02-27 19:35:56 |
Kadriorus Gourmet Caffee kohvik avab uksed varakult ja pakub väga laia valkut hommikusööki alates müslidest, pudrud ja munad nii, kuidas soovid. Nad on avatud iga päev 8 - 23 :) Minu tellitud praemunad olid väga head ning mune saad tellida igat pidi, kuidas soovid ja ise valida lisandid juurde. Mulle jättis täitsa hea mulje. Lisaks hea kohv :) | |
h_s Kokaõpilane 2011-02-27 21:49:03 |
Marju:
See on väga tore koht. Mees ja naine, kes seda peavad, on täitsa teise ala inimesed, kes on otsustanud kohviku avada. Ükskord sattusin sinna kogemata 15 min peale sulgemisaega. Omanik tegi juba kassat, aga müüs mulle sellest hoolimata rõõmuga viimased pirukad - ütles, et väga hea, siis nad ei pea ise kodus nii palju pirukaid ära sööma :) Väidetavalt ei kasuta nad oma küpsetistes mingeid säilitus- ega lisaaineid ning lisaks sellele katsetavad nad pidevalt pirukates uusi täidiseid. Ühesõnaga, see on üks hea tundega koht. Juhtusin Pärnu mnt-l, tegelikult Luha tn alguses trepist alla pagariärisse Bibi pagarid, väga maitsvad pirukad olid neil, kuidagi oma hõnguga ja isegi pärmitainas maitses hästi ning seda oli ka parajas koguses (st mitte ülearu, nagu enamasti kombeks). Ning seegi koht avatakse juba pärast seitset hommikul. |
|
Netcat Abikokk 2011-02-28 16:01:56 |
Marju:
Neil on koduleht ka:
http://www.bibipagar.ee/ Juhtusin Pärnu mnt-l, tegelikult Luha tn alguses trepist alla pagariärisse Bibi pagarid, väga maitsvad pirukad olid neil, kuidagi oma hõnguga ja isegi pärmitainas maitses hästi ning seda oli ka parajas koguses (st mitte ülearu, nagu enamasti kombeks). Ning seegi koht avatakse juba pärast seitset hommikul. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Kaur Kokaõpilane 2011-11-15 09:52:17 |
Sfäär. Avatud kella kaheksast. Mere Puiestee alguses. http://www.sfaar.ee/resto/ Täna olin 35 minuti jooksul (08:00 - 08:35) seal ainus klient. Ma ilmselgelt üllatasin personali oma kohaloluga. Nad olid viisakad ja toredad, aga oli näha, et tegu ei ole neile tavapärase olukorraga. Munapuder oli muidu üsna maitsev ja kohv suisa väga hea. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2011-11-15 10:45:24 |
Kaur:
:D
Mina olen söönud nüüd 2 x varajast hommikusööki Tartu mnt Bonaparte Delis. Kohv on hea, saiakesed enam-vähem, aga nt eelmisel nädalal võetud tuunikalapirukas oli täiesti kuiv ja vintske, kuigi tütarlaps leti taga väitis, et hommikul küpsetatud :(
Ma ilmselgelt üllatasin personali oma kohaloluga. Nad olid viisakad ja toredad, aga oli näha, et tegu ei ole neile tavapärase olukorraga. |
|
Kaur Kokaõpilane 2011-11-15 12:12:02 |
Sfääri selge pluss on see, et saiakesi pole :) Mingeid kooke on, aga kuna need on kusagil menüü tagaotsas peidus ja sealt ei leia neid üles ja ei meelita tellima. Minu rahakott ja vats kiidavad sellist säästlikku kohviku-pidamise viisi väga. | |
Kaur Kokaõpilane 2011-11-15 12:25:57 |
Reval Cafe Pärnu maantee ja Sakala nurgal. Vist Tallinna kõige toimekam hommikusöögi-koht: suur kohvik, alati rahvast täis. Avatud alates 7:30. Menüü: http://www.revalcafe.ee/popFile.php?id=210 Plussid: Väga kiire ja viks teenindus, suur valik värskeid pirukaid, ajalehe-valik on lai. Miinus: Söögid on hindele "neli". Salatid võiks hõrgumad olla, omletid-pudrud on tuimavõitu, lisandid on kuidagi kunagi... Poolik talvine tomat ei ole maitsev, ja kerge soojendamine teeb selle vaid hullemaks. Wifi töötab ebakindlalt. Viimasel ajal on paremaks (stabiilsemaks) läinud, aga varem tundus nii olema, et kui söök lauda toodi, siis viidi internet ära. | |
Netcat Abikokk 2011-11-15 12:58:26 |
Kaur:
Teisi nende salateid ei ole proovinud, aga lõhega salati hinna-kvaliteedi suhe (juhul, kui see letis muidugi ära närtsinud ei ole juba, mida ka vahel juhtub) oli vähemalt varasügisel veel väga hea.
Mind morjendab, et peaaegu kunagi ei ole neil letis Revali šokolaadi-toorjuustukooki, kui ma sinna satun. See on siis õhtupoolikuti. Huvitav, kas seda hommikuti on? Reval Cafe Pärnu maantee ja Sakala nurgal. Vist Tallinna kõige toimekam hommikusöögi-koht: suur kohvik, alati rahvast täis. Avatud alates 7:30. Menüü: http://www.revalcafe.ee/popFile.php?id=210 Plussid: Väga kiire ja viks teenindus, suur valik värskeid pirukaid, ajalehe-valik on lai. Miinus: Söögid on hindele "neli". Salatid võiks hõrgumad olla, omletid-pudrud on tuimavõitu, lisandid on kuidagi kunagi... Poolik talvine tomat ei ole maitsev, ja kerge soojendamine teeb selle vaid hullemaks. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 > >> |