Varajane hommikusöök Tallinnas

Profa
Abikokk
2014-04-20 23:29:09
07.30 tehakse lahti Luha tänava ja Pärnu maantee nurga peal keldris koht nimega Bibi pagar. Täiesti söödavad pirukad. Seal on paar lauda ka, lõuna ajal saab suppi ja lõunapirukat, sellist suuremat, üks on piisav ära süüa. Tihti ma hommikuks just pirukaid ei taha, aga kui isu tuleb ja koht on niikuinii trajektooril, siis astun ikka läbi.

Profa köögipool

smistel
Kokaõpilane
2014-04-26 16:19:00
Kalamajas kohvik Klaus avatud kell 9 (muna, pannkoogid, croissantid) ja Kalamaja pagar kell 7.30 (igasugu saiad).
Kelluke
Kokaõpilane
2014-04-26 23:27:29
Laeva 2 avati Enzo kohvik ja restoran (külastada ei ole veel jõudnud), kuid kohvik on lahti alates 8st, laup-pühap 10st (http://www.enzocafe.ee/menu/)

Liivakook

Amanda-Riin
Kokaõpilane
2014-07-25 23:35:53
Ristl:
Minu jaoks tähendab varajane hommikusöök, et koht avatakse kella 7-st. Hetkel tuleb pähe ainult Laagris asuv Tipo kohvik, kus kell 7 hommikul on uhkes valikus sarvesaiu ja kõike muud ahvatlevat. Sõidan sinna vahel spetsiaalselt, et kell 8 saabuvatele külalistele (tööl) kohvikõrvaseks pakkuda. Õismäel vist Lyon on ka hommikusöögiks varakult avatud: 7.30. Minu jaoks jääb see paraku väga kaugeks.
Tipo on üldse üks väga toredate toitudega kohvik. Vägagi soovitatav, ma ütleks. Sellise hinna eest nii head toitu saada on puhas rõõm. Samuti on seal tordid ja saiakesed maitsvad. Aga meie pere eelistab seal just söömas käia.
<< 1 | 2 | 3 | 4 >