Varajane hommikusöök Tallinnas

Netcat
Abikokk
2011-11-15 13:01:48
Mulle _tundub_, et Komeet on nüüd vist juba kella 9-st lahti, kuigi koduleht nii ei väida. Aga seal käies on nagu uksel selline kellaaeg silma jäänud. Samuti on Solarises 9-st lahti võileivamüükla. Lido teeb ka hommikusööke, aga nende kella 10-ne avamisaeg muudab selle tööpäeva hommikuse söögikohana mõttetuks - ja puhkepäeviti võiks juba mujale minna.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Petu
Abikokk
2011-11-15 14:09:04
Regionaalhaiglas Mustamäel on ka Revali kohvik, mis on äripäeviti poole kaheksast alates lahti. Teoorias ei takista keegi inimest, kellel peale hommikusöögi muud asja haigemajja ei ole, sinna sisse astumast. Aatrium on tegelikult päris kena, soojade pirukate lõhn levib üle selle ja kostab mahedat muusikat ning kui vormiriietuses tüüpe mööda ei kõnniks, võiks täitsa meelest ära minna, kus oled. Haigeid seal nii vara hommikul veel ei liigu, nemad tulevad kaheksa-poole üheksa vahel alles. Toidud nagu Revalis ikka. Salatid-pudrud-pirukad; omlett ei ole suurem asi. Inimesi on hommikul vähe, enamasti see rahvas, kes tööle tuleb, sööb ju kodus hommikusööki. Ega ta teele ette muidugi väga ei jää. Ja haigla ümbruses on tasuline parkimine ka 24/7, kusjuures kontrolör tuleb kaheksast tööle ja valesti parkimisel on trahvi saamise tõenäosus 100% kandis.

http://www.facebook.com/peeter.raudvere

Pille
Nami-Nami peakokk
2012-04-12 11:36:44
Petu:
Regionaalhaiglas Mustamäel on ka Revali kohvik, mis on äripäeviti poole kaheksast alates lahti.
Viimsi Reval Café (Miiduranna bussipeatuses) on tööpäeviti juba seitsmest avatud, aga ma nii varakult pole sinna sattunud.
Spiidi:
Kadriorus Gourmet Caffee kohvik avab uksed varakult ja pakub väga laia valkut hommikusööki alates müslidest, pudrud ja munad nii, kuidas soovid. Nad on avatud iga päev 8 - 23 :) Minu tellitud praemunad olid väga head ning mune saad tellida igat pidi, kuidas soovid ja ise valida lisandid juurde. Mulle jättis täitsa hea mulje. Lisaks hea kohv :)
Ma kipun seda Gourmet Coffee kohvikut juba igas teemas kiitma, aga tõesti saab seal varakult juba hommikusööki ja autoga tulijad saavad enamasti ka auto maja ette jätta ja pärast hommikukohvitamist edasi sõita.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Netcat
Abikokk
2012-05-03 15:24:46
Mitte just nii varajane, aga endine Akadeemia kohvik on nüüd Kalimera ja lahti 9-st äripäeviti. Kohv, (must 1.50), on ilmselt Lavazza ja kõlbab täitsa juua. Pirukad nägid kahtlaselt tuttavad välja, seega on ilmselt pärit mõne suurkorporatsiooni sügavkülmutet distrost, mitte kohapeal tehtud. Mahlad on Auralt. Nähtavasti pakutakse hommikuti ka putru ja omletti. Vitriinis taldrikul lösutanud hõre kompositsioon fetakuubikutest ja taimsest lisandist ei erinenud kuigi palju teistes taolistes kohtades pakutavast, igatahes mitte niipalju, kui oleks väidetavalt kreeka stiili kohalt eeldanud.

Netcat
Abikokk
2012-05-10 19:14:35
Ka mitte väga varajane, aga alates 8:30 saab hommikusööki Balti Jaama Galeriikohvikus (Schnelli hotellist järgmine maja, veduri ja basseini juures). Pakutakse omletti ja putru (täna oli küll mannapuder, mis pole minumeelest parim valik). Lubatud oli lahkelt võileibu ja saiakesi, aga võileibadest olid kohal vaid singi-hapukurgi omad, kohupiimataskud olid kivikõvad ja tordilõigud mumifitseerunud. Pirukad olid vist kohalikud või vähemalt mitte sügavkülmaleti omad, aga täiesti ebahuvitavad. Kohv oli talutav. Kella 15-st (miks küll alles siis?) pakutakse sandwiche ja vähemalt pildil täiesti meeldiva välimusega salateid. Just selliseid, nagu mina heameelega sööks hommikuks või lõunaks. Üldiselt mina sinna mõtet hommikust sööma minna ei näe. Kuid piirkondliku lõunasööklana on sel ilmselt minekut, lõunamenüü on huvitav ja odav. Õhtuti pannakse vara kinni, niiet õhtul pole ka mõtet sinna minna.

Fre
Abikokk
2012-05-10 20:08:03
8.30st on lahti Pärnu mnt-l Pärnu kohvik, nüüd ka Ampsu nime kandev. Sain seal just ühe hommikuse kohtumise peetud ja hoidusin niiviisi tipptunnil kesklinna litsumisest. Pirukad igatahes olid täitsa head.
Kätrin
Abikokk
2012-11-07 01:26:18
Mina võtan hommikusööki tihti kas Madissonist Rävala pst või Mamost Swissis. Mõlemad on 8st lahti. Esimeses on hea kohv ja maitsvad pirukad. Pudrud on kah head. Mamos söön kas kodujuustu-kaerahelbe hommikusööki või mustikamoosiga maitsestamata jogurtit, kuhu tulevad juurde meega röstitud kaerahelbed.

Kätrini kokkamispäevik

Ristl
Kokaõpilane
2014-04-09 12:39:08
Minu jaoks tähendab varajane hommikusöök, et koht avatakse kella 7-st. Hetkel tuleb pähe ainult Laagris asuv Tipo kohvik, kus kell 7 hommikul on uhkes valikus sarvesaiu ja kõike muud ahvatlevat. Sõidan sinna vahel spetsiaalselt, et kell 8 saabuvatele külalistele (tööl) kohvikõrvaseks pakkuda. Õismäel vist Lyon on ka hommikusöögiks varakult avatud: 7.30. Minu jaoks jääb see paraku väga kaugeks.

Ablas miisu.

Netcat
Abikokk
2014-04-14 15:58:08
Pärnu mnt Reval Cafe on ka 7.30 lahti ja osad Pagaripoiste kohvikud, aga viimaste pakutav ei kvalifitseeru minu jaoks hommikusöögiks. PP-l on ka õudne kohv, ausalt öeldes.

OlgaKa
Abikokk
2014-04-14 17:38:59
Netcat:
Pärnu mnt Reval Cafe on ka 7.30 lahti ja osad Pagaripoiste kohvikud, aga viimaste pakutav ei kvalifitseeru minu jaoks hommikusöögiks. PP-l on ka õudne kohv, ausalt öeldes.
Ma ei olnudki seda varem täheldanud, aga hiljuti trammidepoo lähedal oleva Pagaripoiste kohv oli nii kehv, et ma ei saanud aru, kust otsast see üldse kohv oli..

Andmisrõõm on kõige suurem rõõm! Kaju Köök

<< 1 | 2 | 3 | 4 >>