Hinnavaatlus

Netcat
Abikokk
2010-10-01 08:20:50
Järve Selveris on juba ammu vähemalt 3 sorti filotainast, kõik odavamad kui see üks sort mida senini igal pool hingehinnaga müüdi. Veel vaatlusi: Maximas on nädalalõpul Müllers Mühle läätsed poole hinnaga. Pildilt ei saanud kahjuks aru täpselt, mis sorti läätsed. Selveris on tulekul laadapäevad ja Kaubamajas algab järgmise nädala kolmapäeval osturalli. Ligikaudu mingil samal ajal tulevad ilmselt Stocki hullud päevad. Olge hoiatatud. Ajakirjanduses hirmutatakse odrakruupide kallinemise eest.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Kirsike
Abikokk
2010-10-01 09:26:32
Pille:
Eile ostsin Solarise toidupoest poolekilose paki filotainalehti väga soodsa hinnaga - 19.90! Vici kaubamärk, Bulgaarias toodetud. Täna küpsetasin väikeseid kreeka pirukaid ja töötas igati kenasti. Sügavkülmaletis seal leivaosakonna lähedal, väga tagasihoidlikus pakendis (loe= lihtsalt kilepakendis ja väike valge kleeps peal). Julgen soovitada :)
Seda rõõm kuulda, leidsin ka selle eelmisel nädalal Selverist ja nüüd ootab sügavkülmas, millal ta ära teen. Olin küll väga skeptiline selle taina suhtes :)

Lindude toitmine

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-10-01 15:42:09
Kirsike:
Pille:
Eile ostsin Solarise toidupoest poolekilose paki filotainalehti väga soodsa hinnaga - 19.90! Vici kaubamärk, Bulgaarias toodetud. Täna küpsetasin väikeseid kreeka pirukaid ja töötas igati kenasti. Sügavkülmaletis seal leivaosakonna lähedal, väga tagasihoidlikus pakendis (loe= lihtsalt kilepakendis ja väike valge kleeps peal). Julgen soovitada :)
Seda rõõm kuulda, leidsin ka selle eelmisel nädalal Selverist ja nüüd ootab sügavkülmas, millal ta ära teen. Olin küll väga skeptiline selle taina suhtes :)
Ostsin tänase-homse koolituse jaoks seda Pirita Selverist - hind oli palju krõbedam - 37 krooni pakk, seda siis võrreldes Solarise hinnaga :) (Aga Kanake 450grammine pakk oli 76 krooni, nii et ikkagi suur hinnavõit)..

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Kirsike
Abikokk
2010-10-01 15:50:01
Pille:
Ostsin tänase-homse koolituse jaoks seda Pirita Selverist - hind oli palju krõbedam - 37 krooni pakk, seda siis võrreldes Solarise hinnaga :) (Aga Kanake 450grammine pakk oli 76 krooni, nii et ikkagi suur hinnavõit)..
Eelmisel nädalal oli soodushinnaga 19.90. Soodusaeg siis läbi selleks korraks vist :(

Lindude toitmine

Triin
Abikokk
2010-10-01 18:18:46
eeeee :( Ma just siinset juttu lugedes mõtlesin, et teen siis ka proovi selle tainaga. Samas on isu ikka peal, et ma vist ostan ikka, aga hea teada, et seda 19.90 pole mõtet otsida :).
Sasha
Abikokk
2010-10-02 21:32:02
Ja mida te sellest teha plaanite? :) Ostsin ka selle soodushinnaga - nii odav filo, jee! Ja nüüd on pea kuidagi ideedest tühi.
ErleS
Abikokk
2010-10-02 21:50:57
Sasha:
Ja mida te sellest teha plaanite? :-) Ostsin ka selle soodushinnaga - nii odav filo, jee! Ja nüüd on pea kuidagi ideedest tühi.
Mina kasutasin täna filotainast juba kotopitakia (kanapirukate) ja õunastruudli tegemiseks. Natuke jäi nii tainast kui struudlitäidet üle, sellest tegin kanapirukate voltimise põhimõttel magusaid pirukaid. Arvan, et nii mõnedki Kreeka köögi üritusel käinutest kasutavadki tainast kanapirukate ja baklava tegemiseks. Ilmselt Pille lisab retseptid kohe-kohe ka Namisse, nii et ole valvel, kindlasti tasuvad proovimist :) Aga hindadest rääkides... Eile õhtul ostsin Tondi Selverist filotainast hinnaga ca 37 kr, kartes et Viljandis ei pruugi seda olla. Aga täna oli Viljandi Selveris filotainas 19.90 :) Kahjuks või õnneks sain külmikust viimase paki ja panin Viljandis sügavkülma paremaid päevi ootama. Hea ostu tegin ka E-Piima võiga - riiulis oli hind 23.90, kassas lõi hoopis 17.20 :)
Pille
Nami-Nami peakokk
2010-10-02 22:09:45
Ja Tallinn keskturul on kenad Türgi viigimarjad 80 krooni kilo :)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Netcat
Abikokk
2010-10-04 13:49:17
Triin:
eeeee :( Ma just siinset juttu lugedes mõtlesin, et teen siis ka proovi selle tainaga. Samas on isu ikka peal, et ma vist ostan ikka, aga hea teada, et seda 19.90 pole mõtet otsida :).
Pühapäeva õhtul Marienthali Selveris oli küll täitsa olemas...

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Redfox
Abikokk
2010-10-04 21:03:16
kui näete kuskil Heinzi ketsupit soodsalt andke teada. jube ketšupiisu on. kuigi alles üleeile sai otsa. Maximas on mingid tuubis ketšupid ka üsna soodsad, ainus seni söödavam oli karpatenskaja vmt
<< 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 >>