Head isu: lõuna- ja õhtusöök vol. 2010

Mann
Abikokk
2010-01-20 19:30:48
Pille:
Mann:
kirjutas: juurde salat endiiviast, radichhiost ja lambapeast,
Tohohh!? Või siiski pigem põldsalatist e. põldkännakust (ingl. k. lamb's lettuce) :D :D :D
mu eesti keel on mitmeti mõistetav :), hää kui sa mu mõtet taipad :)
Pille
Nami-Nami peakokk
2010-01-20 20:46:51
Pille:
Õhtusööki veel ei tea, alles pean plaani...
Mõtlesin, mis ma mõtlesin, aga välja mõtlesin :) Külmkapi köögiviljasahtlis oli paar porgandit-kartulit-maguskartulit, nii et tegin vürtsikaid ahjuköögivilju. Kuna külmkapis oli ka üks igavlema hakanud keefiripakk ning garaažis on ikka veel mitu kotitäit vanemate toodud koduõunu, siis tegin ka ühe lihtsa õunakoogi.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Tiina
Abikokk
2010-01-20 21:13:53
Pärast täna Vilniuses söödud pannkooke kohupiimatäidisega ja pannkooke kanatäidisega ja kartulipannkooke lihatäidisega tegin koju jõudes õhtusöögiks kolm peenleiva ja juustuvorstiga võileiba, kõrvale hapukurk :D Kappi seisma jäänud kohupiimaraasust ja kodujuustukarbipõhjast ja veerand pakist hapukoorest tegin mõnede ainete lisamise abil kohupiimavormi.

Gruusia köök on siiski üle kõige!

Zoozi
Abikokk
2010-01-20 21:58:15
Lõunaks kokkasime sõbrannaga Juci blogist sidrunheinakastmes praekala. Kasutasime seekord külmutatud kalafileed, mis oli viga. Teiseks õnnestus mul kala ka ülesoolata. Naan-leiba tegime ka. Üldiselt jäi sõbrants rahule ja lubas ka kunagi ise järgi teha. Magusat läksime sööma Bonaparte delisse. Võtsin õunamahla ja muraka-toorjuustukoogi, mis oli maitsetu :( Õhtuks keetsin tagliatellesid. Lapsed sõid niisama võiga ja ketshupiga, ise aga tshilli-ananassikastmega. Mees aga oli kuri mu peale, et ma sinna juurde midagist ei teinud. Aga kuna tulime kõik koos õhtul hilja koju ja kõik olime näljased ja ma väsinud ja liha külmas, siis polnud miskit parata. Eks ma ole ta ära hellitanud ka :)

Zoozi tegemised

Kirsike
Abikokk
2010-01-20 22:25:19
Ma tegin praetud kartuleid singi-seente-sibula ja munaga, ühesõnaga jääkide hävitamise päev. Saia küpsetan ka ja osast taignast tegin kaneeli-suhkrutriipudega kukleid ja kohupiima-suhkrutriipudega kukleid.

Lindude toitmine

Mari-Liis
Abikokk
2010-01-20 22:41:20
Zoozi:
Eks ma ole ta ära hellitanud ka:)
mulle tundub ka :D päeval sõime eilset frikadellisuppi. Õhtul oma rukkileib, juurde meisterdasin Hans Välimäki "Mummolast" salati mille nimi oli "sillikaviaari". Koosnes heeringast, munast, kartulist, hapukurgist, õunast, sibulast, murulaugust ja hapukoorest. Siis tegin veel metsseaprae sibula, küüslaugu, kartuli ja porgandiga. Magusaks hõrk sidrunikreemitort, prantsuse šokolaadikook (lisandiks granaatõunajäätis) ja pidusai.

Siit nurgast ja sealt nurgast

Anu
Abikokk
2010-01-21 01:08:18
Makaronid juustukastmega ja jõhvikakissell kohupiimavahuga.
Aire1
Abikokk
2010-01-21 08:08:49
Eile õhtuks soojendasime mulgiputru.
Silx
Abikokk
2010-01-21 08:50:30
Eilne õhtu ja lõuna olid väljas.. Lõunaks võtsin Pärnust paneeritud saida küüslaugu täidisega ja õhtuks oli roccas mingis urkas kanafilee brokoliga.. Magusaks paar tükki šokolaadi uisutamist vaadates. ;) Nii ilus oli!

Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time

Netcat
Abikokk
2010-01-21 09:58:23
Oli ahjulõhe majoneesi-mädarõikakastmega, kirsstomatid, kuivad mustad oliivid ja kartulipuder. Magustoit jäi vist küttesüsteemi avarii tõttu ära (st olin kasimisest liiga väsinud, et mäletada, mida ma sõin). Tähelepanekuid - majoneesikastmes kala ei ole ikkagist minu cup of tea. Ja sügavkülmutatud lõhepalad on vist mingist muust kalast kui päris lõhe. Igatahes on nad üsna saatanast.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

<< 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 >>