Sandra
Abikokk 2010-01-18 19:03:27 |
Koju jõudes mugisime pomelot, kollast kiivit ja rukkipala sandwiche: avokaado, tomat, lehtsalat, kapparid, kuningoad, sool, pipar, oliiviõli. | |
Kätrin
Abikokk 2010-01-18 19:59:47 |
Taipärane kanakarri. Ahjus on kookose-vaarikakeeks. Lõhnab imeliselt ja olen kindel, et maitseb samamoodi. | |
Reglisse
Abikokk 2010-01-18 20:02:14 |
L?unaks kiire kana-avokaadosalat, p?eval sai k?psetatud gluteenivabu kaerahelbe-marjaruudukesi ja gluteenivabu browniesid.. öhtuks karlssoni lihapallid ja juurselleri p?ree. | |
Aurora
Abikokk 2010-01-18 20:06:14 |
Lõunaks sõin mulgiputru ja mõned õunad. Õhtuks köögiviljavinegrett ja šokolaadi. | |
Tiina
Abikokk 2010-01-18 20:38:06 |
Tiina:
Ja lapsele, kes suppi (ja eriti sellist suppi!) ei söö, tegin makarone hakklihakastmega. Proovisin esimest korda maisimakarone, mis Selveris praegu soodushinnaga. Väga head olid, läksin ja ostsin veel mitu pakki :D Lõpetasin viimased kookospiimaga peedisupi jäägid, mis maitses endiselt suurepärane! Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Mari-Liis
Abikokk 2010-01-18 21:30:34 |
Kanakorma riisiga, peaaegu selline. Maitsev. Küpsetasin ka Nigella rummimaitselist banaanikeeksi, mis läks totaalselt aia taha - 30 minutiga kõrbes pealt ära, tuli poolikuna keeksivormist välja (st alumine pool jäi vormi kinni), lisaks olid kõik rosinad ühtlase kihina põhja vajunud. Seda osa, mis mul õnnestus vormist kätte saada, polnud võimalik lõigata-kõik pudises laiali :(:(:( Nüüd podiseb pliidil veel iganädalane suur potitäis kanapuljongit. Leiva panen ka veel hakkama. Loodan, et homme parem päev :) | |
Zoozi
Abikokk 2010-01-18 22:11:32 |
Zimbabwe loomaliha, juurde küpsetasin bataate. Äärmiselt huvitava maitsega ja väga maitsev, mees kiitis veel eriti. Bataati sõin esimest korda ja väga meeldis. Nüüd tahaksin veel midagi teha sellest.
Keetsin kanapuljongit homseks. Vaarika-kookosekeeksi tegin ka. Aga leiva panen homme. :)
|
|
Mari-Liis
Abikokk 2010-01-18 22:33:25 |
Zoozi:
Oi. ma unustasin enne täitsa. Küpsetasin ka ahjus bataati. See mu kõige väiksema lapse lemmik-õhtusöök :D Aga kõik teised nokitsesid ka ahjupannilt. Mulle ka bataat väga meeldib.
Zimbabwe loomaliha,juurde küpsetasin bataate.Äärmiselt huvitava maitsega ja väga maitsev,mees kiitis veel eriti.Bataati sõin esimest korda ja väga meeldis.Nüüd tahaksin veel midagi teha sellest. |
|
Kirsike
Abikokk 2010-01-18 22:40:22 |
Ma tegin tortellinisuppi tomati, ubade ja hernestega. Maitses täitsa hästi. Odrajahu-kohupiimakaraskit tegin endale ja lastele banaani-šokolaadikeeksi (GoodFoodist), lastele maitses. | |
Tziiki
Abikokk 2010-01-18 23:16:05 |
Zoozi:
mulle ka bataat kangesti meeldib-ma röstisin ahjus rosmariini ja oliivõliga...mõnusalt magus :) Zimbabwe loomaliha,juurde küpsetasin bataate.Äärmiselt huvitava maitsega ja väga maitsev,mees kiitis veel eriti.Bataati sõin esimest korda ja väga meeldis.Nüüd tahaksin veel midagi teha sellest. Keetsin kanapuljongit homseks.Vaarika-kookosekeeksi tegin ka.Aga leiva panen homme.:) http://static2.album.ee/files/881/94/orig_22048567_jIoe.jpg As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
| << < 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 > >> | ||