Head isu: lõuna- ja õhtusöök vol. 2010

Tiina
Abikokk
2010-07-01 22:11:35
Mina endiselt Gruusia lainel, nii et esimese asjana koju tagasi jõudes ostsin poest suluguni juustu ja tegin abhazurisid. Juustu söön hiljem :). Kõrvale tkemali kastet ja salatit. Magusaks maasika-jogurtijäätist, mille seekord tegin Miksikoga.

Gruusia köök on siiski üle kõige!

Redfox
Abikokk
2010-07-01 22:20:33
lõunaks viltune leib tuunikalaga. maitea kuidas mu täiesti kandiline koduleib õnnestub alati siukseks lõigata et lõpuks on viilud terava rombi kujulised. oh te vihkaks mind, ma ujutan kõik asjad ketšupiga üle. MULLE LIHTSALT MAITSEB. õhtuks värske salat pärast trenni natuke isetehtud halvaad ja üks brasiilia õun
Aire1
Abikokk
2010-07-02 08:09:30
Eile õhtuks hiinapärane riis kanakoibadega.
Redfox
Abikokk
2010-07-02 11:47:45
söön vist köögiviljapirukat (2 tk jääb veel) ja maasika-õunasmuutit vaniljega. soovitage õhtusöögiks mingit kerget toitu kus on palju kaltsiumi ja valku, mul on kerge kondivalu ja peaks oma jalgu turgutama. point selles, et ei taha lihtsalt külma kodujuustu vmt, vaid sooja toitu ikka.
Berit
Abikokk
2010-07-02 12:44:09
Redfox:
söön vist köögiviljapirukat (2 tk jääb veel) ja maasika-õunasmuutit vaniljega. soovitage õhtusöögiks mingit kerget toitu kus on palju kaltsiumi ja valku, mul on kerge kondivalu ja peaks oma jalgu turgutama. point selles, et ei taha lihtsalt külma kodujuustu vmt, vaid sooja toitu ikka.
Mulle väga maitseb nt kodujuustuvorm, olen teinud portsjonvormides ja ütlemata mõnus on tulnud. Koosneb siis kodujuustust, munadest, tsipa kohvikoort ja tavalist riivitud juustu, soola & maitserohelist ka. Olen pannud ka tomateid jm köögivilju.
Enely100
Abikokk
2010-07-02 18:27:49
Ühepajatoit ja Kass Arturi kook. Vahepaladeks jäätisekokteili.
Elis
Abikokk
2010-07-02 19:33:17
Lõunaks ohtralt doonorišokolaadi ja üks õun. Õhtuks soe kartuli-kukeseenesalat ja magusaks maasikaid.
Sasha
Abikokk
2010-07-02 20:42:50
Redfox:
Soe kohupiimavorm kisselliga? Valku anavad krevetid - ise lubasid ära proovida. Aga kuidas sa seda halvaad teed?
Pille
Nami-Nami peakokk
2010-07-02 21:40:29
Veetsime päeva Helsingis. Hilishommikune kohv, singivõileib ja võisaiake (umbes selline) Strindbergi kohvikus. Lõunasöök Juuris - suitsutatud põhjapõdralihaga kartulivormiroog, väike salat ning klaasitäis kihisevad mustsõstralehejooki. Õhtusöögiks S-Marketist kaasa ostetud võileib. (Kuna hommikusöök laeval oli H I R M U S, siis ei riskeerinud seal õhtusöögi söömisega).

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Redfox
Abikokk
2010-07-02 22:37:27
Sasha:
Redfox:
Soe kohupiimavorm kisselliga? Valku anavad krevetid - ise lubasid ära proovida. Aga kuidas sa seda halvaad teed?
ma läksin lihtsat teed ja tegin koheva omleti kuhu selle kodujuustu sisse surasin. krevette esialgu ei proovi, piilusin küll lootusrikkalt rahakotti, aga Keres ja Koidula ei ole lapsi saanud. Halvaad tegin nii, et kuumutasin võid 2 spl potis, jahvatasin pähklid, panin sisse, siis tegin siirupi 2 spl suhkrut 2 spl mett lisasin selle kui oli paksuks läind, maapähklisegusse ja 1 spl piima, siis kuumutasin kuni paksenes ja hakkas potipõhjast lahti lööma. natuke nätske tuli aga ma proovin veel. võibolla piisab kui lihtsalt siirup ja maapähklinödi kokku segada kuumutamata.
<< 207 | 208 | 209 | 210 | 211 | 212 | 213 | 214 | 215 >>