Tullia
Abikokk 2010-10-30 13:47:50 |
Eile tulime uue pereliikmega haiglast koju. Mees tegi sel puhul ahjus karbonaadilõike küüslauguga ning ahjukartuleid. Magusat ei söönudki, sest soolane oli nii maitsev. | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-10-30 14:26:55 |
Tullia:
Oooo, palju õnne, Tullia!!!
:)
Ma muudkui mõtlen, et peaks selliste eriliste õnnesoovide jaoks uue alateema tekitama vist :)
Eile tulime uue pereliikmega haiglast koju. Mees tegi sel puhul ahjus karbonaadilõike küüslauguga ning ahjukartuleid. Magusat ei söönudki, sest soolane oli nii maitsev. |
|
Kokkamas95
Abikokk 2010-10-30 18:46:20 |
Lõunal kõrvitsa-porgandisupp suitsujuustuga, viil seemneleiba kilu ja keedumunaga.
Vahepeal sõin pirni ja õuna.
Õhtul ahjukartulid, keedetud liha, kodujuust, paprika.
|
|
Seenekas
Abikokk 2010-10-30 18:50:00 |
Minu poolt ka Tulliale kõik head soovid! Meil oli tänase vinge ilmaga "vara tõuseme, ruttu rabame" pikk toimetustepäev õues, mida pikkis terve hommikupooliku külaskäivate sõprade voor. Panime nemad ka tööle. Pole kena meist vist, aga käed löödi külge rõõmuga. Õnneks. Lõunaks oli külm ja kõht tühi, seega tegin puupliidil mulgi kapsaid. Magusaks oli igasugu külakostiks toodud näksi. Õhtuks seenepirukas. | |
Kiilike
Abikokk 2010-10-30 19:26:29 |
Minugi poolt parimad õnnesoovid Tullilale! Lõunaks juustune ja koorene makaronivorm. Õhtuks kodune pitsa ja maksist ostetud õuna-karamellipärg(ma igaks juhuks koostist ei loe :) ) | |
Elis
Abikokk 2010-10-30 20:08:21 |
Minu poolt ka Tulliale õnne uue pereliikme puhul!
Lõunat väga polnud, näksisin pähkleid ja šokolaadi veidi. Varaseks õhtusöögiks kooskokkamisest inspireeritud kõrvitsa-makaronivorm peekoniga, mis ületas tugevasti ootusi. Meeslemmik ei saanud arugi, et vorm kõrvitsat sisaldas ning seetõttu ei tulnud sealt ka ühtegi piiksu- kiitis hoopis.
Magusaks saatis vanatädi pontšikuid.
|
|
Minukiisu
Abikokk 2010-10-30 21:04:23 |
Tullia:
Õnnesoovid ja jõudu!! Eile tulime uue pereliikmega haiglast koju. Mees tegi sel puhul ahjus karbonaadilõike küüslauguga ning ahjukartuleid. Magusat ei söönudki, sest soolane oli nii maitsev. |
|
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-10-30 21:08:18 |
Täna sõime lõunaks pannkooke moosiga (no pannkoogiküpsetaja ei saanud varem voodist välja :)), õhtuks tegin ahjuvorste palsamiäädika ja tomatisektoritega. Magusaks mõned suhkrukringlid ning õunad. | |
Tziiki
Abikokk 2010-10-30 21:11:48 |
palju-palju õnne teile nii toreda sündmuse puhul, Tullia!
mina arvan, et meil võiks siin üks eraldi õnnitluste teema küll täitsa olla As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-10-30 21:19:35 |
Tziiki:
Nüüd on olemas :) Ja minu teada peaks seal peatselt veel vähemalt 2 staažikat nami-namikat sellelaadsete uudistega esinema ;)
mina arvan, et meil võiks siin üks eraldi õnnitluste teema küll täitsa olla |
|
| << < 313 | 314 | 315 | 316 | 317 | 318 | 319 | 320 | 321 > >> | ||