Leoola
Abikokk 2010-10-26 21:48:01 |
pommuhautis http://www.nami-nami.ee/recipe.php?q=detail&pID=10088 ja hakklihapallid | |
Itakene
Abikokk 2010-10-26 22:24:12 |
Lõunaks sõime makrakotlette ja värsket salatit, jõime köömneteed. Õhtul tegin Aniitrami retsepti järgi spagette kalmaariga-jube hea! :P
|
|
Elis
Abikokk 2010-10-26 22:57:13 |
Lõunal kohupiima vaarikamoosiga ja üks banaan. Õhtuks Teriyaki lõhe ja magusaks ploomi-mandli puruvorm | |
Köögikatake
Abikokk 2010-10-26 23:25:04 |
Kana-köögiviljavorm, magusaks õunakook ja kohvi | |
Seenekas
Abikokk 2010-10-27 12:05:08 |
Meil käib see "külmkapitühjendus" juba mõnda aega. :D Homme läheb mees õnneks linna, loodetavasti täiendab natuke varusid. Eile sai broilerimaksast tehtud ohtra sibula ja porgandiviiludega kaste. Maitsestasin natukese muskaadiga, mis lisas huvitava nüansi. Juurde keedukartulid ja tomati-sibulasalat. Rohelisena ära korjatud tomatid on nii jõudsalt ja hästi punaseks minemas, et ei raatsinudki neist rohelistena midagi purki panna. Jätkub vist veel mõneks nädalaks süüa. | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-10-27 12:07:07 |
Eile õhtul koos paljude teiste nami-namikatega (sel õhtul küll eelkõige "Eesti toidublogijad") - Tuuli, Kätrin, Marju, Kirsike, Marit, Spidur, Ssille, Aet, Profa, Neve jt - Tallinna vanalinnas asuvas Egiptuse restoranis "El Pasha". Oli täitsa mõnus ja toidud igati ok, kuigi Liibanoni köök on antud piirkonna köökidest endiselt minu arust parem - aromaatsem, mitmekülgsem, maitseküllasem. Saime erineva valiku eelroogi, liha (kofta, shish-kebab, kanakebab), kala ja lõpetuseks münditeed ja baklawa ja jäätist (neid viimaseid juba väga hubases ülakorruse salakambris :P) Täna lõunaks tuuletasku ja kanapirukas ülikooli kohvikust. Lihtsalt ei jõua mujale ja sööma kahjuks :( | |
Kätrin
Abikokk 2010-10-27 14:26:49 |
Eilseks õhtusöögiks - vt. ülalt Pille postitust :) Mulle meeldis täitsa hästi ka see kalaroog. Ja selliseid pitasid tahaks osata teha - mu kodused nii tühjaks ei kerki. Üritus oli tore ja hea oli näha taaskord väljaspool virtuaalset maailma. | |
Kirsike
Abikokk 2010-10-27 16:14:30 |
Kätrin:
Sama siin :)
Mulle ka kala maitses väga ja baklažaan :)
Kodustele tegin aga hoopis hakklihapilaffi. Võtan ennast varsti kätte ja teen pildid korda ja panen üles ka!
Lastele pilaff väga maitses! Lihapallikesed kippusid ainult lagunema ja pigem jättis sellise hakklihapilaffi mulje (nagu peakirigi ju tegelikult lubas).
Eilseks õhtusöögiks - vt. ülalt Pille postitust :) |
|
Silja
Abikokk 2010-10-27 19:03:49 |
Lõunaks kaks röstsaia õuna-astelpajumoosiga, juurde tassike teed piimaga. Õhtusöögiks küpseb ahjus Janssoni kiusatus. | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-10-27 19:13:16 |
Pille:
Ja õhtuks see tuunikalakaste peotäie fusillidega. Magusaks õun ja mõned M&S Digestive-küpsised.
Täna lõunaks tuuletasku ja kanapirukas ülikooli kohvikust. Lihtsalt ei jõua mujale ja sööma kahjuks :( |
|
| << < 309 | 310 | 311 | 312 | 313 | 314 | 315 | 316 | 317 > >> | ||