Head isu: lõuna- ja õhtusöök vol. 2010

Dee
Abikokk
2010-10-29 18:50:00
Täna sõime teist korda kartuli-kikerhernekarrit, mis maitses veel paremini kui eile. :) Magusaks tegime riivleivajäätist, mis ei saanud valmis õhtusöögijärgseks ajaks, nii et saan kommentaari panna homme. :)
Kokkamas95
Abikokk
2010-10-29 18:50:54
Lõunaks riisi-kõrvitsapuder, mamma peedisalat, praeräim tomatikastmes, 150 grammine tops Rimi vanilli kohupiimakreemi. Õhtul soojendasin endale eilset kõrvitsa-saiasuppi ja ühe mandariini sõin ka.

http://kokkamas95.blogspot.com/

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-10-29 19:27:06
Päeval üks õun ja tass kohvi, pealelõunal käisin Toidumessil, kus degusteerisin jõululeiba, -pasteete ja lihatooteid. Nipet-näpet siit ja seal ka. Topsitäis lätlaste väga põnevaid jäätiseid (sh leiva-jõhvikajäätis). Õhtul kodus Talleggi parmesanikana. Sain eile kotitäie nende tooteid, nüüd sööme ilmselt mitu päeva järjest kana :O

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Vandiste
Abikokk
2010-10-29 20:35:20
Ma olen jälle sunnitud korralikult süüa tegema - õepere on külas. Lõunaks kartulipuder porgandisalatiga. Joogiks veekeefir. Täna siis õhtuks ahjukana, hautatud brokkoli-lillkapsa ja lutserniidusalatiga. Joogiks mustsõstramorss. Magusaks küpsetasin virsiku-kohupiimakooki, kuid ilma katteta - tegin natuke selle võra vähem tainast.
Liisi
Abikokk
2010-10-29 20:44:17
Vandiste:
Ma olen jälle sunnitud korralikult süüa tegema - õepere on külas. Lõunaks kartulipuder porgandisalatiga. Joogiks veekeefir. Täna siis õhtuks ahjukana, hautatud brokkoli-lillkapsa ja lutserniidusalatiga. Joogiks mustsõstramorss. Magusaks küpsetasin virsiku-kohupiimakooki, kuid ilma katteta - tegin natuke selle võra vähem tainast.
Vandiste, mis see veekeefir on? Ise sõin lõunaks viinereid tomatisalatiga, 1 õuna ja natuke šokolaadi. Õhtul leib praemuna ja peekoniga.

Liisi Blogi

BirgitP
Kokaõpilane
2010-10-29 21:56:20
Lõunaks Udumäe talus suitsulihaga hernesupp, võileib ja magustoiduks riisi-mannavorm piimaga. Õhtuks kodus suitsetatud lõhe ribid piima ja karaskiga. Magusaks kommi ja õuna ja mõned viimased kuivatatud banaanid.

http://bikiplix.blogspot.com/

Vandiste
Abikokk
2010-10-29 22:23:28
Liisi:
Vandiste, mis see veekeefir on?
Olen sellest ühes varasemas lõuna ja õhtusöögiteemas kirjutanud. Kopeerin:
Vandiste:
Joome viimasel ajal sellist gaseeritud jooki, mida nimetatakse veekeefir ehk Jaapani kristallid ehk riisiseen. Meenutab maitselt natuke mõdu. Sellest on räägitud pisut Metsamoori perepargi lehel. Igatahes hästi lahe ja mõnus jook.
Kusjuures augusti ja septembri seisid need kristallid lihtsalt külmikus, kuna oli palju äädikakärbseid, kellele see jook samuti hästi peale läks. Nüüd, oktoobris, võtsin välja ja hakkasin taas tegema ning täiesti hästi käivitus. Uudne lähenemine on mul see, et sidrunit ei lisa käärimise ajal, vaid panen pärast joogi valmimist lisaks.
Redfox
Abikokk
2010-10-29 22:39:07
lõunaks ei midagi. õhtuks pisike hirsileib juustuga ja pähkleid
Mantragirl
Kokaõpilane
2010-10-30 10:56:59
Eile õhtuks ürdised mahelambahakklihapallid päiksekuivatatud tomatite, küüslaugu ja basiilikuga ning pasta tomati-ürdikastmes. Kõrvale peedi-kaalika-hapukoore salat ja värske Taarapõllu mahepiim :)
Kiilike
Abikokk
2010-10-30 11:17:43
Õhtul enne töölt lahkumist Pihlaka šokolaadi.mandlikook(või midagi sarnast) ja hiljem omatehtud sushi.

kiilikese köögikatsetused

<< 312 | 313 | 314 | 315 | 316 | 317 | 318 | 319 | 320 >>