Pille Nami-Nami peakokk 2010-01-12 15:18:47 |
28. jaanuari rühm täis! Kahjuks ei mahtunud hetkel liituma mitteregistreerunud abikaasad (vihjed siinkohal K2trinile ja Vernandale ;)). 1. Kajakas 2. Kristel 3. Spiidi 4. K2trin (+ 1) 5. Kirsike 6. Vernanda (+1) 7. Fre 8-9. Kingadraakon + Vahkis 10. Zoozi 11. Marju 12. Vidrik 13. Muhvik 14. Profa 15. Toiduakadeemia koht 16. Mari-Liis 17. Netcat 18. Ragne 19. Tiina 20. Seenekas AGA - ma paneks hea meelega veel mõned inimesed joonealusesse ootenimekirja. Keegi võib haigeks jääda, kellelgi tuleb midagi muud vahele jne. Samuti annaks aimu, et äkki peaks tõesti ka lisakoolituse tegema millalgi. Vaatame... | |
Mari-Liis Abikokk 2010-01-12 17:37:40 |
oiii, kuidas ma küll selle maha olen maganud :( Jään siis joonealusesse nimekirja. Nii tahaks tulla! | |
Mann Abikokk 2010-01-12 17:42:35 |
kahju, et mind sel ajal eestis pole... loodetavasti veebruaris ka miskit toimub. | |
Martiina Abikokk 2010-01-12 18:07:55 |
Nii kena, et selline asi lõpuks toimub :) Ma seekord väga ei kurvasta, et õigel ajal siin nime kirja panemas ei olnud, kuna seekord nagunii tulla ei saaks. Aga tõenäoliselt võib selliseid üritusi veel kuhjaga teha, kuna huvilisi nami-namikaid jagub :D | |
Netcat Abikokk 2010-01-12 18:37:50 |
Ei tahtnud kellegi tulihingelisema osaleja eest kohta ära võtta, aga jah, minu võib kah sinna joonealusesse arvata. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Kingadraakon Abikokk 2010-01-12 19:36:03 |
oi kui tore, et nimekirja mahtusime! teema on mulle väga sobiv, sest tulin just hiljuti ühest araabia riigist (kust loomulikult ka mahuka kokaraamatu kaasa tõin, millest nüüd tasapisi katsetan :P) :) | |
Tiina Abikokk 2010-01-12 20:01:43 |
No ja mida tööinimesed peavad tegema? Tulevad töölt koju ja avastavad, et vahepeal on midagi välja kuulutatud ja juba kohad kõik läinud. :(
Eks ma niisama siin porisen, palun mitte isiklikult võtta :) Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-01-12 20:12:22 |
Tiina:
Tiina, kui Sa huvitatud oled, siis hõika konkreetselt välja. Ma siin mõtlen seda asja - äkki reastan huvilised postituste arvu vms järgi siin lähipäevil, et oleks ausam ja ehk mahuksid sisse..
Ma ise ka kurb, et vaid 15 inimest mugavalt kokkama sinna mahub. Ja mul on ainus võimalus midagi hommikul-päeval teha - õhtul ei tea kunagi, mida ja kui palju teha lastakse...
No ja mida tööinimesed peavad tegema? Tulevad töölt koju ja avastavad, et vahepeal on midagi välja kuulutatud ja juba kohad kõik läinud. :( Eks ma niisama siin porisen, palun mitte isiklikult võtta :) Kingadraakon:
Kingadraakon, Sina kui tubli abikokk oled kindlalt nimekirjas. Aga Muhviku, Vahkise ja Vidriku osas ma mõtlen siin veel natuke..
oi kui tore, et nimekirja mahtusime! teema on mulle väga sobiv, sest tulin just hiljuti ühest araabia riigist (kust loomulikult ka mahuka kokaraamatu kaasa tõin, millest nüüd tasapisi katsetan :P) :) |
|
Ragne Abikokk 2010-01-12 20:19:57 |
Ma ka jõudsin alles töölt jõudsin, ja märkasin, et lõpuks ometi on namikate koolitus välja kuulutatud,,, nii kahju, oleks tahtnud osaleda, Aga Pille, äkki keegi hüppab alt ära (pöidlad pihus :)), nii et mina oleksin kindlasti ka tulemas :) | |
Ullike Abikokk 2010-01-12 20:31:09 |
"........"(tõlkimatu sõnakasutus võõrkeeles) - aga et see just mul kinnine tööpäev peab olema?! :O:O
...rääkimata hiljaksjäämisest Söömine on ainuke töö, mis toidab |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |