Mansa2 Kokaõpilane 2010-03-08 10:32:24 |
Pille, ma oma nime 18.03 grupist ei leidnud - aga nii igaks juhuks lisangi, et VÄGA kahju aga mule ei õnnestugi seekord tulla. Teile aga mõnusta kokkamist! | |
Kristel Abikokk 2010-03-08 10:56:20 |
No aga anna paar vihjet, mis sorti sööke tegema hakatakse? Ma ei tunne üldse gruusia kööki! Hiina koolitusele tuleks seevastu kindlasti! | |
Elis Abikokk 2010-03-08 22:48:07 |
Julgen pakkuda, et Hatšapuri on üks roogadest- Gruusia üks menukamaid palukesi. Loodaks ise, et Hinkalide tegemist ka proovime-saaks teada, mis nipiga neil see puljong nii kenasti sinna sisse jääb ja kuidas see õige kokkukeeramine käib. Ja Kubdarisid oleks ka tore proovida, neil see ka kuidagi eriliselt mõnus mahlane. Nende lavašš on ka super, aga seda teevad nad kuidagi nii, et viskavad suure ahju siseseintele ja küpsetavad seni, kuni see sealt maha kukub- huvitav oleks teada, kuidas meie oludes see välja tuleks. Ja muidu võtmesõnadeks Gruusia köögis on veel võtmesõnadeks vürtsikus ja köögiviljad- vähemalt nii jäi mulle mulje seal. Ootan ka huviga, millise menüü Pille meile lõpuks kokku paneb. | |
Marju Abikokk 2010-03-09 12:38:35 |
Kristel:
See just ongi põnev minu meelest :) Ma ei teadnud Liibanoni köögist enne eelmist kokandusõhtut kohe üldse mitte midagi ja kõik oli väga huvitav, no ikka väga huvitav. No aga anna paar vihjet, mis sorti sööke tegema hakatakse? Ma ei tunne üldse gruusia kööki! Hiina koolitusele tuleks seevastu kindlasti! |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-03-09 16:52:48 |
Marju:
Tänan, Marju, toetuse eest :)
Ma panen siia mõned pildid roogadest, mis peatselt Nami-Nami Gruusia köögi koolitusel tegemisele tulevad. N-ö fotomõistatus :)
Roogi tuleb 15, nii et see on siin vaid väike osake :P
PS Hinkaleid otsustasin mitte sel korral ette võtta. See on nagu pelmeenide tegu - mõnu seisneb selles, et oled suurema seltskonnaga laua taga ja kõik muudkui rullite ja voldite. Mitte selles, et kolmetunnise õhtu jooksul on 1-2 inimest nurgas ja üritavad kibekähku viieteistkümnele näljasele sööjale kauneid kurrukesi tekitada tainaketastest.
Küll aga paljundan kannatamatutele hinkalite retsepti ja voltimisõpetused.
Kristel:
See just ongi põnev minu meelest :) Ma ei teadnud Liibanoni köögist enne eelmist kokandusõhtut kohe üldse mitte midagi ja kõik oli väga huvitav, no ikka väga huvitav.No aga anna paar vihjet, mis sorti sööke tegema hakatakse? Ma ei tunne üldse gruusia kööki! Hiina koolitusele tuleks seevastu kindlasti! |
|
Netcat Abikokk 2010-03-09 17:34:00 |
Aga me võikski ju siis suurema seltskonnaga neid hinkaleid voltida. Kas asja idee on, et igaüks saab ainult üht rooga teha? Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Kätrin Abikokk 2010-03-09 19:07:52 |
Kui ma neid pilte vaatan, Pille, sellest tuleb fantastiline õhtu täis ülimalt maitsvat toitu! Ja mu kõht läks just tühjaks, kuigi lõpetasime praegu kerge õhtusöögi :D | |
Ragne Abikokk 2010-03-09 20:16:23 |
oh jummel, kui isuäratav... ootan juba! | |
Elis Abikokk 2010-03-09 20:32:32 |
Neelud käivad juba :) Hinkalidega või ilma, vahet pole, maitsev õhtupoolik on garanteeritud! | |
Merilin Abikokk 2010-03-09 21:06:10 |
Nonii, pelmeenid, vareenikud ja hinkaalid tuleb lihtsalt koduseks ülesandeks teha :D Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
<< < 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 > >> |