Nami-Nami kokakoolitused

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-03-13 18:46:42
Kuts:
kuts peab kahetsusega teatama, et ei saa ka 14.03 osaleda nö perekondlikel põhjustel ehk onu otsustas siiski oma sünnipäeva pidada. nii et teil on natuke lahedam olemine :) kahjuks ka 18. kuupäev ei sobi, nii et jään järgmiseid üritusi ootama.
Aitäh teatamast, Kuts! Seenekas ka vabandab, et ei saa haiguse tõttu tulla. Seega on meid homme täiesti mõistlik 16 + 2 täiskasvanut (mina ja mu sohver/lapsehoidja :)) Täna õhtul lähevad viimased neli rooga testimisele ja toidukraam on kõik juba ostetud. Mulle endale menüü igatahes meeldib :)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Kritukas
Kokaõpilane
2010-03-13 21:55:41
tere, sooviksin registreeruda 18. märtsi kursusele
Fre
Abikokk
2010-03-13 22:58:57
Pille:
Seega on meid homme täiesti mõistlik 16 + 2 täiskasvanut (mina ja mu sohver/lapsehoidja :))
Super, ootan põnevusega. Vahepeal tekkis ka peaaegu ületamatuid takistusi lapsehoiu korraldamisega ja mõtlesin juba, et ei tea kas see on vihje et ma peaksin enda arvelt teistele ruumi tegema. Otsustasin siiski viimased abiressursid käiku lasta ja pühapäevaks vabad tunnid tekitada. Õnnestus.
Pille
Nami-Nami peakokk
2010-03-13 23:18:29
MENÜÜ ON PAIGAS! :) Panen üles, ehk ahvatleb neljapäevasele koolitusele veel mõned inimesed kohale (3 vaba kohta). Hatšapuri e. juustupirukas Azelila e. munasalat kreeka pähklitega Lobio mtsvanilit e. punased oad ürtidega Šemtsvari khveli e. praetud Suluguni-juust Charkhlis mkhali e. peedisalat küüslaugu ja kreeka pähklitega Adžapsandali e. vürtsikas pommuhautis Abhazura e. vürtsikad hakklihapallid barbarissiga Satsivi e. külm kana kreeka pähkli kastmes Ispanahi matsvnit e. spinat koriandri-jogurtikastmes Soko aražanit e. vürtsidega hautatud šampinjonid Gupta e. veiselihakotletid rosinatega Šilaplavi e. lambalihapilaff Kartopilis kaurma e. ürdised kartulid munaga Lobio tkemali e. oapüree hapu alõtšakastmega Gomi e. maisitangupuder (polenta) Gozinaki e. mee-pähklikommid Enamik retsepte on hetkel veel Nami-Namist puudu, lisan need alles pärast koolitusi. Osalejate eelis, noh :)

Mann
Abikokk
2010-03-14 07:50:54
mulle jälle tundub, et ma vist pean Mia kaasa võtma, a vaatan veel, kas leidub hoidjat.
Pille
Nami-Nami peakokk
2010-03-14 08:59:05
Mann:
mulle jälle tundub, et ma vist pean Mia kaasa võtma, a vaatan veel, kas leidub hoidjat.
Kööki ta abiks sel korral ei mahu, meid on liiga palju, aga eelmisel korral oli Mari-Liisil laps kaasas (üks neljast :)), nii et pole hullu. Söögitoas saab lugeda-dvd-d vaadata vms. Tahtsin veel öelda, et kui keegi soovib Gruusia veini kaasa tuua, siis laske käia. Kohapeal on võimalik osta Toiduakadeemia majaveini. Ja kui kellelgi on kodus hea uhmer, siis võtke ka kaasa. Täna läheb suuremat sorti vürtside ja kreeka pähklite ja küüslaugu uhmerdamiseks ning Toiduakadeemias oli vist vaid üks uhmer. :D

Spiidi
Abikokk
2010-03-14 10:43:31
Oi, mina pean nüüd viimasel hetkel teatama, et ei saa oma väga suureks kurvastuseks osa võtta :| Oh... Aga ma lohutan end sellega, et teil on seal ühe koha võrra rohkem vaba ruumi. Ja vabandan, et nii hilja pean ära ütlema! Kuna ma 18. märts ei saa osaleda, siis pean jääma kannatamatult aprilli ootama.

le D?ner

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-03-14 10:51:46
Spiidi:
Oi, mina pean nüüd viimasel hetkel teatama, et ei saa oma väga suureks kurvastuseks osa võtta.
No näed, looduslik valik täitsa toimib. Hetkel on registreerunuid-tulijaid täpselt 15, ehk just nii palju, kui kenasti kokkama mahub :) Tegelikult muidugi kurb, et Sina, Kuts ja Seenekas tulla ei saa täna. Järgmisel korral siis. Loodan aga väga, et kolm inimest tuleb veel neljapäeval. Panen Facebooki ka teate üles.. Siin viimased viis fotovihjet, mis täna ja neljapäeval kokkamisele tulevad:

Vernanda
Abikokk
2010-03-14 21:10:16
kas ma tõesti esimene? ega ometi kõhud liiga täis ole?;) aga oli tore nagu varemgi, sh eriti nii söök kui seltskond :)

Da Vahtra Residence

Fre
Abikokk
2010-03-14 21:41:51
Ma pakun et ma olin seekord ka esimesena kodus aga tõesti, kõht kõrvuni täis ja pealegi nõudis poiss kohe kogu tähelepanu endale. Minu poolt suured-südamlikud tänud Pillele et ta võttis vaevaks korraldada. No ja seltskond ei saanud ju ka halvem olla kui peakorraldaja ;)
<< 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 >>