Nõmme turg, Tallinn

Netcat
Abikokk
2010-04-30 09:06:32
Niisiis, ajalooline Nõmme turuhoone põles põhjalikult maha täna öösel. 50 meetrit kohalikust tuletõrjedepoost. Signalisatsiooni ei olevat olnud. Lihtsalt masendav.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Kairit
Abikokk
2010-04-30 09:07:59
Netcat:
Niisiis, ajalooline Nõmme turuhoone põles põhjalikult maha täna öösel. 50 meetrit kohalikust tuletõrjedepoost. Signalisatsiooni ei olevat olnud. Lihtsalt masendav.
Jah, ei saanud aastakestki meid rõõmustada. Kurb, täna oli just plaanis minna sisseoste tegema...
Pille
Nami-Nami peakokk
2010-04-30 09:15:20
Kairit:
Netcat:
Jah, ei saanud aastakestki meid rõõmustada. Kurb, täna oli just plaanis minna sisseoste tegema...
:O :O :O

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Elis
Abikokk
2010-04-30 09:16:27
Tänane hommik algas tõesti kohutavate uudistega. Kurb, et ainult aastakeseks seda uues kuues Nõmme turgu ainult oligi. Jumal seda teab, millal nad selle jälle korda saavad.
Spiidi
Abikokk
2010-04-30 09:25:24
Mina ei jõudnudki uude hoonesse :( Aga noh, ärge muretsege. Vakra ei pilguta silma ka, et see uuesti 80 milj eest üles ehitada, muidu pole tal valmistel võimalustki :)

le D?ner

Kodukana
Kokaõpilane
2010-04-30 11:48:59
käisin just eile turuhoones, ostsin suvikõrvitsat. ülemisele korrusele ei jõudnudki. nii armas oli. tõega masendav
Mari-Liis
Abikokk
2010-04-30 12:05:15
Kairit:
Netcat:
nii kahju...

Siit nurgast ja sealt nurgast

Netcat
Abikokk
2010-06-29 08:31:18
Laupäevased hinnad siis Nõmme turult. Kodumaised kukeseened 120, leedu kollased oad 80, kodumaised maasikad 30-45, peamiselt Polka ja mingi uus suurem sort mida ma pole kunagi varem näinud. Murelid 60 ja 80, kirsid 50. Murelid olid suured, mahlased ja täitsa oma hinda väärt tegelikult, Jaama turult sain juba nädal tagasi poole odavamalt aga need polnud pooltki nii head. Kurgi ja tomati hind on sama kõrge kui poes, niiet ei vaadanud eriti lähemalt. Lapikud virsikud on jälle müügil, 70 krooni vist, Kaubamajas oli ka neid aga palju kallima hinnaga.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Elis
Abikokk
2010-06-29 09:06:03
Netcat:
Laupäevased hinnad siis Nõmme turult. Kodumaised kukeseened 120, leedu kollased oad 80, kodumaised maasikad 30-45, peamiselt Polka ja mingi uus suurem sort mida ma pole kunagi varem näinud. Murelid 60 ja 80, kirsid 50. Murelid olid suured, mahlased ja täitsa oma hinda väärt tegelikult, Jaama turult sain juba nädal tagasi poole odavamalt aga need polnud pooltki nii head. Kurgi ja tomati hind on sama kõrge kui poes, niiet ei vaadanud eriti lähemalt. Lapikud virsikud on jälle müügil, 70 krooni vist, Kaubamajas oli ka neid aga palju kallima hinnaga.
Murelid on seal tõesti oma hinda väärt. Iga kord võtame mitu peotäit mugimiseks ja iga nädalaga aina suuremaks ja magusamaks nad lähevad! Eesti maasikatega läksime eelmine nädal aga alt- nii vesised ja jamad, paljud olid seest mädad. Aga need üksikud, mis kahjustatud polnud olid see-eest jällegi väga magusad ja head! Kukeseened olid ka väga head ja sellised armsad nöpsikud :)
Seenekas
Abikokk
2010-06-29 19:55:09
Minu tänane Nõmme turu trett oli ühes osas taas järjekordne pettumus. Miski putka haiseb, hinnad pole samal kaubal peaaegu erinevad ja pole ka kauplemiseks. No nii tore on ikka turul viedi kaubelda! Isegi nõukaajal oli väraval silt, et turg on avatud KAUPLEMISEKS. Ja sealt need head suhted mõnede müüjatega tekkisidki, kes sellest sõna-sõnalt aru said. Kahjuks olen seal tänaseks leidnud vaid ühed vanast ajast tuntud mulle armasad vanematest inimestest avalettide müüjad ja nemad ei tunne seal end kõige mugavamalt. Aga paljut positiivset oli ka. Mõnes kioskis saab kaardiga maksta. Saaremaa lihakiosk hiilgab oma puhtuse ja eriti sõbraliku teenindusega. Minu kaaslaseks olnud vanatädi puhul sain aru, et sellise ilmaga on purskkaevu juuures istumisvõimalus ikka kohutavalt suurepärane. Mina küll ei istunud, aga tema ootas mind mu muude (ostu)kohtade läbijooksult seal rõõmuga!!! Ja siis oli seal veel üks Värskamaa mees, kes müüs imeilusaid kukeseeni, mis polnud ei kribalad ega kärbatanud ega muudmoodi koledad vaid 100.- kr. kilo värsket ilu. Tekkis endalgi kiusatus osta. Metsmaasikaid müüs ka ja tõepoolest tal olid need ka niiiiii ilusad. Temasuguseid oleks turul tore rohkem näha. Loodan, et meie "lõbus" majanduspoolitika ja eurovärk neid päris välja ei söö.
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 >>