Kajakas Abikokk 2009-02-28 09:33:30 |
meie armastame imagot, aliast ja joonistamise aliast proua söögisõltlane |
|
Gita Kokaõpilane 2009-03-01 20:21:45 |
Mälumängu doomino on võrreldes Eesti mälumänguga väga kerge ning põnevus mängu juurest on kadunud. Küsimused on liiga lihtsad. Minu lemmikuks on mäng Võidab see kellel on surres kõige rohkem asju. | |
Cracilis Abikokk 2009-05-11 14:04:31 |
Väga mõnusad on ka mäng nimega Elu On Selline ja suhteliselt hiljuti välja tulnud Salasilm. Soovitan kindlasti proovida. | |
Kirsike Abikokk 2009-05-11 14:22:10 |
Profa:
Me ka mängime Riski, varem mängisime Monopoli. Asustajat julgeks ka soovitada, kuigi endal kodus veel pole.
Väiksema tüdrukuga mängime Imagot ja Aliast, need rohkem naljakad kui hasartsed.
Risk - strateegiamäng |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-01-06 09:12:32 |
Vahepeal on peaaegu aasta mööda läinud, aga kuna talveõhtud on lauamängude mängimiseks ideaalsed, siis aktiveerin selle teema siin jälle. Meie majas on endiselt väga popp ingliskeelne Scrabble. Viimase nädala jooksul oleme seda kaks korda mänginud - ühe korra "küla peal", korra kodus. Ka eestikeelset Scrabble't oleme nüüd paar korda proovinud, täitsa mõnus (kuigi kasutame oma ingliskeelse mängu oluliselt paremat lauda - eestikeelse oma ei kannata kriitikat ning tekitab kaelavaevusi :D). Aastavahetuse päkapikud tõid meile uue hittmängu "Mees, kes tunneb ussisõnu" - seda oleme nüüd mänginud pea igal õhtul 1-2 ringi, hea kiire ja humoorikas mäng. | |
Merilin Abikokk 2010-01-06 10:15:34 |
Pille:
Meil on pingerida üsna sarnane:
Mees, kes teadis ussisõnu (sai kohe muretsetud, kui letile ilmus ja ei kahetse)
Eestikeelne Scrabble
Domino Vahepeal on peaaegu aasta mööda läinud, aga kuna talveõhtud on lauamängude mängimiseks ideaalsed, siis aktiveerin selle teema siin jälle. Meie majas on endiselt väga popp ingliskeelne Scrabble. Viimase nädala jooksul oleme seda kaks korda mänginud - ühe korra "küla peal", korra kodus. Ka eestikeelset Scrabble't oleme nüüd paar korda proovinud, täitsa mõnus (kuigi kasutame oma ingliskeelse mängu oluliselt paremat lauda - eestikeelse oma ei kannata kriitikat ning tekitab kaelavaevusi :D). Aastavahetuse päkapikud tõid meile uue hittmängu "Mees, kes tunneb ussisõnu" - seda oleme nüüd mänginud pea igal õhtul 1-2 ringi, hea kiire ja humoorikas mäng. Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Enely100 Abikokk 2010-01-06 10:19:30 |
Ei tea nüüd, kas see just lauamängude alla kvalifitseerub, kuid meie viimase aja seltskonna meelelahutus on pokker. Meespoolele kingiti pokkerikohver, seega mäng käib ikkagi ainult chippide peale mitte raha :) Kunagi on saanud aktiivselt mängida Aliast, Imagot ja Monopoly. Tegelikult olen väga palju erinevaid mänge mänginud, sest eelmises elukohas olid meil naabrid, kellel sõna otses mõttes pool riidekappi erinevaid lauamänge täis. Põhiline oli aga see, et lapsed neid ei mänginudki, kõik oli mõeldud emmele-issile ja nende seltskonnale :D | |
Tziiki Abikokk 2010-01-06 12:45:05 |
see carcassonne sai meil tookord ära ostetud ja nüüd jõulude ajal ka järele proovitud...tore mäng tõesti...ka vähe nooremad pereliikmed saavad kaasa lüüa, aga ilma lisadeta saab liiga ruttu läbi ja põnevus kipub kaduma...nii et peaks nüüd uurima, kust neid lisasid leida võiks...
maailmaimesid mängisime ka-aga see on ikka üle-mõistuse raske mäng, kui just mingi geograafia ja arhitektuuri armastaja ei ole :)
joonista ja arva on mu meelest super mäng-eriti naljakas on neid vanasõnu (a la suur laev mingu merele, lootsik jäägu ranna ligi :D ) seal joonistada
kahekesi õhtu viitmiseks on täitsa mõnus ka laevade pommitamine...kuigi selle mängu puhul saaks ka paberi ja pastakaga hakkama :)
risk on meie sõprusringkonnas väga popp...see on kohe nii pikk, et harillkult korraldame "Riski" õhtu...grupeerume paarikaupa tiimidesse, et oleks, kellega strateegiat arutada :)
nii kahju kohe, et enamus lauamänge nii kallid on... As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Sissela Kokaõpilane 2010-01-06 13:45:29 |
Lauamängud on lahedad! Ostaks hea meelega terve toa neid täis. Ussisõnad saime ka endale... Vaikselt hakkab juba üle viskama, kuna millegipärast tekitab inimestes vaimustust see mäng - st alati, kui seltskonnas keegi, kes seda mänginud ei ole, peab mitu tiiru laskma. Kui ise seda juba sajandat korda mängid, on raske sama vaimustunult naeratada ja veeretada. Edit: et mitte kaht postitust järjest teha. Kas keegi on selle eestikeelse Scrabble'i versiooni ka hankinud? (Sõnamäng või mis ta oligi). Kuskilt lugesin, et see on jamam, kui originaalmäng... Aga tahaks ju ikka eesti keeles mängida. | |
Triin Abikokk 2010-01-06 13:56:03 |
mulle meeldivad mängud, mis ka ära lõppevad. Sestap ma ei viitsi mängida nt Riski. Sõnamäng on mu õel ja lapsed on seda mänginud ja kiidavad. Minu põhilised mängukaaslased on 6 ja 8 aastased ja me mängime memoriini ja aliast sageli. Ja vanaaegseid - tsirkus jmt. Ja male on jäänud ületamatuks mängudest. Jõuluks sai poiss Kelgukoerad. See oli täitsa lahe. Aga nõme ikka natuke, et 400kroonist mängu saab ainult ühe korra mängida. Ennekuulmatu. Ussisõnad ma ostan nüüd siinse reklaami peale. | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >> |