LAUAMÄNGUD - soovitused, lemmikud

Kaneelikang
Kokaõpilane
2010-01-06 15:32:29
Meie oleme nüüd mänginud mõlemat eestikeelset Scrabble´i versiooni. Hinnavahe on u kahekordne, reeglites on väikesi erinevusi, aga mõnus oli mängida mõlemat. Julgen soovitada. Katani asustajad meelib eriti meie meesperele.
Pille
Nami-Nami peakokk
2010-01-06 15:37:13
Kaneelikang:
Meie oleme nüüd mänginud mõlemat eestikeelset Scrabble´i versiooni. Hinnavahe on u kahekordne, reeglites on väikesi erinevusi, aga mõnus oli mängida mõlemat..
Neid on kaks??? :O :O :O

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Kardemon
Abikokk
2010-01-06 15:45:14
Triin:
Jõuluks sai poiss Kelgukoerad. See oli täitsa lahe. Aga nõme ikka natuke, et 400kroonist mängu saab ainult ühe korra mängida. Ennekuulmatu. .
ma polnud sellega kah enne kursis kui kingituseks ära olin ostnud.. polegi raatsinud veel mängida seetõttu... ja pole uurinud kuidas lisamängu vms veel saab...
Sissela:
et mitte kaht postitust järjest teha. Kas keegi on selle eestikeelse Scrabble'i versiooni ka hankinud? (Sõnamäng või mis ta oligi). Kuskilt lugesin, et see on jamam, kui originaalmäng... Aga tahaks ju ikka eesti keeles mängida.
ma pole inglisekeelset mänginud aga eestikeelne on küll põnev. kuigi mängulaud kipub kohati kitsaks jääma... aga eks see lisab ka põnevust... inglisekeelses (mulle seletati erinevust) ei saa sõnu üle kirjutada... aga see üle kirjutamine tundub mulle vahva :)

http://kardemon.blogspot.com

Sissela
Kokaõpilane
2010-01-06 16:19:43
Kusjuures ma ka poes vaatasin seda Kelgukoerte mängukarpi, kus oli kirjas, et mängus sisaldub ümbrik kuriteo lahendusega vms. Tükk aega mõtlesin, et kas ongi nii, et seda saab 1 kord mängida. Tundus veidi uskumatuna, aga :o
Kätrin
Abikokk
2010-01-06 21:39:12
Sissela:
Kusjuures ma ka poes vaatasin seda Kelgukoerte mängukarpi, kus oli kirjas, et mängus sisaldub ümbrik kuriteo lahendusega vms. Tükk aega mõtlesin, et kas ongi nii, et seda saab 1 kord mängida. Tundus veidi uskumatuna, aga :o
Hiljem on võimalik poest osta uusi ümbrikeid uute kuritegudega.

Kätrini kokkamispäevik

Merilin
Abikokk
2010-01-07 10:14:16
Kardemon:
Sissela:
et mitte kaht postitust järjest teha. Kas keegi on selle eestikeelse Scrabble'i versiooni ka hankinud? (Sõnamäng või mis ta oligi). Kuskilt lugesin, et see on jamam, kui originaalmäng... Aga tahaks ju ikka eesti keeles mängida.
ma pole inglisekeelset mänginud aga eestikeelne on küll põnev. kuigi mängulaud kipub kohati kitsaks jääma... aga eks see lisab ka põnevust... inglisekeelses (mulle seletati erinevust) ei saa sõnu üle kirjutada... aga see üle kirjutamine tundub mulle vahva :)
Mis mõttes üle kirjutada? Seda ikka mõtled (ülevalt teine)? Üle kirjutada saab ju hoopis teises mängus, see 3D Sõnamäng seal allpool vms. See pole Scrabble.

Pisike ja Pisut Segi, teadagi...

Sissela
Kokaõpilane
2010-01-07 13:16:41
K2trin:
Sissela:
Hiljem on võimalik poest osta uusi ümbrikeid uute kuritegudega.
Äri õitseb :D
Spidur
Abikokk
2010-01-07 15:30:18
Katani asutajad on väga põnev. Eriti kui on need merelisad ka. Endal kahjuks seda veel pole, aga küllap varsti ikka on.

Elina tegemised

Kardemon
Abikokk
2010-01-08 16:25:48
Thredahlia:
Kardemon:
Sissela:
Mis mõttes üle kirjutada? Seda ikka mõtled (ülevalt teine)? Üle kirjutada saab ju hoopis teises mängus, see 3D Sõnamäng seal allpool vms. See pole Scrabble.
jaja... Sõnamängu ma mõtlesin.... aga alles nüüd sain teada, et ka päris eestikeelne Scrabble siis kah olemas.... vat kui valesti jälle asjadest aru sain.. aitäh valgustamast :D

http://kardemon.blogspot.com

Elis
Abikokk
2010-01-13 12:46:39
Me oleme sõpradega enamasti mänginud Imagot või Aliast. Aliasel on välja tulnud ka mitu versiooni- vana alias hakkas juba tiba ära tüütama. Hiljuti muretsesime endale ka korraliku pokkeri komplekti- mängu õpib kiiresti ära ja kui panna zetoonidele mingi väärtus (raha peale me ei mängi põhimõtteliselt) näiteks kommid vm, siis loob see ka rohkem pinget mängu. Mägedes mängisime ka kord väikeste kividega (zetoonide asemel) sportlikku pokkerit, kus kaotajad pidid kas kõhulihaseharjutusi või jooksuringe tegema. Päris palju nalja sai. Väga mõnus mäng on ka Risk. Mäng võib väga üllatuslikult lõppeda, seega põnevus üleval lõpuni. Uusim mäng meie repertuaaris on Mees, kes teadis ussisõnu- ka üpris mõnus mäng. Vahepeal sai ka natuke Eestit mängitud, aga enamasti tekkis väga rumal tunne, kuna nii palju on asju, millele vastata ei oska. Samas on see mäng, millega õpib väga palju.
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 >>