NAMI-NAMI JA LEIBURI RETSEPTIVÕISTLUS: Leiva- ja saiamäärded

Pille
Nami-Nami peakokk
2009-03-01 13:12:08
Marju:
Sirvisin täna Nigella Expressi ja seal oli ka just selline suitsukalamääre nagu mu eelmises postituses. Isegi mädarõigas oli täiesti olemas. Kalaks oli kasutatud suitsuforelli.
Minagi tegin väga analoogset määret alles eelmisel nädalal ja seda Nigella ainetel. Kasutasin kuumsuitsulõhet, väga mõnus oli..

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Pille
Nami-Nami peakokk
2009-03-03 20:44:24
Nii. Žürii - kolmeliikmeline, kuhu kuulusid mina, üks Leiburi esindaja ja üks välisesindaja :) - on kõiki retsepte põhjalikult uurinud-puurinud-visualiseerinud. Kõiki degusteerida pole muidugi hetkel jõudnud, aga meil on kõigil retseptide peale hea nina.. Siin on siis väljavalitud kümme retsepti. Peab tunnistama, et taas oli otsustamine ja parimate valimine üsna keeruline. Olen retseptidele taha kirjutanud, mitu žüriiliiget antud retsepti oma TOP 10 valikusse pani. Soolased leiva- ja saiamäärded: SPIDURI kuusekasvumääre - 3 häält RAGNE peedi-juustumääre - 3 häält THREDAHLIA oavõie - 2 häält FRIEDA juustumääre päikesekuivatatud tomatite ja oliividega - 2 häält SCHÖNBERGI vitamiinirikas kõrvenõgese-oblikamääre - 2 häält SSILLE spinati-kodujuustu ahjusai - 2 häält MARJU sinihallitusjuustu-portveinimääre - 2 häält Napilt jäid välja krabipulga-kodujuustumääre (Kait), krevettidega munavõi (Leoola) ja tuunikala-kodujuustumääre (Tiina). Magusad leiva- ja saiamäärded: ULLE1975 õunakreem (võib olla nii soolane kui ka magus) - 2 häält ZOOZI magus saiakate - 2 häält ANIITRAM - banaani-jõhvikamääre - 2 häält Napilt jäi välja Mariti õuna-mee-kohupiimamääre. Aitäh kõikidele retseptide jagajatele!!! Kindlasti saavad paljud lugejad siit häid ideid nii ELA 100% täistera saiadele määrimiseks kui ka teiste leibade-saiade jaoks. Ma uurin nüüd Leiburi esindaja käest, kuidas te oma auhinnalised meenekomplektid kätte saaksite.. PS Lisan need võiduretseptid jõudumööda ka retseptikogusse koos viitega te algsele blogipostitusele. Kui kellelgi midagi selle vastu on, siis kirjutage mulle meilile.

Ssille
Kokaõpilane
2009-03-03 21:33:03
Tõenäoliselt oleks võimalik "Leiburi" kaubaautodega auhinnad erinevate linnade kuhugi poodi, näiteks "Selveri infoletti toimetada. Äkki saaks siis minu raamatu ka koos selle pakiga Viljandisse saata?
Marju
Abikokk
2009-03-04 09:57:47
Ohohhh! :) Aga seda et... ma ei teagi... see sinihallitusjuustu-portveinimääre on rohkem ju nagu minu vahendatud, mitte välja mõeldud... (enda lemmikuteks siit oleks munavõi, porgandi-suitsujuustusalat ja suitsukalamääre)
Merilin
Abikokk
2009-03-04 14:12:01
Oi, kui tore :)

Pisike ja Pisut Segi, teadagi...

Frieda
Abikokk
2009-03-04 14:34:05
Jälle üks tore uudis! :)
Ssille:
Tõenäoliselt oleks võimalik "Leiburi" kaubaautodega auhinnad erinevate linnade kuhugi poodi, näiteks "Selveri infoletti toimetada. Äkki saaks siis minu raamatu ka koos selle pakiga Viljandisse saata?
Kui mingi selline saatmise variant kõne alla võiks tulla, siis äkki saaks ma ka raamatu sel moel kätte...

Söömine on ainus töö, mis toidab

Ragne
Abikokk
2009-03-04 19:23:42
nii tore :)

www.kokkama.ee

Pille
Nami-Nami peakokk
2009-03-09 20:12:46
Väike teade auhinnasaajatele - proovige teisipäeval-kolmapäeval oma saadetisel järel käia, siis on kindel, et sai veel värske..

Martiina
Abikokk
2009-03-10 22:02:35
Mina sain täna oma auhinna ilusti kätte. Aitäh :) Tegi tuju heaks ja lõuna ajal sai kõhukese ka täis :)
Zoozi
Abikokk
2009-03-10 22:05:39
Minulgi auhind käes. Aitäh!

Zoozi tegemised

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>