Meriline Kokaõpilane 2009-01-12 12:39:02 |
Minul läätsed alles eelmise aasta leid ja väga maitsevad. Siiani olen teinud vaid väga lihtsat (kuid maitsvat!) läätsesuppi. Lähiajal oligi plaanis taas mõnda läätserooga teha :) | |
Kärt Abikokk 2009-01-12 13:49:29 |
Gegegerda:
Ja seal letis on ka, kus kõik need nö. eksootilised toiduained on, nagu sojakaste, hoisin kaste, tandooripulbrid ja riisinuudlid ja selline kraam.
Pille:
Mhh. Me otsisime ikka sealt kuivainete juurest ja emps veel küsis müüjalt ka, aga see ütles, et ei ole. Ma vist niipea sinna uuesti ei satu ka, peab selles ühiskokkamises osalemise natuke edasi lükkama, aga millalgi teen ma selle nii kui nii ära :)Gegegerda:
Tallinna Kaubamajas on läätsi kohe päris kindlasti seal kohe alguses paremat kätt, kus on kõiksugu mahetooted. Kui just kõik nami-namikad seal täna in corpore läätsi ostmas ei käinud :) :)
Aga üldiselt tasub poodides küsida. Mõnikord on mõned toiduained paigutatud täiesti ebaloogilistele riiulitele. Paneb lausa imestama..Mul ei ole varem elus (vähemalt teadlikult) läätsedega üldse kokkupuuteid olnud... Aga täna otsisin ma neid nii Kaubamajast kui ka Rimist, aga kummastki ei leidnud, kahju. |
|
Juc Abikokk 2009-01-12 13:57:52 |
Panen siia oma varasemad läätsekatsetused. Pidama see lääts meie pere lauale jäänud ei ole, kuigi maitses hästi.
Kõigepealt siis vürtsine läätsesupp
ja siis läätsehautis sealihaga
http://jucjaco.blogspot.com/ |
|
Ragne Abikokk 2009-01-12 17:45:27 |
Täna sai tehtud nami-nami lihtsat tomati läätsesuppi. Maitses hästi, kujutan ette, et suitsusingikuubikud sobiksid sinna suppi juurde imehästi. Järgmine kord proovin! | |
Hexy Abikokk 2009-01-12 18:30:54 |
mulle see teema meeldib. eluseeski pole läätsega midagi teinud, nüüd saab ära proovida | |
Berit Abikokk 2009-01-12 20:07:22 |
Hexy:
Sama siin :) mulle see teema meeldib. eluseeski pole läätsega midagi teinud, nüüd saab ära proovida |
|
Kärt Abikokk 2009-01-12 20:15:18 |
Ainuke läätsedest söök, mille olen jäädvustanud, on Anni Arro läätsesalat. Oleme seda mitu korda juba teinud, varieerides, kord lisades röstitud peeti ja mina suitsukala, ja ka ilma. Mul ei ole õnnestunud originaali leida, ka mitte ETV kodulehelt. Jääb kuidagi kahe silma vahele ilmselt. | |
Trlp Abikokk 2009-01-12 20:51:57 |
Mina olen läätsedest peamiselt suppe teinud - üsna mitmed erinevaid, aga alati tomati ja küüslauguga, muid aineid vahetades. Tundub, et nende kolme asja vahel on hea toidukeemia.. Kuna läätsesupid näevad aga alati samamoodi välja, siis ei hakka pilti lisama (Pille kirjutamata reeglist üle astudes, aiai) Aga eel-jõulu aegu tegime millalgi hautatud hapukapsast. Kapsast oli kuidagi vähe ja ma mõtlesin, et las läheb mulgikapsamaks ära, panen tangu sekka. Selgus - tangu pole. Panin peoga punaseid läätsi. Heh...tänu sellele võib täitsa kindlalt öelda, et see ei ole hea kombinatsioon, jääb ikka täitsa pudrune ja jahune. Muidu aga - mõnus kraam. Lizzie Collinghami Curry, mida ma parasjagu loen räägib India toidukultuuri viimasest mõnest aastasajast, ja seal on läätsedest kõvasti juttu, inspireerivalt. | |
Zoozi Abikokk 2009-01-13 00:06:19 |
Eile sai tehtud läätsekotlette. Praadisin neid pannkoogipannil ja juurde pakkusin hapukoort. Väga mõnusad, pähklise järelmaitsega. Kindlasti läheb kordamisele! Soovitan proovida :) | |
Eva Abikokk 2009-01-13 09:10:31 |
Zoozi:
See on huvitav retsept, vaatasin, et jahu polegi - kas tärklis võtab jahu ülesande enda kanda?
Eile sai tehtud läätsekotlette. Praadisin neid pannkoogipannil ja juurde pakkusin hapukoort. Väga mõnusad, pähklise järelmaitsega. Kindlasti läheb kordamisele! Soovitan proovida :) |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |