Head isu: lõuna- ja õhtusöök vol. 2009

Nipitiri
Abikokk
2009-07-23 11:53:33
Zoozi:
Ragne:
Õhtul käisin sõbrannaga Pärnus Piccadilly veinikohvikus kohvi-koogitamas.
Ma Pärnus puhates käisin ka mitmel korral seal kohvitamas.Tõesti koogid on väga maitsvad.
Tuleb välja, et mina olen seal ka käinud - aga hoopis hommikuputru söömas :) See oli ka hea.
Nipitiri
Abikokk
2009-07-23 12:01:05
Kuna üleeilsest ahjupraest jäi imemaitsvat küpsetusleent järgi, siis tegin eile sellest loomalihakastme - praadisin böfstroogonovi-ribasid ning lisasin leeme ja koort. Tuli väga-väga maitsev; sõime keedetud bulguriga. Magusaks tegin seda veidi töömahukamat clafoutis'd. Mulle endale väga maitses, kirsimaitse tuli eriti tugevalt välja ja sobis mandlitega. Aga mõned kodakondsed veidi virisesid detailide kallal, ühele ei meeldinud kividega kirsid ja teisele mandlipuru hamba all. Lähipäevadel ise süüa ei tee, on plaanis toituda tšeburekkidest, liha ja salatiga tortillarullidest ja muust sellisest Viljandi kesklinna piirkonnas.
Leoola
Abikokk
2009-07-23 13:12:57
valged oad tomatikastmes, paar praetud peekoni viilu, praeutd suvikrõvitsat ja keedetud lillkapsast. magustoiduks mustikamuffinid.
Kätrin
Abikokk
2009-07-23 13:25:46
Tegin lõunaks meeslemmiku suureks rõõmuks Klubi võileiba.

Kätrini kokkamispäevik

Ragne
Abikokk
2009-07-23 13:55:20
Nipitiri:
Zoozi:
Ragne:
Õhtul käisin sõbrannaga Pärnus Piccadilly veinikohvikus kohvi-koogitamas.
Ma Pärnus puhates käisin ka mitmel korral seal kohvitamas.Tõesti koogid on väga maitsvad.
Tuleb välja, et mina olen seal ka käinud - aga hoopis hommikuputru söömas :) See oli ka hea.
Kas käisid seal siis ammu? Või käisid äkki kaubamajakas asuvas Piccadilly kohvikus? Enam nad seesorti toitu ei paku - polevat ära tasunud. Nüüd nad peamiselt spetsialiseerunud kohvi-koogi-veinile. Lõunaks tegin täna kanasuppi ja väikeseid mini-lihapirukaid (lihapirukatest on muidugi üle poole juba otsas ja suppi pole veel jõudnud süüagi :D)

www.kokkama.ee

Zoozi
Abikokk
2009-07-23 19:06:39
Hiliseks lõunaks sõime ahjus grillitud ribikonte (mee-soja-ingveri-küüslaugumarinaadis). Magusaks vaarika-arbuusi keefirikokteil. Kahjuks ei maitsenud see üldse. Aga noh, ära jõime. Hiljem maiustasime maasika ja valge shokolaadi keeksiga. Ja kui mehed loomaaiast tagasi tulevad, siis teen pannkooke.

Zoozi tegemised

Pille
Nami-Nami peakokk
2009-07-23 20:44:12
Zoozi:
Magusaks vaarika-arbuusi keefirikokteil. Kahjuks ei maitsenud see üldse. Aga noh, ära jõime.
Zoozi, kas seda oskad ka öelda, et mis selle arbuusikokteili juures ei maitsenud. Kas annaks kuidagi maitset parandada või kuulub see Terviselehe retsept mahakandmisele? :O Lõunaks sõin mõned keedetud varajased kartulid hapukoore-sibulapealsesalatiga. Õhtul menüüs jälle arbuusi-fetasalat, täna laimiga. Magusaks kirsi-šokolaadijäätis ning kirsi-martsipanimuffinid :P

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Tullia
Abikokk
2009-07-23 22:09:27
Meil oli täna hiline lõuna. Sõime võiga hautatud köögivilju (kõik peale kapsa olid enda peenralt :) ), eile tehtud suitsusinki ja leiba. Magusaks olid kamapallid mascarponega väikeste variatsioonidega: likööri polnud käepärast ja seetõttu leotasin rosinad tilgakeses punases veinis, pähkleid ei lisanud, vaid asendasin suurema koguse rosinatega. Mõnus ja magus suutäis, millega külalisi üllatada.

Tullia jutukesed

Zoozi
Abikokk
2009-07-23 22:37:01
Pille:
Zoozi:
Magusaks vaarika-arbuusi keefirikokteil. Kahjuks ei maitsenud see üldse. Aga noh, ära jõime.
Zoozi, kas seda oskad ka öelda, et mis selle arbuusikokteili juures ei maitsenud. Kas annaks kuidagi maitset parandada või kuulub see Terviselehe retsept mahakandmisele? :O
Tead, Pille, ma ei oskagi öelda. See oli kuidagi tuim. Mees ja vend lisasid natuke suhkrut ,aga see suurt ei aidanud. Võibolla kui sidrunimahla lisada.... Aga ise enam ei tee seda, ei raatsi vaarikaid selle jaoks raisata. Samas mõnele võibolla maitseb väga, maitsed ju nii erinevad :) Maasikatega oli küll väga hea.

Zoozi tegemised

Heleen
Abikokk
2009-07-24 00:08:51
Keedukartul ja munapuder oli täna :P

Armastus käib kõhu kaudu :)

<< 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 >>