Dagris
Abikokk 2009-07-09 16:46:01 |
Eva:
Tuleb varsti.
Dagris:
Dagris, kas Sul on see maasikatordi retsept ka blogis?Pärast väikest trenni koeraga oli kõhus juba piisavalt ruumi, et ka eile tehtud maasikatega hapukooretort ära maitsa. |
|
BirgitP
Kokaõpilane 2009-07-09 18:44:27 |
Täna sõin õhtuks praekatruleid kapsa-hakklihahautisega. Väga nämma ja lihtne õhtusöök. http://bikiplix.blogspot.com/ |
|
Teeleke
Abikokk 2009-07-09 19:13:37 |
Nii lõuna- kui ka õhusöögiks oli täna kanalihaga pilaff, mis tuli mul tõeliselt maitsev välja. Kõrvale proovisin uut Fazeri musta taskuleiba. | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-07-09 19:37:12 |
Pärastlõunal tegin endale ühe kama ja kirssidega keefirikokteili.
Õhtul olid laual taipärased vürtsikad kalkunilihakotletid, lisandiks koriandri-tomatisalat. Magusaks martsipani-maasikatort vanillikreemiga. Õnneks on olemas sõbrad, kes kõrvaltänavast tulid kooki sööma :P
|
|
|
Martiina Abikokk 2009-07-09 21:18:49 |
Õhtuks tegin spagette tomati-sibulakastmega ja kõrvale kalapulki. Samuti tegin homseks kotletid valmis, neid hea külmalt süüa, ei pea väga vaaritamisega vaeva nägema homme. Magustoiduks oli ploomimahlaga jäätisekokteil. Nämm. :) | |
Kirsike
Abikokk 2009-07-09 22:04:50 |
Lihata borš, kõrvale praadisin sea kõhuääre viile kõrbedaks. Magusaks tegin prantsuse šokolaadikooki. Mul pole lihtsalt sõnu kirjeldamaks seda tunnet, kui KÕIK kolm last ja mina sõime seda kooki jäätisega ja hiljem koos maasikate ja jäätisega ja ainult mõmisesime vaimustusest :) Mees ei proovinud, nagu alati, aga seekord oli meil sellest ainult hea meel, jätkus rohkem:) Ja kook sai suure au osaliseks - ta valiti välja Natalie sünnipäevakoogiks, mida preili juba mitu nädalt on erinevatest ajakirjadest, raamatutest ja ka internetist otsinud, st see kook edestas ka OmaMaitse eelmise kuu pulmatorti, mis oli siiani tema valik nr 1 :D:D:D Lihtsalt suurepärane tuli välja!!! Päeval küpsetasin ciabattat ka neli pätsi, ühe oliividega ja teised tavalised, rukkijahu oli mul täistera, nii et mõnused terad on ikka sees. Täna oli vist tõesti kõik kuu ja tähtede seisud õiged, sest ka need tulid imehead välja! | |
Profa
Abikokk 2009-07-10 00:14:41 |
Siitvõetud retsepti ja oma maitse järgi kohendatud plov. | |
Anu
Abikokk 2009-07-10 16:59:25 |
Kolme juustuga penned, magusaks šokolaadijäätis maasikamoosiga. | |
Tiina
Abikokk 2009-07-10 18:01:08 |
Mina toitun juba mõnda aega õhtuti värskest salatist, kuhu panen seda, mida parasjagu kappi olen varunud. Eile aga tegin omale sandwichi, kus saiakannikate vahele läks Farmi küüslauguga toorjuust, tomat, keedumuna ja Oskari naturaalne sink. Vot see maitses hea :)
Magusaks hapukoore-maasikajäätis. Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-07-10 19:58:50 |
Sõbranna käis koos mehe ja pisipojaga me pisitütre katsikutel. Pakkusin bulgurisalatit, kodust basiilikupestoga sõira, hommikul küpsetatud rukkileiba. Lisaks marineeritud pihlakad (aitäh, Vernanda!), marineeritud kuuseriisikad (Kristjani ema korjatud-hoidistatud), Nõo toorsuitsu sea sisefilee ning viilutatud Prosciutto.
Magusaks tegin mandli-beseerulli vaarikate ning sidrunikreemiga. Maitses ülihea. Lisan kindlasti retsepti ka..
|
|
| << < 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 > >> | ||