|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-07-13 19:41:37 |
Õhtul tegin sulatatud juustuga ahjurisotot. Peekoniks oli Nõo kuivatatud toorsuitsupeekon, väga mõnus :P
|
|
Sirliiz
Abikokk 2009-07-13 19:51:55 |
Aedviljahautis (värske kapsas, värske kartul ja porgand) veisehakklihaga. Kõrvale sõbranna tehtud rukkileiba. | |
Zoozi
Abikokk 2009-07-13 23:30:08 |
Lõunaks tegin endale röstitud peeti mee ja tüümianiga. Täitsa mõnus oli. Ka abikaasale maitses.
Õhtul oli sõbranna oma perega külas. Tegime lihtsat ahjulõhe tilli, sidruni ja majoneesiga. Väga hea sai.
|
|
Aurora
Abikokk 2009-07-14 11:03:02 |
Suvised söögikorrad on minul vähemalt üsna juhuslikud, eile sõin hommikusööki ja järgmiseks alles õhtul. Vokkisin eelkeedetud värsket kartulit, lillkapsast ja porgandit, juurde sõin imelist vardas küpsetatud metssiga(ilmselt parim uluk, mida olen söönud), tegemist oli viimaste paladega venna sünnipäevaks tellitud ulukist, mis viis päeva ürtide ja meega marinaadis seisnud ja seitse tundi korralikult suitsu saanud. Magusaks Pihkvast toodud kohuke (salaja käekotis üle piiri smugeldatud, kuna piimatooteid sisse tuua pole lubatud. Nostalgia mõttes tõin veel ka mõned sulatatud juustud, üks neist vaniljega (kas keegi veel mäletab?). | |
Tullia
Abikokk 2009-07-14 11:06:08 |
Eile sõin õhtusöögiks ämma tehtud kartuliputru hakklihakastmega - klassika. Magusaks oli sefiiritort (jube hapu sefiiriga :( ) ja arbuus. | |
Kirsike
Abikokk 2009-07-14 15:18:25 |
Tööd maru palju viimastel päevadel olnud, et mees on süüa teinud. Täna olen ilmselt vabam ja teen kanakintse ahjus küüslaugu-sibula ja kirsstomatitega Goodfoodist saadud idee ainetel. Magusat tänaseks ei tee, hakkame hoopis homseks lapse sünnipäevaks ettevalmistusi tegema, menüüs on makaronisalat ja küpsisetort ja prantsuse šokolaadikook jäätise ja kirssidega :D Mul paluti mitte eriti kokata ja "udupeeneid" asju teha :D :D | |
Anu
Abikokk 2009-07-14 17:37:38 |
Viibin Soomes, kus ei saa ise süüa teha. Veendusin, et olen väga vilets sööja ning pirtsutan palju. Pühapäeval sain kalavormi, eile pikkpoissi kartulitega ja täna pikkpoissi kartulitega. Magustoiduks on puuviljasalat, kakao- ning vaniljekissell olnud, kuid neid ei suuda isegi näljast süüa. :( | |
Cracilis
Abikokk 2009-07-14 18:26:49 |
Talleggi klassikalises marinaadis broileritiivad ja varajasest kartulist kartulipuder ohtra küüslauguga. Polnud kohe mitte pudrukartul, aga maitse on hea. | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-07-14 20:02:22 |
Lõunaks tegin muna-avokaado-kurgisalatit, sõin seda iseküpsetatud rukkileivaga.
Õhtul olid laual grillitud maisitõlvikud (ahh, kui mõnus vahelduseks!), magusaks toorjuustukook Amaretto-astelpajuželeega ning äsjavalminud kirsijäätis šokolaaditükkidega.
|
|
|
Martiina Abikokk 2009-07-14 22:06:55 |
Täna nagu midagi väga söödud ei saanudki...nii võileivake ja üks pannkook vist. Ja seda seetõttu, et väga tegus päev oli: käsin metsas, saagiks 1,8kg mustikaid. Nendest osa rändas siis niisama sügavkülma ja osa toormoosina, osadest tegin neid mustikamuffineid , et mees need homme sünnipäeva puhul tööle kaasa saaks võtta ja osad mustikad rändasid vanaemani :) Mehele tööle kaasa võtmiseks tegin ka võileivatorti (oma "klassikat" : sisuks tuunikala + riivjuust + majonees). Seda tarvis veel hommikul kaunistada. Hetkel ahjus Manhattani toorjuustukook homse sünnipäevapeo tarvis. Teen seda kooki juba mitmendat korda, see on terve minu lähiringkonna lemmikkook :) Ainult et mina panen põhjaks tavalisi eesti küpsiseid ja poole küpsisekoguse asendan näkileivaga. Mulle maitseb nii :) | |
| << < 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 > >> | ||