JM Abikokk 2008-11-04 20:49:56 |
Te olete ikka hommikuinimesed kõik... Mina üritan nii kaua magada kui võimalik. Ja kell 11-12 peab tavaliselt juba kuskil olema... niiet hommikusöögiga on alati jube kehvasti. Meeldiks süüa küll, aga aega ei ole. Ja ca 1h pärast voodist väljaronimist on selline zombiperiood kus ei taha. Tavaliselt läheb mul trammipeatuses kõht jube tühjaks aga siis on juba hilja... :P
Viimasel ajal olen ikka üritanud lõunat süüa, nii kella 16 paiku tavaliselt. Vahepeal jäid alati lõunad vahele ja see mõjus tervisele ikka päris halvasti
Aga perekondlik õhtusöök on nii kella 8-9 paiku kui kõik töölt-koolist koju jõuavad. Ma arvan et see on ikka päris oluline jah :) An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field (Niels Bohr) |
|
Kraabits Kokaõpilane 2008-11-04 22:09:04 |
Minul on tujude järgi. Mõni hommik on kõht väga tühi, siis on hommikusöök tugev. Söömata seda ei jäta ma pea kunagi. Lõunasöök viimasel ajal on kippunud veidi lahjemaks jääma ja õhtu selle arvelt tugevnema, aga üldiselt pole mul ükski söögikord väga väike. Süüa on hea ja kõik toidukorrad on tähtsad. :D | |
Juc Abikokk 2008-11-04 22:21:21 |
Ikka õhtu, sest ma austan pere ühiseid söömaaegu. Hommikusööki söön mina kui hetkel mitte-töö-inimene kl 10 paiku. Üksi, teised on selleks hetkeks juba kes-kus. Lõuna... no see kas on või et, igatahes üksinduses. Ja õhtusöök on siis kõigil koos ühise laua taga. http://jucjaco.blogspot.com/ |
|
Heleen Abikokk 2008-11-04 23:11:35 |
Ma vist ei saagi tuua kõige tähtsamat söögiaega esile. Hommikusöök(7.10-7.45 vahel tavaliselt) on minu jaoks väga tähtis, sest ilma selleta ei suuda lihtsalt, pilt läheb mustaks ja kõik. Ima lõunasöögita(tavaliselt kell 11.50-12.10.. koolide asi :D) ei suudaks ma samuti olla. Õhtusöök ei ole kunagi ühel ja samal ajal, kuid ka see on minu jaoks tähtis, sest ilma õhtust söömata(õhtusöök on tavaliselt ikka kella 18.00-23.00 sees) ei saa ma korralikult magada, sest kõht on tühi. Ja peale selle ajab tühja kõhu tunne iiveldama. Armastus käib kõhu kaudu :) |
|
pk Kokaõpilane 2008-11-05 01:32:39 |
Hommikusöök kindlasti, muidu kuidagi uimane-näljane. | |
Eneli Kokaõpilane 2008-11-12 15:45:21 |
Meil on hommikusöök koos perega 7 paiku, kuna teistel pereliikmetel töö-kool. Kuna mina tööl hetkel ei käi, siis mõnikord lähen veel peale hommikusööki natukeseks tuttu. Lõuna on nii nagu juhtub, aga õhtusöök on selline mõnusam pikem nautimine - sõltuvalt päevast 19-21 vahel. | |
Merita Kokaõpilane 2008-11-15 10:56:09 |
Tööpäevadel õhtusöök ikka kõige tähtsam. | |
Martiina Abikokk 2008-12-03 12:39:54 |
Meie perel õhtusöök. Lihtsalt see on ainuke aeg, kui on lootustki, et äkki saab pere ühe laua taha. Ja õhtusöögiks on kõige rohkem aega ka midagi valmistada. Aga nädalavahetustel kuuluvad kõik söögikorrad võrdse tähelepanu alusteks, ma arvan | |
Katja Abikokk 2008-12-03 14:05:05 |
kuna mees lõunatab tööl ja laps lasteaias, ei ole mul tihtipeale viitsimist lõunaks midagi endale valmistada - võileivad või koogitükk, midagi ikka külmkapis on.. Tähtsaim vast ikka õhtusöök, mis meil 17.00-18.00 vahele jääb. kui lapsed tuttu viidud, tuleb veel tavaliselt tassike teed ja nosimist (pähklid, piparkook vms) nii üheksa paiku. | |
Riinyke Kokaõpilane 2008-12-03 22:28:54 |
Lõunasöök on kõige tähtsam söögikord ja õhtusöök. Mu elukaaslasel lõppeb õhtul hilja töö ja kui ta koju tuleb siis on hea koos midagi teleka ees süüa. Selleks ajaks tavaliselt valmistan midagi head. Meie peres ei ole söögikordade ajagraafikus limiite. Kui kõht on tühi sööme võ kell kaks öösel. Keegi pole patrioot tühja kõhuga. |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 > >> |