Tullia Abikokk 2008-10-31 13:25:10 |
Kõik toidukorrad on omal moel tähtsad. Hommikusööki sööme nädalavahetusel alati perega koos, tööpäevadel paraku mitte. Lõunaks võtan tavaliselt supi, patustan saiakestega või söön kodust kaasa võetud võileiba, banaani, mõni eelmise päeva kooogitüki. Õhtusöök on koos perega, vahel üsna hilja ja tugev. Nädalavahetustel peame aga pigem hilist lõunasööki ja õhtul midagi kergemat. | |
Fre Abikokk 2008-10-31 14:05:33 |
Muuseasl, kas te panete tähele et siinsete inimeste jaoks on just hommikusöök keskmisest olulisem? Tihti ütlevad mu tuttavad, et ei suuda hommikuti süüa. Mul on mõnikord juhtunud nii, et tulen hommikul koju tagasi, kui ei jõunud süüa. Nt vaja teha mingi kiire lastetransa ja siis oma plaanid sinna otsa. Kui jääb söömata, olen nagu tohmakas. Selles mõttes on hommikusöök kõige tähtsam. | |
Merilin Abikokk 2008-10-31 14:52:28 |
Mina ka pikka aega ei suutnud varahommikuti süüa, pühapäevad on iseasi. Viimasel ajal olen natuke näksinud, väike pudruperiood on ka olnud, aga see on ilmselt mõneks ajaks minevik. Räägitakse lausa, et ega see hommikul kõhu täis söömine üks õige asi polegi. Inimene olla ikka nii kujunenud, et läheb hommikul koopasuust välja, kütib ja müttab ringi, et päeva teises pooles "saak" nahka panna.
Nali naljaks, aga mulle see tervislik Vahemereäärne rütm hirmsasti isub, et hommikuks midagi kerget magusat ja õhtusöök korralik, naudinguga ja hilja. Ma jälle hästi ei mõista neid, kes 5-6 ajal õhtust söövad - siis peaks ju 9 ajal juba magama, muidu ajab nälg üles :P Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Pisi-Pisi Abikokk 2008-10-31 18:35:23 |
Thredahlia:
Nu 9 ajal on näksimisring ja kui kõht heast-paremast täis puugitud, siis magama :D Ma jälle hästi ei mõista neid, kes 5-6 ajal õhtust söövad - siis peaks ju 9 ajal juba magama, muidu ajab nälg üles :P Pisi-Pisi on see, kes ülesoolamise hirmus soola lisamata unustab... |
|
Seenekas Abikokk 2008-10-31 18:51:33 |
Mulle istus eelmises s.o. kontorielus ka Vahemere rütm, ainuke, mis seal koha peal olles ei meeldinud, oli liiga hiliseks jääv õhtusöök. Ajavahe tund aega lõi rütmi sassi, kodus oli muidu küll samuti ja hea. Aga tänases elus on mul enne hommikusööki juba kaks-kolm tundi füüsilist tehtud ja kell pool kuus tõustes tõesti mingit hommikusööki ei taha. Niisiis hommikusöögi 9-10 vahel võib ju ka lõunaks lugeda, aga selleks ajaks on kõht küll jube tühi ja kella 3-4 vahel on juba ka päris kiire sööma. Palju sõltub ikka sellest, mida teed ja palju energiat selleks kulub. Tegelikult muidugi, kui ikka isu tuleb, praen keskööl kartuleid ka. Ja söön ära. | |
Põrnikas Abikokk 2008-10-31 18:54:20 |
minul on selle hommikusöögiga nii, et kui ma olen mingil põhjusel sunnitud väga vara ärkama, siis ma üldiselt süüa ei suuda, kui ärkamine jääb kuhugi 10-11 kanti, siis just paras aeg üks mõnus ja aeglane hommikusöök teha. see tähendab et kooli ajal ma üldiselt eriline hommikusöögi sõber polnud, aga nüüd kui suht enda tehtud graafikuga tööl käin, siis on hommikusöök tõepoolest väga oluliseks kujunenud. putru ei armasta, pigem midagi kerget. | |
Netcat Abikokk 2008-11-03 16:02:02 |
Kui ses mõttes oluline, et millal ma endale või perele kokkan, siis õhtul, ikka õhtul. Aga isikliku tarbimise seisukohalt on hommikusöök mulle elutähtsam, kuna kui õhtul nälg silmanägemise kustutab, siis võib ju hädakorral ka lihtsalt vett juua ja magama heita, aga hommikul ilma veerand liitri kohvita ja süsivesikuteta mina käima lihtsalt ei lähe. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Frieda Abikokk 2008-11-03 16:31:31 |
Põhiline söögikord on ikka õhtul, nii 6-7 ajal. Aga hommikusöök on ka väga oluline, śest ilma selleta ei oleks ma üldse suuteline hommikupoole tööd tegema. Kui pean väga vara ärkama (4-5 ajal), enamasti lähetusse minnes, siis nii vara süüa ei taha, aga sel juhul tahab kella kaheteistkümne ajal juba nälg silmanägemise võtta. Lõuna söön tavaliselt kontoris, vahest harva ka väljas. | |
Spidur Abikokk 2008-11-03 16:40:40 |
minu isu on kõige suurem hommikuti, siis ma söön ikka korralikult ja enamasti üsna palju. mehel seevastu hommikuti igasugune isu puudub. kindlaid kellaaegu millal sööme, pole. hilja õhtul suured söömingud ei meeldi kummalegi. | |
Ragne Abikokk 2008-11-03 17:45:15 |
Minul samuti kõige tähtsam söögikord hommikuti, kuna õhtuti süüa ei armasta (seetõttu et täiskõhuga pole harjunud lihtsalt magama), siis hommikul on kõht parajalt tühi. | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 > >> |