Kõige tähtsam söögikord

Dee
Abikokk
2008-12-04 08:25:52
Meil on tähtsad hommiku- ja õhtusöök. Olen hommikune inimene ja armastan juba lapsepõlvest saati hommikul kella seitsme paiku perega päeva alustada. Mees mul küll sageli veel magab hommikuti laua taga, nina kohvitassis... Õhtusöök on meil kuskil 20 paiku. Varem ei pidanud me koossöömist nii tähtsaks ja igaüks jooksis taldrikuga sinna, kus tal parajasti midagi huvitavat pooleli oli jäänud. Juurisime selle kombe tasapisi välja ja sööme nüüd ilusti-kenasti koos köögis.
Foodlover
Kokaõpilane
2008-12-14 16:29:27
Meil on kõige tähtsam õhtusöök. Kella kuue ja seitsme vahel õhtul.
Aaloemahl
Abikokk
2008-12-14 18:57:14
Oleneb päevast, aga tavaliselt ikka õhtusöök.

sussi-sussi.blogspot.com

Gita
Kokaõpilane
2008-12-14 20:59:50
Kõige tähtsam on hommikusöök, lõuna jääb mõnikord tööl valvesoleku ajal pidamata ning siis tuleb hommikuse eine arvel õhtuni vastu pidada. Lõunaks üritan tavaliselt midagi sooja süüa. Kõige meeldivam on siiski õhtusöök, mida perega koos teha ning nautida saab.
Silx
Abikokk
2010-01-04 15:00:13
Nädala sees söön hommikuks võileiva, lõunaks kerge liha salati või juurviljadega ja õhtuks miskit suuremat.. olenevalt lõunast.. Nädalavahetusel on õhtuti suurem söök. Lõunat reeglina ei ole.

Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time

Sissela
Kokaõpilane
2010-01-04 20:11:05
Mina olen küll üks neist, kes absoluutselt süüa ei taha hommikuti. Kohvi kiiresti, seda küll :D Vahel, kui teinepool hommikul putru või omletti teeb, siis võtan ampsu küll. Kuigi, kui üksi kodus olen ja kohe kohvi kõrvale asjatama hakkan/välja minema pean, võib juhtuda, et avastan end kella 16-17 ajal mõtlemast, et oh, polegi midagi söönud. Üldiselt sööngi ca 2 korda päevas, väiksed ampsud vahel ka. Ja kõige tähtsam, parem ja mõnusam on süüa kahekesi ja ca 18-20 ajal :)
Tziiki
Abikokk
2010-04-24 08:41:22
oh-mina suur lobamokk ja siin teemas veel sõna polegi võtnud...kohe parandame selle vea :D Nädala sees vist ei olegi mul sellist nö tähtsat toidukorda...lihtsalt graafik on nii tihe, et suurt toiduvalmistamist kahjuks ei toimu (lapsi ka veel pole). Hommikul on mul kõht hirmsasti tühi ja süüa pean mina kindlasti saama-suur kohv ja enamasti jogurt või võileib või puuvili, külmal ajal puder-ühesõnaga tegelikult tahaks süüa palju, aga pean seda vältima, sest muidu tuleb uni peale, kodust on aga vaja kärmelt ja varakult lahkuda. Lõunaks võtan seda, mis nädalavahetusel valmis teen-enamasti liha juurikatega, kuna seda saab külmalt süüa-mikrokas soojendatud toitu ei salli (va supp). Õhtusöök jääb nädala sees enamasti vahele-jõuan rampväsinuna kell kümme koju ja vajun voodisse :) kui siiki nälg unest suurem on, siis läheb jällegi loosi mõni võileib või küpsis või mis parasjagu kapiavarustes leidub. Nädalavahetused on aga mul lemmikud-eriti varakevadised päikeselised laupäevad-peale lühikest jooksuringi koos elukaaslasega midagi õige head hommikusöögiks nautida...tihti venivad need hommikusöögid lõunani. Nädalavahetus on ka küpsetamise aeg. Eks näis kuidad ümber harjun kui pereinimeseks hakkan...sest praegu küll õhtuti süüa ei taha-täis kõhuga ei tule und...aga samas pean õigeks, et pere vähemasti korra päevas söögilauas kokku saaks...eks näis :)

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

Kaia
Kokaõpilane
2012-05-16 12:04:08
Kõige rohkem meeldib hommikusöök! Hommik on lihtsalt nii mõnus osa päevast. Nädalavahetustel venivad hommikusöögid ikka mitme tunni pikkuseks... veel üks tassike piimakohvi ja tükk pannkooki jne... Lõunasöögid on enamasti sellised kiired-kerged, kas mingi eelmise päeva toit üles soojendatuna vms. Õhtusöögid meil nädala sees väga vara 4-5 ajal juba. Siis tuleb kaasa töölt ja kõht tühi.
Gretithy
Abikokk
2012-06-04 21:13:09
Kuigi ma olen vägagi hommiku-inimene, siis hommikusöök ei ole minu jaoks just supertähtis. Enamasti ma seda ikka söön, kuid aeg-ajalt jääb ka vahele. Lõuna- ja õhtusöök on minu jaoks aga väga tähtsad, eriti tööpäevadel. Lõuna on tavaliselt 12-14 ajal, olenevalt, mis ajal tööd alustasin. Õhtusöök samuti oleneb töögraafikust, tavaliselt 18-20 vahel.
<< 1 | 2 | 3 | 4 >